Απεντομώσεις Θεσσαλονίκη

Εξυπηρετήσου Άμεσα από Αξιολογημένα Συνεργεία για Απεντομώσεις στη Θεσσαλονίκη, στην Καλύτερη Τιμή!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι στον χώρο σου.

Πάρε προσφορές

Λάβε ανταγωνιστικές προσφορές από εξειδικευμένα συνεργεία απολύμανσης.

Επίλεξε το κατάλληλο συνεργείο

Σύγκρινε τις προσφορές & επίλεξε όταν είσαι έτοιμος αυτή που σου ταιριάζει.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Επιθεώρηση χώρων, Απεντόμωση
 • Απολύμανση
 • Επιθεώρηση χώρων
 • Απεντόμωση - Μυοκτονία
π.χ.: Έως 50 τ.μ., 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • Έως 50τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • 101 τ.μ. - 400 τ.μ.
 • Μεγαλύτερος από 400 τ.μ.
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 07/6/2019


Απεντομώσεις Θεσσαλονίκη

Η παρουσία εντόμων και τρωκτικών δεν είναι ευχάριστη για κανένα χώρο, είτε πρόκειται για οικία, είτε για επαγγελματικό χώρο. Οι απεντομώσεις στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται άμεσα, όταν εμφανιστεί η ανάγκη και δεν πρέπει να χάνεται χρόνος. Πολλά έντομα έχουν την ιδιότητα να πολλαπλασιάζονται γρήγορα, κάτι που γνωρίζουν τα έμπειρα συνεργεία απεντομώσεων στη Θεσσαλονίκη.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις εξειδικευμένα συνεργεία απεντομώσεων στη Θεσσαλονίκη, τα οποία κατέχουν ειδική άδεια και χρησιμοποιούν φάρμακα φιλικά προς τον άνθρωπο. Εμείς μιλήσαμε μαζί τους και συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις, για να διαλέξεις το καλύτερο συνεργείο και να βρεις ριζική λύση στο πρόβλημά σου.

Απεντόμωση Θεσσαλονίκη: Ποιες είναι οι μέθοδοι εξόντωσης εντόμων;

Τα συνεργεία απεντομώσεων της πλατφόρμας μας στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιούν τα πιο σύγχρονα μέσα και τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους, έτσι ώστε να σε απαλλάξουν από κάθε εισβολή εντόμων. Οι πιο δημοφιλείς μέθοδοι απεντομώσεων που εφαρμόζουν είναι οι εξής:

1. Απεντομώσεις με ψεκασμό χαμηλής πίεσης: Συνήθως, η συγκεκριμένη απεντόμωση γίνεται σε περιπτώσεις κατσαρίδων, μυρμηγκιών και ψύλλων.

2. Απεντομώσεις με ψεκασμό υψηλής πίεσης: Χρησιμοποιείται συνήθως σε βιομηχανικούς χώρους και χώρους μεγάλης έκτασης.

3. Νεφελοψεκασμός: Ο νεφελοψεκασμός επιλέγεται σε περιπτώσεις, που τα σημεία όπου υπάρχουν φωλιές είναι δύσκολα προσβάσιμα.

4. Απεντομώσεις με gel: Οι απεντομώσεις με gel, είναι το όπλο ενάντια σε κατσαρίδες και μυρμήγκια.

Η επιλογή της κατάλληλης μεθόδου απεντόμωσης, εξαρτάται από το είδος του εντόμου που εντοπίζουν οι πελάτες στο χώρο τους και από τη δυσκολία εφαρμογής των κατάλληλων μέτρων, ώστε να υπάρχει άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος.

Σε ποιους χώρους κάνουν συχνά απεντομώσεις στη Θεσσαλονίκη οι επαγγελματίες μας;

Σε κάθε κτίριο στη Θεσσαλονίκη είναι πιθανό να χρειαστεί απεντόμωση, για διαφόρων ειδών έντομα. Οι επαγγελματίες μας φροντίζουν για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των ανεπιθύμητων ζωυφίων, με φάρμακα εγκεκριμένα από τους αρμόδιους φορείς.

Οι πιο δημοφιλείς χώροι, για τους οποίους αναλαμβάνουν απεντομώσεις στη Θεσσαλονίκη, είναι οι εξής:

 • Πολυκατοικίες

 • Διαμερίσματα

 • Μονοκατοικίες

 • Καταστήματα

 • Επαγγελματικοί χώροι

Και φυσικά, οι απεντομώσεις μπορούν να γίνουν σε κάθε δωμάτιο και χώρο ενός κτιρίου, ανάλογα με τις ανάγκες σου και το σημείο εισβολής των εντόμων. 

Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες υπηρεσίες για απεντομώσεις στη Θεσσαλονίκη;

Τα συνεργεία μας για απεντομώσεις στη Θεσσαλονίκη προσφέρουν άμεσες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, για κάθε είδος εντόμου ή τρωκτικού που αντιμετωπίζεις. Οι πιο δημοφιλείς εργασίες που αναλαμβάνουν αφορούν:

 • Κατσαρίδες

 • Ψύλλοι

 • Μυρμήγκια

 • Μύγες

 • Κοριοί

 • Ποντίκια - Τρωκτικά

Δημοφιλείς υπηρεσίες για απεντομώσεις στη Θεσσαλονίκη

Γιατί να επιλέξεις τα συνεργεία του Douleutaras.gr στην κατηγορία απεντομώσεις Θεσσαλονίκη;

Τα συνεργεία απεντομώσεων μας στη Θεσσαλονίκη διαθέτουν σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία. Χάρη στα χαρακτηριστικά αυτά, μπορούν να απαλλάξουν το χώρο σου από ανεπιθύμητους επισκέπτες, όπως έντομα κάθε είδους και τρωκτικά. Μερικοί λόγοι για να εμπιστευτείς τα συνεργεία μας, είναι οι εξής:

1. Εξειδικεύονται σε κάθε είδος απεντόμωσης: Οι επαγγελματίες μας για απεντομώσεις στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουν κάθε είδος απεντόμωσης, από ψύλλους και κατσαρίδες, έως ποντίκια και αρουραίους. Για κάθε περίπτωση, χρησιμοποιούν και τα πλέον κατάλληλα φάρμακα.

2. Χρησιμοποιούν εγκεκριμένα, οικολογικά φάρμακα: Τα φάρμακα που χρησιμοποιούν τα συνεργεία μας είναι πιστοποιημένα για τη φιλικότητά προς τον άνθρωπο, αλλά και το περιβάλλον. Είναι άοσμα και δεν επηρεάζουν τα κατοικίδια ζωάκια, αλλά μόνο τα έντομα.

3. Εξυπηρετούν κάθε χώρο που χρειάζεται απεντόμωση: Από διαμερίσματα πολυκατοικιών, έως μονοκατοικίες και μεγάλους επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα, οι επαγγελματίες μας στη Θεσσαλονίκη προσφέρουν απεντομώσεις με ειδικές μεθόδους και υλικά.

4. Προσφέρουν άμεση εξυπηρέτηση: Κατανοώντας πόσο επείγουσα είναι μια εισβολή εντόμων στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, οι τεχνικοί μας φροντίζουν για την άμεση, έως και αυθημερόν εξυπηρέτησή σου, με βασικό στόχο τη ριζική επίλυση του προβλήματός σου.

5. Σε συμβουλεύουν για να αποφύγεις μελλοντικές εισβολές εντόμων: Μετά το τέλος της απεντόμωσης, τα συνεργεία μας για απεντομώσεις στη Θεσσαλονίκη μπορούν να σε ενημερώσουν για την πηγή της εισβολής και να σου δώσουν χρήσιμες συμβουλές, για να προστατεύσεις το χώρο σου από μελλοντικές εισβολές εντόμων και τρωκτικών.

Αν χρειάζεσαι άμεσα υπηρεσίες για απεντομώσεις στη Θεσσαλονίκη, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και πάρε τις καλύτερες προσφορές από έμπειρα συνεργεία απεντομώσεων της περιοχής σου, για να απαλλαγείς οριστικά από έντομα και ποντίκια!

4,76 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Απεντόμωσης για το 2020

B. Hellas
49 αξιολογήσεις

ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ. ΑΨΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ.

Κανονίσαμε 60 ευρώ για έναν τριθεσιο καναπέ μία πολυθρόνα και ένα διπλό στρώμα και τελικά έκανα μόνο τον καναπέ και με χρέωσε 40€. Σε άλλα …

Πάρα πολύ επεξηγηματικός ο υπάλληλος που ήρθε για την μυοκτονία. Έλεγξε όλο το χώρο με σχολαστικότητα και μου έδωσε χρήσιμες πληροφορίες / …

Γεώργιος Λ. ΕΕ
5 αξιολογήσεις

Άψογοι επαγγελματίες, τυπικότατοι και πολύ καλοί στην δουλειά τους. Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Κωνσταντίνος Α.
5 αξιολογήσεις

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ!!ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!! ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!

Douleutaras.gr λογότυπο
Θανάσης Μ.
2 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας. Έλεγξε και άλλους χώρους της πολυκατοικίας αφού πραγματοποίησε την εργασία του για να βεβαιωθεί ότι δεν έχει επηρ…

Σχετικά άρθρα

Απεντόμωση σπιτιού : Πότε, πού και γιατί είναι αναγκαία ;

Πριν απαντήσουμε στα τρία αυτά βασικά ερωτήματα που αφορούν την απεντόμωση σπιτιού, ας δούμε πρώτα τι ακριβώς είναι και ποιος είναι

Μυρμήγκια στο σπίτι; Εξαφάνισε τα με 10 φυσικούς τρόπους!

Μπήκε η άνοιξη και τα μυρμήγκια στο σπίτι σου κάνουν πάρτυ; Δεν πρόλαβες να ανοίξεις τη μαρμελάδα και ευθύς αμέσως οι μικροί εργάτες

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Απεντομώσεις στη Θεσσαλονίκη

Επίλεξε το συνεργείο απεντόμωσης που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Πράσινη Γη Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος

Δυτικά Προάστια Αθήνας
12 αξιολογήσεις

Το συνεργείο μας παρεμβαίνει άμεσα με οικολογικές απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες που στοχεύουν στην απομάκρυνση και την τελική εξολόθρευση του σκόρου, των ποντικιών και των παθογόνων μικροοργανισμών. Η καταπολέμηση των σκόρων πραγματοποιείται με απόλυτη επιτυχία, ακόμα και όταν κρύβονται σε ντουλάπια με τρόφιμα.Η φιλοσοφία της εταιρείας μας βασίζεται στον επαγγελματισμό, την συνέπεια και την αγάπη για το αντικείμενο. Διαθέτουμε οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, αλλά και σύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε με επαγγελματισμό και την δική σας απολύμανση, μυοκτονία ή απεντόμωση. Τα δικά σας αισθητικά και λειτουργικά κριτήρια είναι ο πήχης που πρέπει να ξεπεράσουμε. Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί η ελκυστική τιμολογιακή πολιτική μας, ώστε να μπορούν όλοι να έχουν υπηρεσίες αντάξιες των προσδοκιών τους. Οι εξελιγμένες υπηρεσίες μυοκτονίας, απεντόμωσης και απολύμανσης που διαθέτουμε εγγυώνται την υγιεινή του χώρου σας. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα χάσετε!

TOTAL CLEAN EUROPE

Κέντρο Αθήνας
18 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις εργασίες απολύμανσης, μυοκτονίας και απεντόμωσης του χώρου σας. Πραγματοποιούμε απεντόμωση και απολύμανση, που θα διώξει από τον χώρο σας κατσαρίδες και άλλα περιπατητικά έντομα, με φάρμακα φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας. Ακόμη, αναλαμβάνουμε μυοκτονίες σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους ώστε να σας απαλλάξουμε από ποντίκια που κατοικούν στον χώρο σας. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά έτοιμοι να ανταποκριθούμε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες καταστάσεις με συνέπεια και επαγγελματισμό. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα των απεντομώσεων, των απολυμάνσεων και των μυοκτονίων ώστε να είμαστε βέβαιοι τόσο για τις χημικές ουσίες που εφαρμόζουμε όσο και για το αποτέλεσμα. Υπερτερούμε του ανταγωνισμού, διότι το προσωπικό μας είναι μόνιμο, με αποτέλεσμα, να μπορεί να έχετε έναν έμπιστο και γνώριμο συνεργάτη, για την πλήρη ικανοποίηση όλων των αναγκών του κτιρίου σας. Σε εμάς θα βρείτε το δικό σας άνθρωπο, που θα σας δώσει άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι!

Pest Solution Αθανασόπουλος Γιώργος

Ροδόπη
4 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας Pest Solution ασχολείται με Απεντομώσεις και Μυοκτονίες οικιακών και επαγγελματικών χώρων, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιούμε υλικά ανώτερης ποιότητας και ολοκληρώνουμε απεντομώσεις και μυοκτονίες παντός είδους, με επαγγελματισμό και σεβασμό στον χώρο σας. 
 

Γρηγόρης Βλάχος

Δυτικά Προάστια Αθήνας
6 αξιολογήσεις

Καλύπτουμε ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών παρέχοντας ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η επιστήμη στον τομέα της καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών σήμερα. Χρησιμοποιούμε σύγχρονες εφαρμογές και μεθόδους καταπολέμησης παρασίτων, απεντομώσεις για την καταπολέμηση εντόμων, μυοκτονίες για την καταπολέμηση τρωκτικών, απολυμάνσεις για την καταπολέμηση μικροβίων και απωθήσεις για την καταπολέμηση περιστεριών, φιδιών, σκορπιών.

Αλεξάντερ Ράντζα

Ροδόπη
2 αξιολογήσεις

Είμαι Υγιεινολόγος Τ.Ε. (Επόπτης Δημόσιας Υγείας) και μπορώ να αναλάβω πληθώρα εργασιών που σχετίζονται με την απολύμανση και την απεντόμωση του επαγγελματικού και οικιακού σας χώρου. Πιο συγκεκριμένα, μπορώ να ασχοληθώ με απολύμανση, απεντόμωση, μυοκτονία και παροχή συμβουλών για ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων. 

Συνεργεία Απεντόμωσης σε άλλες περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Απεντόμωση - Μυοκτονία
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Pest Busters
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Απεντόμωση - Μυοκτονία
Είδος παράσιτων:
Τρωκτικά
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 50τ.μ.
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
Απεντόμωση - Μυοκτονία
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Spiti Clean & Kill
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Απεντόμωση - Μυοκτονία
Είδος παράσιτων:
Κατσαρίδες
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
51 τ.μ. - 100 τ.μ.
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Απεντόμωση - Μυοκτονία
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Pest Busters
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Απεντόμωση - Μυοκτονία
Είδος παράσιτων:
Κατσαρίδες, Μυρμήγκια
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
51 τ.μ. - 100 τ.μ.
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Spiti Clean & Kill
Περιγραφή εργασίας
Είδος παράσιτων:
Κατσαρίδες, Άλλο / Δεν είμαι σίγουρος
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 50τ.μ.
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Spiti Clean & Kill
Περιγραφή εργασίας
Είδος παράσιτων:
Τρωκτικά
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 50τ.μ.

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τις τιμές για απεντόμωση στη Θεσσαλονίκη;

Ο πρώτος και βασικότερος παράγοντας που επηρεάζει τις τιμές για απεντομώσεις είναι, φυσικά, το είδος εντόμου που αντιμετωπίζεις. Για παράδειγμα, αν έχεις πρόβλημα με κατσαρίδες στη Θεσσαλονίκη, το κόστος δε θα είναι ίδιο, όπως αν χρειαζόσουν καταπολέμηση ποντικιών. Ενδεικτικά, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

 • Κατσαρίδες από 30€

 • Ψύλλοι από 40€

 • Μυρμήγκια από 30€

 • Μύγες από 30€

 • Κοριοί από 40€

Επίσης, μεγάλη σημασία έχει το είδος του χώρου, όπου γίνεται η απεντόμωση στη Θεσσαλονίκη. Διαφορετικές θα είναι οι τιμές για απεντομώσεις στη Θεσσαλονίκη, αν τις κάνεις μόνο σε ένα διαμέρισμα και διαφορετικές, αν κάνεις σε ολόκληρη πολυκατοικία. Και τέλος, η τιμή αυξάνεται, αν ο χώρος που θέλεις να καλύψεις είναι πολύ μεγάλων διαστάσεων.