Καταπολέμηση Ποντικιών - Αντιμετώπιση

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για να σε απαλλάξουν από τα ποντίκια στον χώρο σου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι στον χώρο σου.
Πάρε προσφορές
Λάβε ανταγωνιστικές προσφορές από εξειδικευμένα συνεργεία απολύμανσης.
Επίλεξε το κατάλληλο συνεργείο
Σύγκρινε τις προσφορές & επίλεξε όταν είσαι έτοιμος αυτή που σου ταιριάζει.

Τί πρέπει να κάνετε για άμεση καταπολέμηση ποντικιών;

Το ποντίκι είναι ίσως το πιο γνωστό τρωκτικό στον κόσμο. Δυστυχώς, μπορεί να μεταφέρει πολλά μικρόβια και είναι υπεύθυνο για αρκετές αρρώστιες στον άνθρωπο. Είναι αυτονόητο, λοιπόν, όταν αντιληφθούμε την παρουσία του στο σπίτι μας, να αναρωτιόμαστε ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι για αποτελεσματική αντιμετώπιση ποντικιών.

Φυσικά απωθητικά

Για να διώξετε τα ποντίκια από το σπίτι σας υπάρχουν απλοί και φυσικοί τρόποι που μπορείτε να δοκιμάσετε. Βάλτε σακουλάκια με ναφθαλίνες σε σημεία που πιστεύετε ότι περνάνε τα ποντίκια ή φυτέψτε μέντα σε γλάστρες στο μπαλκόνι σας. Οι μυρωδιές αυτές, όπως και του ελληνικού καφέ, απωθούν εντυπωσιακά τα τρωκτικά.

Καθαριότητα

Για να απαλλαγείτε αποτελεσματικά από την παρουσία των ποντικιών στο σπίτι είναι πολύ σημαντικό να φροντίσετε για την σχολαστική καθαριότητα του χώρου. Ψίχουλα σε πάγκους ή υπολείμματα φαγητού σε παρατημένα πιάτα είναι απαγορευτικά. Ακόμη πρέπει να φροντίσετε να θωρακίσετε το σπίτι σας και να καλύψετε οποιαδήποτε τρύπα ή ρωγμή θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες για είσοδο.

Ποντικοφάρμακα

Στο εμπόριο υπάρχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία ειδικών σκευασμάτων που μπορούν να εξοντώσουν τα ποντίκια. Ωστόσο, αυτά τα σκευάσματα είναι αρκετά επικίνδυνα για εσάς, ιδιαίτερα αν υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι, ενώ κάποιες φορές δεν είναι καθόλου πρακτικά. Είναι αρκετά πιθανό το ποντίκι να πεθάνει κάπου στο σπίτι και να μη μπορείτε να το βρείτε. Η χρήση τους πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή και σύνεση.

Επαγγελματική μυοκτονία

Η απολύμανση για ποντίκια είναι μια από τις ασφαλέστερες επιλογές που έχετε και με το μικρότερο κόστος. ΟΙ εξειδικευμένοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας μπορούν να σας εξασφαλίσουν δραστικό αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια, ώστε να μη χρειαστεί να ξανασχοληθείτε με την καταπολέμηση ποντικιών.

Στο Douleutaras.gr θα βρεις έμπειρους τεχνικούς με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και σκευάσματα απόλυτα κατάλληλα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Πάρε προσφορές, ενημερώσου για τις τιμές και απαλλάξου οριστικά από τα ποντίκια στο σπίτι.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Quick Solution - Απολυμαντική
62 αξιολογήσεις
Επαγγελματίας, ευγενέστατος και ευέλικτος προκειμένου να εξυπηρετήσει!
Πράσινη Γη Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος
9 αξιολογήσεις
Τρομερή εξυπηρέτηση. Μπράβο!
Septor Pest Control Services
4 αξιολογήσεις
Πολύ καλή και άμεση συνεργασία και συνεννόηση, καθώς και συνέπεια. Ευχαριστώ πολύ!
Δημήτριος Σαζόνοφ
9 αξιολογήσεις
Eξαιρετικός!!!
Χρήστος Σαπλατέρας
65 αξιολογήσεις
Ήταν πολύ συνεργάσιμος. Είχα πρόβλημα και με κάποια υδραυλικά, τα οποία και επισκεύασε, καθώς είναι και υδραυλικός!
Πάνος Σαββίδης
21 αξιολογήσεις
Γρήγορη, καλή και επαγγελματική εξυπηρέτηση!
Σχετικά άρθρα
Πριν απαντήσουμε στα τρία αυτά βασικά ερωτήματα που αφορούν την απεντόμωση σπιτιού, ας δούμε πρώτα τι ακριβώς είναι και ποιος είναι
Μπήκε η άνοιξη και τα μυρμήγκια στο σπίτι σου κάνουν πάρτυ; Δεν πρόλαβες να ανοίξεις τη μαρμελάδα και ευθύς αμέσως οι μικροί εργάτες
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντλώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

I'm not really interested