Αποφράξεις Κηφισιά

Πάρε προσφορά εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία απόφραξης

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Πότε θα χρειαστείς συνεργείο για αποφράξεις στην Κηφισιά;

Τα συνεργεία της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν αποφράξεις στην Κηφισιά, παρέχοντας εγγυημένες λύσεις, με σκοπό να εξυπηρετήσουν πλήρως τις ανάγκες των πελατών.

Οι επαγγελματίες μας που δραστηριοποιούνται στις αποφράξεις ολοκληρώνουν με επιτυχία κάθε απόφραξη αποχέτευσης στην Κηφισιά, εξασφαλίζοντας λειτουργικά αποτελέσματα.

Οι σημαντικότερες εργασίες που υλοποιούν οι αποφρακτικές εταιρείες στην Κηφισιά

Οι επαγγελματίες μας στις αποφράξεις στην Κηφισιά, αναλαμβάνουν μία ευρεία γκάμα αποφρακτικών εργασιών. Παρακάτω, έχουμε δημιουργήσει μία συνοπτική λίστα με τις βασικότερες:

 • Ξεβούλωμα νεροχύτη κουζίνας

 • Ξεβούλωμα μπανιέρας

 • Ξεβούλωμα τουαλέτας

 • Εκκενώσεις βόθρων

 • Άντληση υδάτων

 • Βουλωμένη κεντρική αποχέτευση

 • Ξεβούλωμα νιπτήρα

 • Φθαρμένοι σωλήνες αποχέτευσης

 • Απόφραξη φρεατίου

Ειδικά, σε περιόδους κακοκαιρίας τα αιτήματα για αποφράξεις των αποχετεύσεων, αυξάνονται.

Στο Douleutaras.gr, μπορείς να βρεις τον επαγγελματία που ψάχνεις για τις αποφράξεις στην Κηφισιά και να εξασφαλίσεις την σωστή λειτουργία της αποχέτευσης του σπιτιού, της πολυκατοικίας ή του επαγγελματικού σου χώρου.

Οι βασικοί τρόποι αντιμετώπισης για τις βουλωμένες αποχετεύσεις στην Κηφισιά

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις, είναι μία από τις πιο κουραστικές και δυσάρεστες βλάβες που προκύπτουν. Για την αντιμετώπισή τους όμως υπάρχουν δύο επιλογές.

Η πρώτη επιλογή είναι ο καθαρισμός της αποχέτευσης και είναι ο μοναδικός τρόπος για να απαλλαγεί κάποιος από την δυσοσμία του χώρου του και να επαναφέρει την σωστή λειτουργικότητα στα υδραυλικά του συστήματα.

Ένα εξειδικευμένο συνεργείο απόφραξης εξασφαλίζει αξιόπιστα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Η μυρωδιά εξαφανίζεται ενώ τα συνεργεία αποφράξεων εξασφαλίζουν την αποτελεσματική λειτουργία της αποχέτευσης για πολλά χρόνια χωρίς πρόβλημα.

Οι αποφρακτικές εταιρείες της πλατφόρμας μας, μπορούν να αναλαμβάνουν από μία απλή απόφραξη ενός νεροχύτη ή νιπτήρα, έως άντληση υδάτων και εκκενώσεις βόθρων, στον επαγγελματικό ή τον οικιακό σου χώρο.

Τα συνεργεία αποφράξεων της πλατφόρμας μας στην Κηφισιά, μας ενημέρωσαν ότι πέρα από τον συνηθισμένο αποφρακτικό εξοπλισμό, τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιούνται και πιο εξειδικευμένα μέσα, όπως:

Αποφράξεις με Κάμερα

Οι αποφράξεις με κάμερα, τα τελευταία χρόνια προτιμώνται από τα συνεργεία αποφράξεων καθώς εντοπίζουν άμεσα το πρόβλημα που υπάρχει στις αποχετεύσεις.

Έλεγχος φρεατίων με κάμερα

Τα επαγγελματικά συνεργεία για αποφράξεις στην Κηφισιά, πραγματοποιούν τακτικά έλεγχο στα φρεάτια και στις οικιακές σωληνώσεις.

Γιατί πρέπει να πραγματοποιείς συντήρηση στην αποχέτευσή σου;

Η βασική αιτία που επιφέρει συνεχώς βλάβες στα αποχετευτικά συστήματα σπιτιών και επαγγελματικών χώρων είναι η έλλειψη συντήρησης των αποχετεύσεων. Όταν οι σωληνώσεις και το αποχετευτικό σύστημα δεν συντηρούνται τακτικά, υπάρχει η περίπτωση να δημιουργηθούν διαρροές. Ειδικά σε περιόδους κακοκαιρίας, αυξάνεται η πιθανότητα για πλημμύρες με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ανεπανόρθωτη ζημιά στο δίκτυο.

Σε περίπτωση που αναζητάς μέτρα πρόληψης για να μην χρειαστείς σύντομα αποφράξεις, η συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου, είναι μονόδρομος. Με την συντήρηση του συστήματος αποχέτευσης:

 1. Θα αποφύγεις μελλοντικά έξοδα επισκευής.

 2. Θα ενισχύσει την αντοχή της αποχέτευσής σου.

Εφόσον θες να μάθεις μεθόδους πρόληψης, ώστε να μην έρθεις αντιμέτωπος με την απόφραξη αποχέτευσης, μπορείς να διαβάσεις παρακάτω τέσσερις βασικές συμβουλές.

4 τρόποι για να αποφύγεις τις αποφράξεις στην Κηφισιά

Πριν χρειαστείς επαγγελματική βοήθεια, εστίασε την προσοχή σου σε κάποια μικρά σφάλματα που κάνεις στην καθημερινότητά σου. Αυτά τα σφάλματα, δυσχεραίνουν την κατάσταση και καταλήγεις να έχεις ανάγκη για αποφράξεις:

 • Απόφυγε όσο μπορείς τις τρίχες που πέφτουν στην μπανιέρα και το νιπτήρα σου.

 • Χρησιμοποίησε το καλάθι μπάνιου και μην πετάς χαρτιά ή άλλα σκουπίδια στην τουαλέτα σου.

 • Καθάριζε καλά τα πιάτα σου πριν τα βάλεις στο νεροχύτη, για να αποφύγεις το βούλωμα του σιφονιού σου από λίπη και υπολείμματα τροφών.

 • Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τα διάφορα μικροαντικείμενα γύρω από τις αποχετεύσεις σου, καθώς αν πέσει κάποιο κατά λάθος μέσα μπορείς να κλείσει εντελώς τις σωληνώσεις σου.

Γιατί να μην χρησιμοποιείς χημικά στις αποφράξεις;

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας, που ασχολούνται με τις αποφράξεις στην Κηφισιά, μας ενημέρωσαν για τους λόγους που η χρήση χημικών για την απόφραξη των σωληνώσεων του χώρου σου, αποτελεί μία πολύ κακή ιδέα:

 • Βλάβη στις μεταλλικές σωληνώσεις

 • Ζημιά μεγάλου κόστους

 • Βλάπτουν το περιβάλλον

Τα χημικά στις αποφράξεις είναι επιβλαβή για το περιβάλλον και γι΄αυτό δεν προτιμώνται ούτε από τους επαγγελματίες του χώρου.

Για τους παραπάνω λόγους οι αποφρακτικές εταιρείες, συμβουλεύουν να μην γίνεται χρήση χημικών και πάντα να ζητάς μία επαγγελματική άποψη για την απόφραξη της αποχέτευσής σου.

Επίλεξε έμπειρα συνεργεία για αποφράξεις στην Κηφισιά

Τα επαγγελματικά συνεργεία απόφραξης, αναλαμβάνουν άμεσα την απόφραξη της αποχέτευσης καθώς αντιλαμβάνονται το πόσο δυσχεραίνει το συγκεκριμένο πρόβλημα την καθημερινότητα των πελατών τους.

Για να ξεχωρίσεις ένα αξιόπιστο συνεργείο αποφράξεων από ένα που δεν είναι, πρέπει να διακρίνεις σε αυτό τα παρακάτω στοιχεία:

Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας

• Σεβασμός στους ενοίκους

• Φροντίδα του χώρου που γίνονται οι εργασίες

Τα αξιόπιστα συνεργεία απόφραξης, φροντίζουν την υγιεινή του χώρου έπειτα από το πέρας των εργασιών στις αποφράξεις.

Στο Douleutaras.gr, έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις ένα αξιολογημένο και αξιόπιστο συνεργείο για αποφράξεις στην Κηφισιά, που θα ολοκληρώσει με επιτυχία τις αποφράξεις που θα του αναθέσεις.

Εμπιστεύσου τους επαγγελματίες μας στις αποφράξεις στην Κηφισιά και θα λάβεις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και θα έχεις απόλυτα λειτουργικές αποχετεύσεις.

 

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Απόφραξης για το 2019

Γιώργος Κ.
300 αξιολογήσεις

Η ανταπόκριση ήταν άμεση και η εργασία εκτελέστηκε γρήγορα και αποτελεσματικά. Μου δόθηκε πλήρης ενημέρωση και επεξήγηση για τη βλάβη. Έμ...

Mastoras
126 αξιολογήσεις

Ο τεχνικός ήρθε έφτιαξε την ζημιά μου πήρε 90€ χωρίς απόδειξη θέλω την απόδειξη αλλιώς θα έχετε σοβαρό πρόβλημα. .......

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ.
88 αξιολογήσεις

Με απλά λόγια ΑΨΟΓΟΣ. Υπήρχε σοβαρό πρόβλημα με διαρροή νερών από αχρηστευμένο ηλεκτρικό θερμοσίφωνα στο πατάρι πάνω από το μπάνιο. Ο άνθ...

Δημήτρης Π.
85 αξιολογήσεις

Αψογος επαγγελματιας!Θα τον προτεινω και στον εργασιακο μου χωρο να αναλαβει οποιεσδηποτε εργασιες.Ηταν συνεπεστατος, πηρε ακριβως οσα χρ...

Χρήστος Σ.
82 αξιολογήσεις

Πάρα πολύ καθαρός!

Κωνσταντίνος Δ.
65 αξιολογήσεις

O Κώστας ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας! Απάντησε ΑΜΕΣΩΣ στην πρόσκλησή μου, σχεδόν μόλις ανέβασα την δουλειά στον ιστότοπο. Ήρθε σε μισή...

Υπηρεσίες Απόφραξης

Σχετικά άρθρα

Πού οφείλονται οι βουλωμένες αποχετεύσεις;

Αν αντιμετωπίζεις συνεχώς προβλήματα με τις βουλωμένες αποχετεύσεις του σπιτιού σου

Περισσότερα
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την προστασία σπιτιού από πλημμύρα!

Η ΕΜΥ προειδοποιεί με έκτακτα δελτία επιδείνωσης του καιρού, ενώ οι ειδήσεις κατακλύζονται με εικόνες κατεστραμμένων σπιτιών

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότερα Συνεργεία Απόφραξης

Επίλεξε το συνεργείο απόφραξης που σου ταιριάζει στην περιοχή Κηφισιά

Χρήστος Σ. Αποφράξεις Κηφισιά - Πειραιάς
82 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω εργασίες σχετικές με αποφράξεις αποχετέυσεων στην Κηφισιά. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία, είμαι ικανός να δώσω οριστικές και ποιοτικές λύσεις στα προβλήματά σας. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω σταθερές σχέσεις με τους πελάτες μου μέσω της επιτυχημένης εκτέλεσης των εργασιών.
Ανδρέας Ν. Αποφράξεις Κηφισιά - Κηφισιά
30 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των αποχετεύσευων εδώ και χρόνια και εξυπηρετεί την περιοχή της Κηφισιάς. Μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία ζητηθεί, ακόμα και τις πιο απαιτητικές. Είμαστε ικανοί να παρέχουμε ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις για τα προβλήματα των αποφράξεων. Είμαστε στη διάθεσή σας!
Γιάννης Β. Αποφράξεις Κηφισιά - Κορυδαλλός
95 αξιολογήσεις
Χάρη στην πολυετή εμπειρία στον κλάδο και στο καταρτισμένο προσωπικό μας, είμαστε ικανοί να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τις αποφράξεις αποχετεύσεων. Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε την περιοχή της Κηφισιάς και να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σας δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.
Σταμάτης Κ. Αποφράξεις Κηφισιά - Αιγάλεω
30 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει την απόφραξη αποχέτευσης στην περιοχή της Κηφισιάς παρέχοντας ολοκληρωμένα αποτελέσματα. Θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και θα επιλύσουμε το πρόβλημά σας με το βέλτιστο τρόπο. Σκοπός μας είναι να εκτελούμε τις εργασίες με επαγγελματισμό και συνέπεια, στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ικανοποίηση των πελατών μας.
Γιάννης Σ. Αποφράξεις Κηφισιά - Δήμος Αρριανών
12 αξιολογήσεις
Διαθέτω εμπειρία αρκετών χρόνων στο χώρο των αποχετεύσεων και είμαι ικανός να επιλύσω κάθε πρόβλημα που θα συνατήσετε. Η επιτυχής εκτέλεση των εργασιών οφείλεται στη διαρκή ενημέρωση που λαμβάνω σχετικά με τις νέες μεθόδους απόφραξης αποχετεύσεων. Είμαι σε θέση να αναλάβω την απόφραξη αποχέτευσης στην Κηφισιά, καθώς και οποιαδήποτε άλλη εργασία. Τα αποτελέσματα είναι σίγουρο ότι θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις σας.

Συνεργεία Απόφραξης σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει