Συντήρηση Ανελκυστήρα

Βρες τα Καλύτερα Συνεργεία για Συντήρηση Ανελκυστήρα

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συντήρηση Ασανσέρ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις !

Η διατήρηση του ανελκυστήρα σε καλή κατάσταση είναι μια απαραίτητα διαδικασία για κάθε πολυκατοικία. Πέρα από την τυπική υποχρέωση που έχουμε, καθώς ορίζεται από το νόμο, η συντήρηση ασανσέρ είναι απαραίτητη για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια όλων των ενοίκων, αλλά και τη μέγιστη λειτουργικότητα.

Τυχόν παράλειψη του, πέρα από τα μεγάλη οικονομικά κόστη που μπορεί να επιφέρει, είναι πιθανό να οδηγήσει ακόμα και σε κάποιο ατύχημα. Μη το ρισκάρεις, λοιπόν. Εάν ψάχνεις για λόγους που θα σε πείσουν να προχωρήσεις στην συντήρηση ανελκυστήρα, διάβασε την παρακάτω λίστα:

 • Ασφάλεια

Ο κυριότερος και πιο σημαντικός λόγος για τον οποίο απαιτείται η συντήρηση του ανελκυστήρα είναι φυσικά η ασφάλεια σας. Ο προληπτικός και έγκαιρος έλεγχος εξαλείφει τις πιθανότητες να υπάρχει κάποια απαρατήρητη βλάβη ή φθορά που μπορεί να οδηγήσει σε ατύχημα.

 • Διάρκεια εγκατάστασης

Η εγκατάσταση ανελκυστήρα είναι μια σχετικά ακριβή διαδικασία. Αν θες, λοιπόν, το ασανσέρ σου να αντέξει για πολλά χρόνια και να μη χρειαστεί άμεσα αντικατάσταση πρέπει να φροντίζετε για την καλή διατήρησή του. Η πρόληψη βλαβών εμποδίζει την πρόσθετη επιβάρυνσή του και θα το βοηθήσει να βγει αλώβητο από το πέρασμα του χρόνου.

 • Οικονομία

Φροντίζοντας προληπτικά του ασανσέρ σας είναι βέβαιο ότι θα κάνετε εξοικονόμηση χρημάτων. Με τον έγκαιρο έλεγχο θα προλαβαίνετε τυχόν μικρές βλάβες πριν αυτές εξελιχθούν και απαιτούν πολυδάπανες επισκευές.

 • Νομοθεσία

Η τακτική συντήρηση ανελκυστήρα, πέρα από όλους τους άλλους πιο πρακτικούς λόγους για τους οποίους την χρειάζεστε, είναι υποχρεωτική από το νόμο. Η σημασία της είναι τέτοια που υπάρχει συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση που καθιστά αδύνατη την παράλειψή της.

Βλάβες Ασανσέρ

Τα ασανσέρ από την καθημερινή χρήση είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα παρουσιάσουν βλάβη και θα χρειαστούν επισκευή. Ειδικά, σε περιπτώσεις που οι υποχρεωτικές συντηρήσεις δεν έχουν πραγματοποιηθεί, το service είναι πολύ πιαθνό. Παρακάτω θα βρεις τις δημοφιλέστερες βλάβες στους ανελκυστήρες:

 • Υπερβολική κατανάλωση ρεύματος

 • Φθορά εξαρτημάτων

 • Φθορά γραμμής κύλισης

 • Ηλεκτρικά προβλήματα

Για να έχεις ένα ασανσέρ που θα λειτουργεί με ασφάλεια, το service του πρέπει να πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο συνεργείο επισκευής και συντήρησης ανελκυστήρων. Τα συνεργεία μας, μάς ενημέρωσαν για τα βασικά βήματα που ακολουθούν στις εργασίες συντήρησης:

 • Λίπανση και ρύθμιση ηλεκτρονικών και μηχανικών εξαρτημάτων

 • Καθαρισμό και λίπανση του μοτέρ και του κινητήρα του ασανσέρ

 • Έλεγχος αντοχής συστημάτων λειτουργίας

 • Καθαρισμός φρεατίου, πυθμένα και της οροφής του θαλάμου

 • Δοκιμή συστήματος απεγκλωβισμού

Οι αξιολογημένοι τεχνικοί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία, αλλά και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για επισκευάσουν και να συντηρήσουν το ασανσέρ σου. Με την βοήθειά τους θα πραγματοποιηθεί η εργασία στην στιγμή και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Πόσο κοστίζει η συντήρηση ασανσέρ;

Το κόστος συντήρησης ανελκυστήρων, δεν είναι κάτι σταθερό. Υπάρχουν παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές στην συγκεκριμένη διαδικασία. Πρέπει αν έχεις υπόψη σου ότι τα περισσότερα συνεργεία διαθέτουν πακέτα για επισκευή και συντήρηση ανελκυστήρα και έτσι το τελικό κόστος είναι οικονομικό. Έπειτα, το μέγεθος του ασανσέρ, το είδος και ο χώρος που βρίσκεται εσωτερικό ή εξωτερικό ασανσέρ, σίγουρα επηρεάζουν τις τιμές.

Καταχώρησε άμεσα την εργασία σου και θα λάβεις τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές για τιμές από αξιόπιστα συνεργεία ανελκυστήρων στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογα συνεργεία ανελκυστήρων στην περιοχή σου

Δημήτρης Χ.
8 αξιολογήσεις
Μπράβο στον κύριο Χριστόπουλο, εξαιρετική δουλειά. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τον επαγγελματισμό και την εργασία του!
Βασίλειος Σ.
3 αξιολογήσεις
Συνεπής στα ραντεβού του. Γνώστης του αντικειμένου του, πολύ λογικός στις τιμές. Ευγενέστατος. Με μια κουβέντα Εξαιρετικός.
L. Ανελκυστήρες
1 αξιολόγηση
Εκτίμησα την αμεσότητα, την ταχυτητα και την ευγένεια του εκπροσωπου της εταιρίας. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Σχετικά άρθρα
Αν βαρέθηκες να ακούς το ασανσέρ της πολυκατοικίας ή του σπιτιού σου να τρίζει και να φοβάσαι να κατέβεις έναν όροφο
Κάποια ηλεκτρολογική βλάβη σου κάνει τη ζωή δύσκολη και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Είσαι κυριολεκτικά στο σκοτάδι;
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει