Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Εκκενώσεις Βόθρων Αθήνα

Πάρε προσφορά εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία απόφραξης

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα, και θα σε φέρουμε σε επαφή με τον κατάλληλο επαγγελματία για την εργασία σου!
π.χ.: Απόφραξη, Άντληση υδάτων
 • Aπόφραξη (σιφώνι, νιπτήρας κ.α.)
 • Καθαρισμό / Συντήρηση αγωγών
 • Εγκατάσταση, αντικατάσταση ή επισκευή αποχέτευσης
 • Αντλήσεις υδάτων
 • Εκκένωση βόθρου
 • Κατασκευή/Επισκευή βόθρου
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/5/2017

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τις εκκενώσεις βόθρων;

Οι εκκενώσεις βόθρων, είναι απαραίτητη διαδικασία για όποιον αντιμετωπίζει πρόβλημα με βουλωμένες αποχετεύσεις.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, που αναλαμβάνουν εργασίες στην Αθήνα, καθημερινά πραγματοποιούν εκκενώσεις βόθρων σε διαμερίσματα και πολυκατοικίες ώστε να παραδίδουν στους πελάτες λειτουργικές αποχετεύσεις.

Τα διαμερίσματα και οι πολυκατοικίες στην Αθήνα, παραλείπουν την συντήρηση των βόθρων, με αποτέλεσμα να εγκυμονεί ο κίνδυνος μίας υπερχείλισης του βόθρου.

Με το πέρασμα των χρόνων πολλοί απορροφητικοί βόθροι, χάνουν την απορροφητικότητά τους με αποτέλεσμα να συσσωρεύεται πουρί στα τοιχώματα και στον πυθμένα τους. Έτσι, πολύ γρήγορα γεμίζουν και χρειάζονται άδειασμα από ένα εξειδικευμένο συνεργείο εκκένωσης βόθρου.

Γιατί είναι απαραίτητη η εκκένωση του βόθρου;

Οι εκκενώσεις των βόθρων αποτελούν αδήριτη ανάγκη για τα κτίρια και τα διαμερίσματα στην Αθήνα, καθώς η πιθανότητα μίας υπερχείλισης, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην υγεία όσων χρησιμοποιούν τον χώρο.

Ακόμη, υπάρχει ο κίνδυνος το κτίριο ή το διαμέρισμά να γεμίσει με λύματα και ακάθαρτα νερά που εκτός ότι είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνα για την υγεία, θα προκαλέσουν και μεγάλες ζημιές στους χώρους.

Τα επαγγελματικά συνεργεία απόφραξης της πλατφόρμας μας που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα, μας ενημέρωσαν ότι ο βασικός κανόνας για να μην υποστεί κάποιος ένα μεγάλο χρηματικό κόστος εξαιτίας υπερχείλισης του βόθρου, είναι η τακτική εκκένωσή τους, μία φορά τον χρόνο.

Τι υπηρεσίες προσφέρει ένα επαγγελματικό συνεργείο απόφραξης;

Τα επαγγελματικά συνεργεία αποφράξεων του Douleutaras.gr, δίνουν καθημερινά άμεσες λύσεις στον τομέα της εκκένωσης του βόθρου αλλά παράλληλα καλύπτουν και μία ευρεία γκάμα άλλων αναγκών, με υπηρεσίες όπως:

 • Εκκενώσεις βόθρων κτιρίων και επαγγελματικών χώρων
 • Καθαρισμό Βιολογικών Σταθμών
 • Εξειδικευμένη μεταφορά λυμάτων
 • Επαγγελματικό καθαρισμό Στεγανών Φρεατίων, Βόθρων & Αγωγών
 • Άμεση άντληση υδάτων
 • Απόφραξη της αποχέτευσης

Τι εξοπλισμό χρησιμοποιεί ένα συνεργείο απόφραξης;

Πέρα από την πολύχρονη εμπειρία τους, τα συνεργεία του Douleutaras.gr διαθέτουν εξοπλισμό τελευταία τεχνολογίας που μπορεί να φέρει εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο απαιτητικές εργασίες. Ο εξοπλισμός αυτός περιλαμβάνει:

 • Πιεστικά μηχανήματα
 • Βυτιοφόρα
 • Αντλίες αναρρόφησης

Οι εργασίες στις εκκενώσεις των βόθρων στην Αθήνα, πραγματοποιούνται άμεσα έπειτα από εξειδικευμένη μελέτη και έλεγχο των βόθρων, ώστε να εξασφαλίζεται ένα μακροχρόνιο και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Για να έχεις άμεσα ένα επαγγελματικό συνεργείο απόφραξης στον χώρο σου για να πραγματοποιήσει την εκκένωση του βόθρου σου σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας, δεν έχεις παρά να καταχωρήσεις άμεσα την εργασία σου στην πλατφόρμα μας.

Σε μερικά μόνο λεπτά θα λάβεις προσφορά για τιμές στην εκκένωση βόθρων στην Αθήνα από αξιολογημένο συνεργείο στην περιοχή σου που θα ανταποκριθεί στις επιθυμίες και τις ανάγκες σου.

 

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Απόφραξης για το 2019

Γιώργος Κ.
332 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας. Γρήγορος, καθαρός ειλικρινής στις χρεώσεις του και μου έδωσε πρόσθετες πληροφορίες για την εργασια του και τη ...

Κωνσταντίνος Δ.
138 αξιολογήσεις

Επαγγελματίας, εξυπηρετικός και προσεκτικός μας έφτιαξε όλες τις υδραυλικές βλάβες με υπομονή. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα !

Δημήτρης Π.
108 αξιολογήσεις

Άριστος επαγγελματίας

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ.
88 αξιολογήσεις

Γρήγορος, άμεσος, ευγενικός... σωστός επαγγελματίας.

Χρήστος Σ.
82 αξιολογήσεις

Ο κύριος Σαπλατέρας προσέφερε διαφορετικές επιλογές για την επιθυμητή εργασία από τις οποίες ήταν ευχερές να επιλέξουμε μία τεχνικά άρτια...

Χρήστος Κ.
69 αξιολογήσεις

Ο κύριος Χρήστος ανταποκρίθηκε άμεσα στην αγγελία που ανέβασα. Με πήρε τηλέφωνο συζητήσαμε για το πρόβλημά μου και μέσα σε δύο μέρες ήταν...

Yπηρεσίες Απόφραξης

Σχετικά άρθρα

Πού οφείλονται οι βουλωμένες αποχετεύσεις;

Αν αντιμετωπίζεις συνεχώς προβλήματα με τις βουλωμένες αποχετεύσεις του σπιτιού σου,

Περισσότερα
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την προστασία σπιτιού από πλημμύρα!

Η ΕΜΥ προειδοποιεί με έκτακτα δελτία επιδείνωσης του καιρού, ενώ οι ειδήσεις κατακλύζονται με εικόνες κατεστραμμένων σπιτιών

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότερα Συνεργεία Απόφραξης

Επίλεξε το συνεργείο απόφραξης που σου ταιριάζει

Χρήστος Σ.

Εκκενώσεις Βόθρων Αθήνα - Πειραιάς
82 reviews

Δίνω οριστικές λύσεις στις αποφράξεις αποχετεύσεων που σας ταλαιπωρούν με συνέπεια και επαγγελματισμό. Δραστηριοποιούμαι στον ανάλογο χώρο για 20 χρόνια και διαθέτοντας αρκετή εμπειρία, τεχνογνωσία αλλά και άρτιο εξοπλισμό, παρέχω υπηρεσίες υψηλής αποδοτικότητας για την απόφραξη βουλωμένης κεντρικής αποχέτευσης. Εξυπηρετώ άμεσα σε όλη την Αττική και αναλαμβάνω κάθε είδους υδραυλική εργασία και απόφραξη. Είμαι πάντοτε συνεπής και φροντίζω ώστε κάθε εργασία να ολοκληρώνεται μέσα στα προσυμφωνημένα χρονικά όρια. Ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μου και ανανεώνω συνεχώς τον εξοπλισμό μου ώστε να μπορώ να δώσω οριστικές λύσεις ακόμη και στις φαινομενικά πιο απαιτητικές εργασίες απόφραξης. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και εγγυώμαι πλήρη λειτουργικά αποτελέσματα. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή αν σας εξυπηρετήσω και να δώσω εγγυημένες λύσεις στο πρόβλημά σας!

Αναστάσιος Κ.

Εκκενώσεις Βόθρων Αθήνα - Κερατσίνι
15 reviews

Είμαι έμπειρος και καταξιωμένος επαγγελματίας του κλάδου και παρέχω αποφρακτικές υπηρεσίες, παντός τύπου δίνοντας άμεση και επαγγελματική λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί. Η ομάδα μου δραστηριοποιείται για πάνω από 25 χρόνια στον τομέα της απόφραξης για βουλωμένη κεντρική αποχέτευση, αλλά και με συνέπεια φέρνει τα ιδανικά αποτελέσματα για την κάθε σας εργασία. Είτε αφορά απόφραξη νιπτήρα ή σιφονιού είτε λεκάνης, είμαι ο επαγγελματίας που αναζητάτε για να δώσετε λύση στο πρόβλημά σας. Εξασφαλίζω λειτουργικά και ανθεκτικά στον χρόνο αποτελέσματα,έτσι ώστε να κερδίζω την εμπιστοσύνη του πελάτη και να ελπίζω σε μια μακροχρόνια συνεργασία. Οι τιμές μου ανταποκρίνονται στην εποχή και το αποτέλεσμα της δουλειάς μου είναι εξαιρετικό. Θα χαρώ να αναλάβω την σωστή αποκατάσταση του προβλήματος σας!

Γιάννης Β.

Εκκενώσεις Βόθρων Αθήνα - Κορυδαλλός
95 reviews

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων για βουλωμένη κεντρική αποχέτευση, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Βρισκόμαστε στον κλάδο των υδραυλικών για 20 χρόνια και συνεργαζόμαστε με πολλούς επαγγελματίες διαφορετικών ειδικοτήτων. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε όλους τους πελάτες μας.

Σταμάτης Κ.

Εκκενώσεις Βόθρων Αθήνα - Αιγάλεω
30 reviews

Η κατασκευαστική εταιρεία μας προσφέρει λύσεις για την απόφραξη της αποχέτευσης και τη συντήρηση των φρεατίων της οικίας σας. Έχουμε μακρόχρονη εμπειρία σε μελέτες και κατασκευές καθώς και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό που διαθέτει σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Αναλαμβάνουμε έλεγχο με κάμερες αποχετεύσεων,άδειασμα βόθρου,αντιπλημμυρική συντήρηση και αντλήσεις υδάτων. Μας χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη και τα χρονοδιαγράμματα καθώς και ο σεβασμός για τον χώρο του.

Γιάννης Σ.

Εκκενώσεις Βόθρων Αθήνα - Δήμος Αρριανών
12 reviews

Παρέχω άμεσες και λειτουργικές λύσεις στον τομεά της απόφραξης αποχετεύσεων και εγγυώμαι ότι θα φέρω εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο απαιτητικές δουλειές. Είτε αφορά επαγγελματικούς είτε οικιακούς χώρους, η εμπειρία και ο εξειδικευμένος μας εξοπλισμός, εγγυάται ένα αξιόπιστο και λειτουργικό αποτέλεσμα. Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο των υδραυλικών εργασιών, βρίσκομαι στη θέση να μπορώ να φέρω εις πέρας μια μεγάλη γκάμα εργασιών καθαρισμού βόθρων, άντλησης υδάτων κ.α. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές που αναλαμβάνω είναι η άμεση εξυπηρέτηση, ο σύγχρονος εξοπλισμός και η προσφορά συμβουλευτικών υπηρεσιών για την αποφυγή μελλοντικών υδραυλικών προβλημάτων. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μου και το τελικό αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Συνεργεία Απόφραξης σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές