Ανυψωτική Μετακόμιση

Βρες τις Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες στην κατηγορία Ανυψωτική Μετακόμιση

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Γιατί θα χρειαστείς ανυψωτική μετακόμιση;

Η ανυψωτική μετακόμιση, είναι μία δημοφιλής υπηρεσία μεταφορών και αποδεικνύεται σωτήρια ιδιαίτερα σε περιπτώσεις ειδικών μεταφορών, όπου πραγματοποιείται μεταφορά υπερμεγεθών αντικειμένων και φορτίων. Ανυψωτικές μετακομίσεις, εκτελούνται από εξειδικευμένες μεταφορικές που διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να ολοκληρωθεί η μετακόμιση ή η μεταφορά με ασφάλεια.

Οι εξειδικευμένες μεταφορικές της πλατφόρμας μας, διαθέτουν την υπηρεσία ανυψωτική μετακόμισης και μας ενημέρωσαν για τις περιπτώσεις που συνήθως απαιτείται η χρήση ανυψωτικών μηχανημάτων:

  • Μεταφορά Πιάνου
  • Ειδικές Μεταφορές
  • Επαγγελματικές Μεταφορές φορτίων & Μηχανημάτων
  • Μεταφορά Επίπλων
  • Μεταφορά  Έργων Τέχνης
  • Μεταφορά Οικοσκευών

Πολλές φορές ο όγκος των μεταφερόμενων αντικειμένων, είναι αρκετά μεγάλος και δεν είναι δυνατή η μετακίνησή τους με γυμνά χέρια από το ένα μέρος στο άλλο. Τα ανυψωτικά μηχανήματα, διαθέτουν βραχίονες που φτάνουν πολλά μέτρα πάνω από το έδαφος και εξυπηρετούν όλους τους ορόφους μία πολυκατοικίας ή ενός επαγγελματικού χώρου. Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, τα ανυψωτικά μηχανήματα διασφαλίζουν ότι δεν θα υπάρξει φθορά στα έπιπλα, τις συσκευές ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείς να μεταφέρεις.

Πριν την χρήση ανυψωτικού μηχανήματος, πραγματοποιείται ειδικό αμπαλάζ των επίπλων και των υπόλοιπων αντικειμένων που θέλεις και τοποθετούνται ειδικοί γάντζοι έτσι ώστε να να μην υπάρχει κίνδυνος κατά την μεταφορά από το διαμέρισμα στο φορτηγό. Τις περισσότερες φορές, τα αντικείμενα μεταφέρονται μέσω του ανυψωτικού απευθείας στο φορτηγό ή στο έδαφος.

Πέρα όμως από τα ανυψωτικά μηχανήματα, για να ολοκληρωθεί μία ανυψωτική μετακόμιση με επιτυχία, είναι πολύ σημαντικό να διεξαχθεί από έμπειρους επαγγελματίες. Η πλατφόρμα μας, διασφαλίζει ότι θα βρεις αξιόπιστους και έμπειρους επαγγελματίες στις μετακομίσεις και τις μεταφορές, οι οποίοι διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας ανυψωτικά μηχανήματα ενώ παράλληλα εγγυώνται ότι θα μεταφέρουν με ασφάλεια τα αντικείμενά σου ή εφόσον το το χρειάζεσαι θα τα φυλάξουν σε ειδικές αποθήκες.

Ποιες άλλες υπηρεσίες εξυπηρετούν οι μεταφορικές μας;

Η ανυψωτική μετακόμιση, είναι μία μόνο από τις πολυάριθμες υπηρεσίες που μπορεί να σου προσφέρει η μεταφορική εταιρεία του Douleutaras.gr. Οι μεταφορικές μας, διαθέτουν ολοκληρωμένα πακέτα μετακομίσεων και μεταφορών, τα οποία περιλαμβάνουν ειδικές μεταφορικές υπηρεσίες που πιθανότατα θα χρειαστείς είτε βρίσκεσαι στην φάση της μετακόμισης σπιτιού είτε πραγματοποιείς μετακόμιση στον επαγγελματικό σου χώρο. Παρακάτω θα βρεις μία ενδεικτική λίστα με τις υπηρεσίες μεταφορών που μπορείς να επιλέξεις:

Για να οργανώσεις μία ανυψωτική μετακόμιση στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο αλλά και να επιλέξεις μία από τις άλλες δημοφιλείς μεταφορικές υπηρεσίες, δεν έχεις παρά να καταχωρήσεις την εργασία σου και σε λίγα μόνο λεπτά θα λάβεις προσφορές για τιμές από τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Άριστοι σε όλα τους. Μεταφορά ακριβώς την ημέρα και ώρα που ήθελα. Συνεπείς και ευγενέστατοι. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!
Εξυπηρετικότατοι!
Σοβαρός άνθρωπος και σοβαρός επαγγελματίας!
Ο κ. Τσιριβάκος ήταν συνεπής κι ευγενικός. Τον ευχαριστώ για τη συνεργασία!
Άμεσοι, οικονομικοί, προσεκτικοί, συνεπείς και οργανωμένοι!
Η τιμή ήταν από τις πιο χαμηλές στην αγορά. Πολύ ευγενικός κύριος, μας βοήθησε μέχρι να τοποθετηθούν όλα τα πράγματα στην τελική τους θέση. Πρόθυμος και άριστος επαγγελματίας, μέχρι που πήρε την παλιά μας συσκευή για ανακύκλωση, χωρίς επιπλέον χρέωση. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα και θα τον επέλεγα σίγουρα για μια μελλοντική μετακόμιση!
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία,
Σχετικές υπηρεσίες