Απολυμάνσεις Αθήνα

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι στον χώρο σου.

Πάρε προσφορές

Λάβε ανταγωνιστικές προσφορές από εξειδικευμένα συνεργεία απολύμανσης.

Επίλεξε το κατάλληλο συνεργείο

Σύγκρινε τις προσφορές & επίλεξε όταν είσαι έτοιμος αυτή που σου ταιριάζει.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις Αθήνα: Όσα θέλεις να ξέρεις, πριν καλέσεις συνεργείο απολύμανσης!

Οι απολυμάνσεις και απεντομώσεις στην Αθήνα πραγματοποιούνται από έμπειρα συνεργεία, τα οποία αναλαμβάνουν να απαλλάξουν οικίες, αλλά και επαγγελματικούς χώρους από έντομα και τρωκτικά. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητο να επαναλαμβάνεται μια, έως δύο φορές το χρόνο, στα περισσότερα κτίρια.

Ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο, οι ανάγκες για απολυμάνσεις στην Αθήνα είναι αυξημένες. Το πιο σημαντικό στις απεντομώσεις, είναι η άμεση αντιμετώπιση. Πάρα πολλά έντομα, όπως οι κατσαρίδες και τα μυρμήγκια, έχουν την τάση να πολλαπλασιάζονται με ταχείς ρυθμούς.

Έτσι, αναδεικνύεται η ανάγκη να καλέσεις συνεργείο απολυμάνσεων, αμέσως μόλις αντιληφθείς το πρόβλημα. Εμείς μιλήσαμε με τα έμπειρα συνεργεία μας για απεντομώσεις στην Αθήνα και συγκεντρώσαμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες, που είναι καλό να γνωρίζεις.

Ποιες υπηρεσίες για απεντομώσεις αναλαμβάνουν τα συνεργεία μας στην Αθήνα;

Όλα τα συνεργεία μας για απεντομώσεις στην Αθήνα, αναλαμβάνουν αυξημένο φόρτο εργασίας την άνοιξη και το καλοκαίρι, καθώς τότε παρατηρούνται τα πιο σοβαρά προβλήματα με εισβολές εντόμων και τρωκτικών. Τα είδη απεντομώσεων που αντιμετωπίζουν πιο συχνά, είναι τα εξής:

Σε περίπτωση που δε γνωρίζεις με σιγουριά, τι είδους έντομα έχουν εισβάλει στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, οι επαγγελματίες μας θα αναλάβουν την άμεση διάγνωση, με μια επίσκεψη στο χώρο σου. Έτσι, θα σου προτείνουν την καλύτερη μέθοδο για καταπολέμηση των ζωυφίων.

Με ποιες μεθόδους πραγματοποιούνται οι επαγγελματικές απολυμάνσεις στην Αθήνα;

Ανάλογα με το είδος εντόμων που έχει προσβάλει το χώρο, αλλά και ανάλογα με το είδος και τις διαστάσεις του χώρου, χρησιμοποιείται η ανάλογη μέθοδος απεντομώσεων και τα κατάλληλα φάρμακα. Σύμφωνα με τα συνεργεία μας για απεντομώσεις στην Αθήνα, οι πιο δημοφιλείς μέθοδοι αντιμετώπισης εντόμων είναι οι εξής:

1. Απεντομώσεις με ψεκασμό χαμηλής πίεσης: Αυτή η μέθοδος απεντόμωσης χρησιμοποιείται ευρέως για να αντιμετωπίσεις κατσαρίδες, μυρμήγκια και ψύλλους. Πραγματοποιείται ψεκασμός των χώρων σε σημεία, όπως γωνίες ή μικρές σχισμές επιφανειών, όπου συνήθως δημιουργούνται φωλιές.

2. Απεντομώσεις με ψεκασμό υψηλής πίεσης: Χρησιμοποιείται συνήθως σε βιομηχανικούς χώρους και χώρους μεγάλης έκτασης. Είναι η πρώτη επιλογή, όταν απαιτείται μεγάλη ποσότητα ψεκαστικού διαλύματος. Η δράση της είναι εξειδικευμένη, που σημαίνει ότι καταπολεμά μόνο το είδος εντόμων για το οποίο εφαρμόζεται.

3. Νεφελοψεκασμός: Όταν εντοπίζονται φωλιές εντόμων σε σημεία που είναι δύσκολα προσβάσιμα, επιλέγεται ο νεφελοψεκασμός. Πολλές φορές, αυτή η μέθοδος επιλέγεται για την αντιμετώπιση κοριών και ψύλλων, αλλά μετά την εφαρμογή του, είναι σημαντικό να αερίζεται επαρκώς ο χώρος.

4. Απεντομώσεις με gel: Οι απεντομώσεις με gel, συχνά επιλέγονται για απεντομώσεις σε κατσαρίδες και μυρμήγκια. Η μέθοδος αυτή θεωρείται ιδιαίτερα αποτελεσματική, καθώς τα έντομα που θα έρθουν σε επαφή με το gel θα το μεταφέρουν στις φωλιές τους και θα υπάρξει αλυσιδωτή αντίδραση.

Ποιο είναι το κόστος για απολυμάνσεις - απεντομώσεις στην Αθήνα;

Το κόστος απεντομώσεων στην Αθήνα, καθορίζεται με βάση δύο βασικούς παράγοντες. Αρχικά, σημασία έχει το είδος του χώρου (μονοκατοικία, πολυκατοικία, κατάστημα) και οι διαστάσεις του σε τετραγωνικά μέτρα. Έπειτα, σημασία έχει το είδος εντόμων ή τρωκτικών που αντιμετωπίζει το συνεργείο απολυμάνσεων.

Κάποια είδη ζωυφίων απαιτούν εξειδικευμένες μεθόδους και ακριβά φάρμακα, προκειμένου να καταπολεμηθούν ριζικά. Έτσι, οι τιμές για απεντομώσεις στην Αθήνα ξεκινούν στα 30€ +ΦΠΑ, όπου η τιμή αυτή μπορεί να μειωθεί ανά κατοικία, αν η εργασία αφορά περισσότερα από ένα σπίτια. Ομοίως, οι απολυμάνσεις στην Αθήνα ξεκινούν από 25€ +ΦΠΑ ανά κατοικία.

Ωστόσο, οι τιμές αυτές είναι ενδεικτικές και δεν αφορούν κάθε περίπτωση απεντόμωσης. Αν θέλεις να βρεις προσφορές, ειδικά για τις ανάγκες του χώρου σου, αρκεί να συμπληρώσεις μια σύντομη φόρμα με τις ανάγκες σου, στην πλατφόρμα μας. Άμεσα, εξειδικευμένα συνεργεία απεντόμωσης στην Αθήνα θα σου δώσουν εκτίμηση κόστους, αποκλειστικά για σένα.

Γιατί να επιλέξεις τα συνεργεία του Douleutaras.gr για απεντομώσεις στην Αθήνα;

Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις τα καλύτερα συνεργεία για απεντομώσεις και απολυμάνσεις στην Αθήνα, εύκολα και γρήγορα. Όλοι μας οι επαγγελματίες είναι έμπειροι και αξιολογημένοι για το επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρουν, ώστε να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια για το αποτέλεσμα.

Μερικοί σημαντικοί λόγοι για να εμπιστευτείς τα συνεργεία απεντομώσεων μας στην Αθήνα, είναι και οι εξής:

1. Εξειδικεύονται σε κάθε είδος απεντόμωσης:

Οι τεχνικοί της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν να σε απαλλάξουν από κάθε είδος μόλυνσης από ζωύφια, όπως ψύλλους, κατσαρίδες, ποντίκια και αρουραίους. Προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες για απολυμάνσεις στην Αθήνα, έτσι ώστε να εξαλειφθεί κάθε κίνδυνος για την υγεία σου.

2. Αναλαμβάνουν την επιθεώρηση του χώρου:

Αν νιώθεις αβεβαιότητα για το τι είδους μόλυνση αντιμετωπίζεις στο σπίτι σου, οι επαγγελματίες μας για απολυμάνσεις στην Αθήνα επιθεωρούν το χώρο και σου προτείνουν άμεσα την καλύτερη λύση απεντόμωσης και απολύμανσης, για να απαλλαγείς από το πρόβλημα.

3. Χρησιμοποιούν ασφαλή, οικολογικά φάρμακα:

Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούν τα συνεργεία μας για απεντομώσεις στην Αθήνα είναι εγκεκριμένα από το κράτος. Είναι οικολογικά και δε βλάπτουν τους ανθρώπους ή τα κατοικίδια ζώα.

4. Εξυπηρετούν κάθε χώρο που χρειάζεται απεντόμωση:

Είτε χρειάζεσαι απεντομώσεις στην Αθήνα για διαμέρισμα, για ολόκληρη πολυκατοικία, για μονοκατοικία ή για κατάστημα, τα συνεργεία μας έχουν τη λύση για το χώρο σου.

5. Προσφέρουν άμεση εξυπηρέτηση:

Τα συνεργεία μας για απεντομώσεις στην Αθήνα αναλαμβάνουν εργασίες έως και 24 ώρες το 24ωρο, κατανοώντας πόσο άμεση αντιμετώπιση απαιτεί μια εισβολή εντόμων σε σπίτια, αλλά και επαγγελματικούς χώρους.

5. Σε συμβουλεύουν για να αποφύγεις μελλοντικές εισβολές εντόμων:

Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία τους, οι επαγγελματίες μας μπορούν να σου προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές, έτσι ώστε μελλοντικά να αποφύγεις εισβολές ζωυφίων στο χώρο σου.

Λοιπόν, αν χρειάζεσαι υπηρεσίες για απολυμάνσεις και απεντομώσεις στην Αθήνα, μη χάνεις άλλο χρόνο. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας με λίγα μόνο κλικ, εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα την καλύτερη προσφορά για απολύμανση, από έμπειρο συνεργείο στην Αθήνα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Απολύμανσης για το 2019

Γιάννης Μ.
156 αξιολογήσεις

Γνώση και συναίπεια

Mastoras
117 αξιολογήσεις

Ο τεχνικός ήρθε έφτιαξε την ζημιά μου πήρε 90€ χωρίς απόδειξη θέλω την απόδειξη αλλιώς θα έχετε σοβαρό πρόβλημα. .......

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ.
88 αξιολογήσεις

Άμεση απόκριση, αν και Κυριακή. Εξαιρετικός επαγγελματίας ο τεχνικός (Ηλίας) που αντιμετώπισε το πρόβλημα!

Χρήστος Σ.
82 αξιολογήσεις

Όλα μια χαρά! Στην ώρα του και αποτελεσματική εργασία.

Quick S.
62 αξιολογήσεις

Συνεπέστατος, ευγενέστατος, μου εξήγησε ακριβώς τι πρόκειται να κάνει! Έμεινα πολύ ευχαριστημένη!

Ιωάννης Φ.
35 αξιολογήσεις

Πολύ φιλικός, εξυπηρετικός και κύριος, με λογική τιμή!

Σχετικά άρθρα

Πού οφείλονται οι βουλωμένες αποχετεύσεις;

Αν αντιμετωπίζεις συνεχώς προβλήματα με τις βουλωμένες αποχετεύσεις του σπιτιού σου,

Περισσότερα
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την προστασία σπιτιού από πλημμύρα!

Η ΕΜΥ προειδοποιεί με έκτακτα δελτία επιδείνωσης του καιρού, ενώ οι ειδήσεις κατακλύζονται με εικόνες κατεστραμμένων σπιτιών

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότερα Συνεργεία Απολύμανσης

Επίλεξε το συνεργείο απολύμανσης που σου ταιριάζει στην περιοχή Αθήνα

Quick S. Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις Αθήνα | Τιμές & Προσφορές - Καλλιθέα
62 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της απολύμανσης, της απεντόμωσης και της μυοκτονίας με βασικό στόχο να απαλλάξει τους πελάτες από έντομα, τρωκτικά και παθογόνους μικροοργανισμούς. Η μυοκτονία αλλά και η απεντόμωση αντιμετωπίζουν ποντίκια και έντομα όπως κατσαρίδες και μυρμήγκια. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία ξέρουμε να κάνουμε την κατάλληλη εργασία προκειμένου να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ενοχλητική παρουσία μπορεί να έχετε στον χώρο σας. Σε κάθε εφαρμογή που ολοκληρώνουμε παρέχουμε πιστοποιητικό απολύμανσης (HACCP). Έχοντας πολύχρονη εμπειρία ξέρουμε να κάνουμε την κατάλληλη εργασία προκειμένου να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ενοχλητική παρουσία και μικροοργανισμό, μπορεί να έχετε στο χώρο, στα στρώματά σας ή στα χαλιά σας. Χρησιμοποιούμε ειδικό εξοπλισμό για απεντόμωση, μυοκτονία και απολύμανση ώστε να αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα στην ρίζα του. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης μας και κύριο μέλημά μας, η παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ. Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις Αθήνα | Τιμές & Προσφορές - Πετρούπολη
88 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει απεντομώσεις, μυοκτονίες και απολυμάνσεις χώρων, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για πολλά χρόνια και διαθέτουμε την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρούμε με ακρίβεια και ταχύτητα, λύνοντας κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας, δύσκολες και απαιτητικές περιπτώσεις απολύμανσης, με εξασφαλισμένη την επιτυχία και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Είτε ταλαιπωρείστε από ποντίκια είτε με έντομα και παθογόνους μικροοργανισμούς, η απεντόμωση και η μυοκτονία μπορούν να εξασφαλίσουν ένα υγιεινό περιβάλλον. Εμπιστευθείτε μας για εξειδικευμένες απολυμάνσεις, μυοκτονίες και απεντομώσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων!
Χρήστος Σ. Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις Αθήνα | Τιμές & Προσφορές - Πειραιάς
82 αξιολογήσεις
H εταιρεία μας παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών με ολοκληρωμένες υπηρεσίες μυοκτονίας, απεντόμωσης και απολύμανσης. Με ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τρόπο εφαρμόζει ειδικές μεθόδους για να προστατεύσει την υγεία και τις περιουσίες σας. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε εγγυώνται την ακίνδυνη εφαρμογή των φαρμάκων και δεν απαιτούν την απομάκρυνσή σας από το χώρο. Είμαστε πάντοτε συνεπείς και φροντίζουμε ώστε κάθε εργασία να ολοκληρώνεται μέσα στα προσυμφωνημένα χρονικά όρια. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και εγγυόμαστε πλήρη λειτουργικά αποτελέσματα. Για εξειδικευμένες υπηρεσίες, που αφορούν την απεντόμωση και την μυοκτονία, επιλέξτε την εταιρεία μας και θα έχετε αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας!
Πάνος Σ. Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις Αθήνα | Τιμές & Προσφορές - Καλλιθέα
27 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει λύσεις για κάθε πρόβλημα που συνδέεται με την αντιμετώπιση «ανεπιθύμητων επισκεπτών» (τρωκτικά, έντομα, κλπ). Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης και εγγυόμαστε όχι απλά την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος αλλά και εξειδικευμένες συμβουλές ώστε να αποτρέψεις τα ποντίκια και τις κατσαρίδες να εμφανιστούν πάλι. Μέσα από υγειονομικές εφαρμογές προσφέρουμε αποδοτικότητα και αποτέλεσμα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Οι κύριοι παράγοντες που έχουν συντελέσει στην ραγδαία ανάπτυξη μας είναι η γνώση και η αγάπη για την δουλειά μας. Εξυπηρετούμε άμεσα και παρέχουμε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας. Διαθέτουμε τα κατάλληλα φάρμακα τόσο για απεντομώσεις όσο και για μυοκτονίες. Παραμένουμε προσηλωμένοι στην αρχή της βέλτιστης εφαρμογής των υλικών διαθέτοντας σύγχρονες υποδομές και υψηλή τεχνογνωσία. Φιλοσοφία μας είναι η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων με σκοπό την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε από τα αποτελέσματά τους!
T. C. Europe Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις Αθήνα | Τιμές & Προσφορές - Αθήνα
18 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις εργασίες απολύμανσης, μυοκτονίας και απεντόμωσης του χώρου σας. Πραγματοποιούμε απεντόμωση και απολύμανση, που θα διώξει από τον χώρο σας κατσαρίδες και άλλα περιπατητικά έντομα, με φάρμακα φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας. Ακόμη, αναλαμβάνουμε μυοκτονίες σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους ώστε να σας απαλλάξουμε από ποντίκια που κατοικούν στον χώρο σας. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά έτοιμοι να ανταποκριθούμε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες καταστάσεις με συνέπεια και επαγγελματισμό. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα των απεντομώσεων, των απολυμάνσεων και των μυοκτονίων ώστε να είμαστε βέβαιοι τόσο για τις χημικές ουσίες που εφαρμόζουμε όσο και για το αποτέλεσμα. Υπερτερούμε του ανταγωνισμού, διότι το προσωπικό μας είναι μόνιμο, με αποτέλεσμα, να μπορεί να έχετε έναν έμπιστο και γνώριμο συνεργάτη, για την πλήρη ικανοποίηση όλων των αναγκών του κτιρίου σας. Σε εμάς θα βρείτε το δικό σας άνθρωπο, που θα σας δώσει άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει