Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Απεντομώσεις Θεσσαλονίκη

Εξυπηρετήσου Άμεσα από Αξιολογημένα Συνεργεία για Απεντομώσεις στη Θεσσαλονίκη, στην Καλύτερη Τιμή!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι στον χώρο σου.

Πάρε προσφορές

Λάβε ανταγωνιστικές προσφορές από εξειδικευμένα συνεργεία απολύμανσης.

Επίλεξε το κατάλληλο συνεργείο

Σύγκρινε τις προσφορές & επίλεξε όταν είσαι έτοιμος αυτή που σου ταιριάζει.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Επιθεώρηση χώρων, Απεντόμωση
 • Επιθεώρηση χώρων
 • Απεντόμωση - Μυοκτονία
 • Απολύμανση
π.χ.: Έως 50 τ.μ., 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • Έως 50τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • 101 τ.μ. - 400 τ.μ.
 • Μεγαλύτερος από 400 τ.μ.
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 07/6/2019


Απεντομώσεις Θεσσαλονίκη

Η παρουσία εντόμων και τρωκτικών δεν είναι ευχάριστη για κανένα χώρο, είτε πρόκειται για οικία, είτε για επαγγελματικό χώρο. Οι απεντομώσεις στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται άμεσα, όταν εμφανιστεί η ανάγκη και δεν πρέπει να χάνεται χρόνος. Πολλά έντομα έχουν την ιδιότητα να πολλαπλασιάζονται γρήγορα, κάτι που γνωρίζουν τα έμπειρα συνεργεία απεντομώσεων στη Θεσσαλονίκη.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις εξειδικευμένα συνεργεία απεντομώσεων στη Θεσσαλονίκη, τα οποία κατέχουν ειδική άδεια και χρησιμοποιούν φάρμακα φιλικά προς τον άνθρωπο. Εμείς μιλήσαμε μαζί τους και συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις, για να διαλέξεις το καλύτερο συνεργείο και να βρεις ριζική λύση στο πρόβλημά σου.

Απεντόμωση Θεσσαλονίκη: Ποιες είναι οι μέθοδοι εξόντωσης εντόμων;

Τα συνεργεία απεντομώσεων της πλατφόρμας μας στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιούν τα πιο σύγχρονα μέσα και τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους, έτσι ώστε να σε απαλλάξουν από κάθε εισβολή εντόμων. Οι πιο δημοφιλείς μέθοδοι απεντομώσεων που εφαρμόζουν είναι οι εξής:

1. Απεντομώσεις με ψεκασμό χαμηλής πίεσης: Συνήθως, η συγκεκριμένη απεντόμωση γίνεται σε περιπτώσεις κατσαρίδων, μυρμηγκιών και ψύλλων.

2. Απεντομώσεις με ψεκασμό υψηλής πίεσης: Χρησιμοποιείται συνήθως σε βιομηχανικούς χώρους και χώρους μεγάλης έκτασης.

3. Νεφελοψεκασμός: Ο νεφελοψεκασμός επιλέγεται σε περιπτώσεις, που τα σημεία όπου υπάρχουν φωλιές είναι δύσκολα προσβάσιμα.

4. Απεντομώσεις με gel: Οι απεντομώσεις με gel, είναι το όπλο ενάντια σε κατσαρίδες και μυρμήγκια.

Η επιλογή της κατάλληλης μεθόδου απεντόμωσης, εξαρτάται από το είδος του εντόμου που εντοπίζουν οι πελάτες στο χώρο τους και από τη δυσκολία εφαρμογής των κατάλληλων μέτρων, ώστε να υπάρχει άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος.

Σε ποιους χώρους κάνουν συχνά απεντομώσεις στη Θεσσαλονίκη οι επαγγελματίες μας;

Σε κάθε κτίριο στη Θεσσαλονίκη είναι πιθανό να χρειαστεί απεντόμωση, για διαφόρων ειδών έντομα. Οι επαγγελματίες μας φροντίζουν για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των ανεπιθύμητων ζωυφίων, με φάρμακα εγκεκριμένα από τους αρμόδιους φορείς.

Οι πιο δημοφιλείς χώροι, για τους οποίους αναλαμβάνουν απεντομώσεις στη Θεσσαλονίκη, είναι οι εξής:

 • Πολυκατοικίες

 • Διαμερίσματα

 • Μονοκατοικίες

 • Καταστήματα

 • Επαγγελματικοί χώροι

Και φυσικά, οι απεντομώσεις μπορούν να γίνουν σε κάθε δωμάτιο και χώρο ενός κτιρίου, ανάλογα με τις ανάγκες σου και το σημείο εισβολής των εντόμων. 

Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες υπηρεσίες για απεντομώσεις στη Θεσσαλονίκη;

Τα συνεργεία μας για απεντομώσεις στη Θεσσαλονίκη προσφέρουν άμεσες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, για κάθε είδος εντόμου ή τρωκτικού που αντιμετωπίζεις. Οι πιο δημοφιλείς εργασίες που αναλαμβάνουν αφορούν:

 • Κατσαρίδες

 • Ψύλλοι

 • Μυρμήγκια

 • Μύγες

 • Κοριοί

 • Ποντίκια - Τρωκτικά

Δημοφιλείς υπηρεσίες για απεντομώσεις στη Θεσσαλονίκη

Γιατί να επιλέξεις τα συνεργεία του Douleutaras.gr στην κατηγορία απεντομώσεις Θεσσαλονίκη;

Τα συνεργεία απεντομώσεων μας στη Θεσσαλονίκη διαθέτουν σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία. Χάρη στα χαρακτηριστικά αυτά, μπορούν να απαλλάξουν το χώρο σου από ανεπιθύμητους επισκέπτες, όπως έντομα κάθε είδους και τρωκτικά. Μερικοί λόγοι για να εμπιστευτείς τα συνεργεία μας, είναι οι εξής:

1. Εξειδικεύονται σε κάθε είδος απεντόμωσης: Οι επαγγελματίες μας για απεντομώσεις στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουν κάθε είδος απεντόμωσης, από ψύλλους και κατσαρίδες, έως ποντίκια και αρουραίους. Για κάθε περίπτωση, χρησιμοποιούν και τα πλέον κατάλληλα φάρμακα.

2. Χρησιμοποιούν εγκεκριμένα, οικολογικά φάρμακα: Τα φάρμακα που χρησιμοποιούν τα συνεργεία μας είναι πιστοποιημένα για τη φιλικότητά προς τον άνθρωπο, αλλά και το περιβάλλον. Είναι άοσμα και δεν επηρεάζουν τα κατοικίδια ζωάκια, αλλά μόνο τα έντομα.

3. Εξυπηρετούν κάθε χώρο που χρειάζεται απεντόμωση: Από διαμερίσματα πολυκατοικιών, έως μονοκατοικίες και μεγάλους επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα, οι επαγγελματίες μας στη Θεσσαλονίκη προσφέρουν απεντομώσεις με ειδικές μεθόδους και υλικά.

4. Προσφέρουν άμεση εξυπηρέτηση: Κατανοώντας πόσο επείγουσα είναι μια εισβολή εντόμων στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, οι τεχνικοί μας φροντίζουν για την άμεση, έως και αυθημερόν εξυπηρέτησή σου, με βασικό στόχο τη ριζική επίλυση του προβλήματός σου.

5. Σε συμβουλεύουν για να αποφύγεις μελλοντικές εισβολές εντόμων: Μετά το τέλος της απεντόμωσης, τα συνεργεία μας για απεντομώσεις στη Θεσσαλονίκη μπορούν να σε ενημερώσουν για την πηγή της εισβολής και να σου δώσουν χρήσιμες συμβουλές, για να προστατεύσεις το χώρο σου από μελλοντικές εισβολές εντόμων και τρωκτικών.

Αν χρειάζεσαι άμεσα υπηρεσίες για απεντομώσεις στη Θεσσαλονίκη, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και πάρε τις καλύτερες προσφορές από έμπειρα συνεργεία απεντομώσεων της περιοχής σου, για να απαλλαγείς οριστικά από έντομα και ποντίκια!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Απεντόμωσης για το 2020

B. Hellas
49 αξιολογήσεις

ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ. ΑΨΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ.

Πολύ καλός,το πρόβλημα λύθηκε σε 1 εβδομάδα.Συνεπής

Γεώργιος Λ. ΕΕ
5 αξιολογήσεις

Άψογοι επαγγελματίες, τυπικότατοι και πολύ καλοί στην δουλειά τους. Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Κωνσταντίνος Α.
5 αξιολογήσεις

Πολύ καλά παιδιά ήρθαν αρκετές φορές για να τελειώσουν πριν το Πάσχα Είμαι πολύ ευχαριστημενη

Πάρα πολύ επεξηγηματικός ο υπάλληλος που ήρθε για την μυοκτονία. Έλεγξε όλο το χώρο με σχολαστικότητα και μου έδωσε χρήσιμες πληροφορίες / …

Douleutaras.gr λογότυπο
Θανάσης Μ.
2 αξιολογήσεις

Εξαιρετική εργασία. Γρήφορη ανταπόκριση.

Σχετικά άρθρα

Απεντόμωση σπιτιού : Πότε, πού και γιατί είναι αναγκαία ;

Πριν απαντήσουμε στα τρία αυτά βασικά ερωτήματα που αφορούν την απεντόμωση σπιτιού, ας δούμε πρώτα τι ακριβώς είναι και ποιος είναι

Περισσότερα
Μυρμήγκια στο σπίτι; Εξαφάνισε τα με 10 φυσικούς τρόπους!

Μπήκε η άνοιξη και τα μυρμήγκια στο σπίτι σου κάνουν πάρτυ; Δεν πρόλαβες να ανοίξεις τη μαρμελάδα και ευθύς αμέσως οι μικροί εργάτες

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Απεντομώσεις στη Θεσσαλονίκη

Επίλεξε το συνεργείο απεντόμωσης που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

S. C&Κ

Απεντομώσεις Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
14 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας, με πολύχρονη εμπειρία στο τομέα της απεντόμωσης και μυοκτονίας, αναλαμβάνει για εσάς την αντιμετώπιση κάθε εντόμου, στον οικιακό αλλά και του επαγγελματικό σας χώρο, δίνοντας ένα άψογο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό και χημικές ουσίες που δεν επιβλαβείς για τον άνθρωπο τόσο στις απεντομώσεις, όσο και στις μυοκτονίες. Είμαστε οι καλύτεροι επαγγελματίες στην κατηγορία απεντομώσεις Θεσσαλονίκη. Εμπιστευτείτε μας για την απεντόμωση του χώρου σας! 

D. Home

Απεντομώσεις Θεσσαλονίκη - Κέντρο Αθήνας
25 αξιολογήσεις

H εταιρεία μας παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών με ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεντόμωσης στη Θεσσαλονίκη. Με ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τρόπο εφαρμόζει ειδικές μεθόδους για να προστατεύσει την υγεία και τις περιουσίες σας. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε εγγυώνται την ακίνδυνη εφαρμογή των φαρμάκων και δεν απαιτούν την απομάκρυνσή σας από το χώρο.

Γεώργιος Λ. ΕΕ

Απεντομώσεις Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
5 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας παρέχει λύσεις για κάθε πρόβλημα που συνδέεται με την αντιμετώπιση «ανεπιθύμητων επισκεπτών» (τρωκτικά, έντομα, κλπ). Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην κατηγορία απεντομώσεις Θεσσαλονίκη και εγγυόμαστε όχι απλά την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος αλλά και εξειδικευμένες συμβουλές ώστε να αποτρέψεις τα ποντίκια και τις κατσαρίδες να εμφανιστούν πάλι.

Κωνσταντίνος Α.

Απεντομώσεις Θεσσαλονίκη - Βόρεια Προάστια Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας ασχολείται με τις απολυμάνσεις και τις απεντομώσεις στην Θεσσαλονίκη. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες που είναι σε θέση να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες, για να σας χαρίσουν ένα υγιές περιβάλλον και να κρατήσουν μακριά τα έντομα. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και διαθέτουμε σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό. Δραστηριοποιούμαστε καθημερινά στην κατηγορία απεντομώσεις Θεσσαλονίκη και περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε.   

Pest B.

Απεντομώσεις Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
5 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην κατηγορία απολυμάνσεις Θεσσαλονίκη. Η ομάδα μας εργάζεται καθημερινά για να προσφέρει στους πελάτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες απεντόμωσης και απολύμανσης. Στόχος μας είναι να δίνουμε οριστικές λύσεις στην απομάκρυνση των εντόμων που σας ενοχλούν και να εξασφαλίζουμε ένα καλύτερο περιβάλλον για εσάς. Για οτιδήποτε χρειαστείτε, παραμένουμε στη διάθεσή σας! 

Συνεργεία Απεντόμωσης σε άλλες περιοχές

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τις τιμές για απεντόμωση στη Θεσσαλονίκη;

Ο πρώτος και βασικότερος παράγοντας που επηρεάζει τις τιμές για απεντομώσεις είναι, φυσικά, το είδος εντόμου που αντιμετωπίζεις. Για παράδειγμα, αν έχεις πρόβλημα με κατσαρίδες στη Θεσσαλονίκη, το κόστος δε θα είναι ίδιο, όπως αν χρειαζόσουν καταπολέμηση ποντικιών. Ενδεικτικά, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

 • Κατσαρίδες από 30€

 • Ψύλλοι από 40€

 • Μυρμήγκια από 30€

 • Μύγες από 30€

 • Κοριοί από 40€

Επίσης, μεγάλη σημασία έχει το είδος του χώρου, όπου γίνεται η απεντόμωση στη Θεσσαλονίκη. Διαφορετικές θα είναι οι τιμές για απεντομώσεις στη Θεσσαλονίκη, αν τις κάνεις μόνο σε ένα διαμέρισμα και διαφορετικές, αν κάνεις σε ολόκληρη πολυκατοικία. Και τέλος, η τιμή αυξάνεται, αν ο χώρος που θέλεις να καλύψεις είναι πολύ μεγάλων διαστάσεων.