Καταπολέμηση Κατσαρίδων - Αντιμετώπιση

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Καταπολέμηση Κατσαρίδων - Αντιμετώπιση

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι στον χώρο σου.
Πάρε προσφορές
Λάβε ανταγωνιστικές προσφορές από εξειδικευμένα συνεργεία απολύμανσης.
Επίλεξε το κατάλληλο συνεργείο
Σύγκρινε τις προσφορές & επίλεξε όταν είσαι έτοιμος αυτή που σου ταιριάζει.

Τα καλύτερα tips για την αντιμετώπιση κατσαρίδων

Οι κατσαρίδες αποτελούν για πολλούς τα πιο απωθητικά ζώα. Σε όλους έχει συμβεί να βρεθούμε αντιμέτωποι με τον ανεπιθύμητο επισκέπτη και να μη ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και φτιάξαμε μια λίστα με τις καλύτερες συμβουλές για την καταπολέμηση κατσαρίδων.

  • Για την εξολόθρευση κατσαρίδας είναι πολύ σημαντικό να μην αφήνεις άπλυτα σκεύη και υπολείμματα τροφών σε κανένα σημείο του σπιτιού.
  • Χρησιμοποιήσε φυσικά αποθητικά κατσαρίδας στα σημεία του σπιτιού που πιστεύεις ότι περνάνε. Τέτοια είναι η αμμωνία, τα φύλλα δάφνης και η μαγειρική σόδα.
  • Σφραγίσε με σιλικόνη ρωγμές, τρύπες και χαραμάδες όπου μπορούν να κρυφτούν και να φωλιάσουν τα έντομα.
  • Επισκεύασε τυχόν υδραυλικές βλάβες και απέφυγε τη συγκέντρωση νερού σε νεροχύτες και νιπτήρες. Οι κατσαρίδες αγαπούν ιδιαίτερα το νερό και την υγρασία και δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτά.
  • Φρόντισε για επαγγελματική απολύμανση για κατσαρίδες τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο. Ο Σεπτέμβρης και ο Απρίλιος είναι οι καταλληλότεροι μήνες, καθώς τότε υπάρχει μεγαλύτερη έξαρση.

Στο Douleutaras.gr μπορείς να βρεις έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες που διαθέτουν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για να σου εξασφαλίσουν την οριστική αντιμετώπιση κατσαρίδας.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε εύκολα προσφορές για το κόστος απολύμανσης κατσαρίδας.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Γιάννης Μ.
142 αξιολογήσεις
Εξαιρετικά καταρτισμένος επαγγελματίας και συνεπέστατος.
S. C&Κ
5 αξιολογήσεις
Πολύ καλός,το πρόβλημα λύθηκε σε 1 εβδομάδα.Συνεπής
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Τ.
3 αξιολογήσεις
Συνεπής στην ώρα της, επέμεινε να απολυμάνει όλο το σπίτι για μεγαλύτερη ασφάλεια παρόλο που την πλήρωνα το ίδιο ποσό για το ένα δωμάτιο ...
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Σ.
14 αξιολογήσεις
Έβαλα το αίτημα στο σάιτ Παρασκευή αργά το βράδυ, το Σάββατο με πήρε τηλέφωνο ο κύριος Βαγγέλης, κι επειδή ήμουν σε πανικό, συμφώνησε να ...
P.E. Service
23 αξιολογήσεις
Άψογοι και κλείσαμε γρήγορα το ραντεβού μας.
A. Γ.
1 αξιολόγηση
Ήταν οκ το όλο έργο συνολικά. Στην ώρα του ήταν η εταιρεία
Σχετικά άρθρα
Πριν απαντήσουμε στα τρία αυτά βασικά ερωτήματα που αφορούν την απεντόμωση σπιτιού, ας δούμε πρώτα τι ακριβώς είναι και ποιος είναι
Μπήκε η άνοιξη και τα μυρμήγκια στο σπίτι σου κάνουν πάρτυ; Δεν πρόλαβες να ανοίξεις τη μαρμελάδα και ευθύς αμέσως οι μικροί εργάτες
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει