Απεντομώσεις Άλιμος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία απεντόμωσης και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι στον χώρο σου.
Πάρε προσφορές
Λάβε ανταγωνιστικές προσφορές από εξειδικευμένα συνεργεία απολύμανσης.
Επίλεξε το κατάλληλο συνεργείο
Σύγκρινε τις προσφορές & επίλεξε όταν είσαι έτοιμος αυτή που σου ταιριάζει.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τις απεντομώσεις;

Οι απεντομώσεις,πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα συνεργεία απεντόμωσης και περιλαμβάνουν την εργασίες εφαρμογής φαρμάκων με εξειδικευμένο εξοπλισμό για την εξόντωση και εξολόθρευση των εντόμων.

Με την διαδικασία της απεντόμωσης, αντιμετωπίζεις τα διάφορα έντομα που εισβάλουν στον χώρο σου ώστε να εξασφαλίζονται καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

Οι απεντομώσεις, πραγματοποιούνται από συνεργεία απεντόμωσης που διαθέτουν ειδική άδεια για την καταπολέμηση των εντόμων και όχι ανειδίκευτους επαγγελματίες

Στην πλατφόρμας μας, θα βρεις εξειδικευμένα και αξιόπιστα συνεργεία απεντομώσεων που μπορούν να φέρουν εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις που μπορεί να αφορούν:

 • Απεντόμωση σε Διαμέρισμα
 • Απεντόμωση σε μονοκατοικία
 • Απεντόμωση σε γραφείο
 • Απεντόμωση σπιτιού
 • Απεντόμωση επαγγελματικού χώρου
 • Απεντόμωση σε πολυκατοικία

Στις παραπάνω περιπτώσεις, οι απεντομώσεις πραγματοποιούνται με εξειδικευμένο εξοπλισμό και υλικά που δεν είναι επιβλαβή προς τον ανθρώπινο οργανισμό παραμόνο προς τα έντομα.

Στις περιοχές της Αττικής, τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, καλούνται να δώσουν άμεσες λύσεις για απεντομώσεις συγκεκριμένων εντόμων που εμφανίζονται κυρίως τους θερινούς μήνες.

Τα επαγγελματικά συνεργεία απεντόμωσης της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τα είδη των απεντομώσεων που αναλαμβάνουν καθημερινά:

 • Απεντόμωση για μυρμήγκια
 • Απεντόμωση για κατσαρίδες
 • Απεντόμωση για ψύλλους
 • Απεντόμωση για κοριούς
 • Απεντόμωση για ψαράκια
 • Απεντόμωση για ακάρεα
 • Απεντόμωση για σφήκες
 • Απεντόμωση για μύγες
 • Απεντόμωση για αράχνες
 • Απεντόμωση για σαράκι

Οι απεντομώσεις πραγματοποιούνται σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους με συγκεκριμένες ενέργειες αντιμετώπισης των εντόμων, που μόνο ένα επαγγελματικό συνεργείο απεντομώσεων γνωρίζει.

Από τι εξαρτώνται οι τιμές στις απεντομώσεις;

Οι τιμές στις απεντομώσεις εξαρτώνται από δύο κυρίως παράγοντες. Ο πρώτος αφορά το είδος του εντόμου που πρέπει να αντιμετωπίσει το συνεργείο απεντόμωσης και ο δεύτερος από το μέγεθος της επιφάνειας που πρέπει να εφαρμοστεί το φάρμακο.

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες στις απεντομώσεις, πριν από κάθε εργασία απεντόμωσης, πραγματοποιούν μία πρώτη εκτίμηση του προβλήματος, ανακαλύπτουν το είδος του εντόμου που δημιουργεί το πρόβλημα και ενημερώνουν τους πελάτες για την τιμή της απεντόμωσης.

Η επιλογή της κατάλληλης μεθόδου απεντόμωσης, εξαρτάται από το είδος του εντόμου που εντοπίζουν οι πελάτες στον χώρο τους και από την δυσκολία εφαρμογής των κατάλληλων μέτρων ώστε να υπάρχει άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος.

Στις απεντομώσεις που αναλαμβάνουν τα αξιόλογα συνεργεία μας, σε όλη την Αττική, χρησιμοποιούνται οι παρακάτω τρόποι αντιμετώπισης των εντόμων:

Απεντομώσεις με ψεκασμό χαμηλής πίεσης

Συνήθως, η συγκεκριμένη απεντόμωση γίνεται σε περιπτώσεις κατσαρίδων, μυρμηγκιών και ψύλλων. Πραγματοποιείται ψεκασμός των χώρων που πιθανότατα ζουν τα έντομα και περπατούν αλλά και σε σημεία όπως γωνίες ή μικρές σχισμές επιφανειών όπου συνήθως δημιουργούνται φωλιές.

Απεντομώσεις με ψεκασμό υψηλής πίεσης

Χρησιμοποιείται συνήθως σε βιομηχανικούς χώρους και χώρους μεγάλης έκτασης. Είναι η πρώτη επιλογή όταν απαιτείται μεγάλη ποσότητα ψεκαστικού διαλύματος. Η δράση της είναι εξειδικευμένη, αυτό σημαίνει ότι καταπολεμά μόνο το είδος εντόμων για το οποίο εφαρμόζεται.

Νεφελοψεκασμός

Η συγκεκριμένη τεχνική στις απεντομώσεις , θεωρείται από τις πιο δραστικές. Το ψεκαστικό διάλυμα διαχέεται με τη μορφή καπνού, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει την δυνατότητα να εισχωρήσει σε σημεία και επιφάνειες που διαφορετικά θα ήταν αδύνατο. Ο νεφελοψεκασμός, επιλέγεται σε περιπτώσεις που τα σημεία όπου υπάρχουν φωλιές είναι δύσκολα προσβάσιμα.

Απεντομώσεις με gel

Ο απεντομώσεις με gel, είναι το όπλο ενάντια σε κατσαρίδες και μυργμήγκια. Το ειδικό διάλυμα τοποθετείται με την μορφή ειδικού διαλύματος με τη μορφή μικρών σταγόνων που λειτουργούν σαν δολώματα ώστε να προσελκύσουν τα ενοχλητικά έντομα του χώρου.

Η μέθοδος αυτή θεωρείται ιδιαίτερα αποτελεσματική, καθώς τα έντομα που θα έρθουν σε επαφή με το gel θα το μεταφέρουν στις φωλιές τους και θα υπάρξει αλυσιδωτή αντίδραση.

Για να μειώσει κάποιος τις πιθανότητες να χρειαστεί συνεργείο απεντόμωσης, υπάρχουν τρία απλά μέτρα πρόληψης:

 • Ο τακτικός καθαρισμός του χώρου ώστε να διατηρούνται οι κατάλληλες συνθήκες υγιεινής.
 • Η ρύθμιση της υγρασίας στο εσωτερικό του χώρου, που δημιουργεί ένα φιλόξενο περιβάλλον για τα έντομα.
 • Το κλείσιμο των ανοιγμάτων στους τοίχους που βοηθάει την είσοδο των εντομών στο εσωτερικό του σπιτιού.
 • Ο καθαρισμός των υπολειμμάτων φαγητού από τα μάτια της κουζίνας και τον νεροχύτη.

Ο καθαρισμός τα υπολειμμάτων του φαγητού από τα μάτια της κουζίνας, μπορεί να είναι μία ιδιαίτερα χρονοβόρα και δύσκολη εργασία, ωστόσο είναι ένα σημαντικό μέτρο πρόληψης για να μην κάνουν έφοδο οι κατσαρίδες και τα μυρμήγκια στον χώρο σου και χρειαστείς άμεσα απεντόμωση.

Στην περίπτωση, που δεν θελήσεις να προχωρήσεις με τις απεντομώσεις και επιθυμείς επαγγελματική βοήθεια. Στο Douleutaras.gr, θα βρεις αξιολογημένα συνεργεία απεντόμωσης που θα σου προτείνουν τις κατάλληλες μεθόδους αντιμετώπισης εντόμων.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Απεντόμωσης για το 2018

Τα Συνεργεία Απεντόμωσης με τις καλύτερες κριτικές

Fast Cleaners
2 Αξιολογήσεις
Απόλυτα ικανοποιημένη ως πελάτισσα. Ολοκληρώθηκε η εργασία με μεγάλη επιτυχία!
TOTAL CLEAN EUROPE
16 Αξιολογήσεις
Πολύ επαγγελματίες, άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση!
Ρούλα Τ.
1 Αξιολόγηση
Γρήγορη και αποτελεσματική. Θα τη σύστηνα ανεπιφύλακτα!
Ιωάννης Φιφλής
35 Αξιολογήσεις
Πολύ φιλικός, εξυπηρετικός και κύριος, με λογική τιμή!
Βαλεντίνα Φέρλα
2 Αξιολογήσεις
'Εμεινα πολύ ευχαριστημένη, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Ορεστης Κυριάζος
13 Αξιολογήσεις
Πολύ οικονομικό και γρήγορο service!
Σχετικά άρθρα
Πριν απαντήσουμε στα τρία αυτά βασικά ερωτήματα που αφορούν την απεντόμωση σπιτιού, ας δούμε πρώτα τι ακριβώς είναι και ποιος είναι
Μπήκε η άνοιξη και τα μυρμήγκια στο σπίτι σου κάνουν πάρτυ; Δεν πρόλαβες να ανοίξεις τη μαρμελάδα και ευθύς αμέσως οι μικροί εργάτες