20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Ανελκυστήρα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην επισκευή του ανελκυστήρα


ALEN Engineering Solutions - Ανελκυστήρες

Επισκευή Ανελκυστήρα - Ψυχικό Αττική 154 52

Η εταιρεία μας καθημερινά ανταποκρίνεται στο αίτημά σας για επισκευή και συντήρηση του ανελκυστήρα σας άμεσα και αποτελεσματικά. Η εξειδικευμένη ομάδα μας αναλαμβάνει όλα τα στάδια που μπορεί να περιλαμβάνει ένας μηχανισμός ανελκυστήρα, από την εγκατάσταση μέχρι και την ανακατασκευή του. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η αμεσότητα, η οργάνωση και η τεχνογνωσία στον τομέα μου. Επιδιώκουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Dc elevators Δημητρης Χριστοπουλος - Ανελκυστήρες

Επισκευή Ανελκυστήρα - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Το τεχνικό γραφείο DC Elevators, αναλαμβάνει την εγκατάσταση, την επισκευή αλλά και τη συντήρηση του ανελκυστήρα του κτιρίου σας. Διαθέτουμε 20ετή εμπειρία στον κλάδο και έχουμε μεγάλη εμπειρία με ανελκυστήρες παντός είδους. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και ενσωματώνουμε νέες μεθόδους και τεχνικές ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη, γι’ αυτό και ανταποκρινόμαστε γρήγορα, όλες τις μέρες της εβδομάδας, με υψηλής ποιότητας εργασία. Εξυπηρετούμε άμεσα στο Χαλάνδρι και τις γύρω περιοχές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Γιάννος - Ανελκυστήρες

Επισκευή Ανελκυστήρα - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Γιάννος, παρέχει υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης για τους ανελκυστήρες του οικιακού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Έχουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των τεχνικών εργασιών και διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό και αξιόπιστο προσωπικό. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, άμεσα και αποτελεσματικά και σε κάθε μας εργασία πρωταρχικό στόχο θέτουμε την υψηλή ποιότητα του έργου. Με την γνώση και την εμπειρία μας, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις επί των τεχνικών θεμάτων και των υλικών που θα ταιριάξουν στις ανάγκες σας. Μοναδικός μας στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Βελιτσιάνος - ΒΕΛΙΚΑΤ - Ανελκυστήρες

Επισκευή Ανελκυστήρα - Ίλιον Αττική 131 21

Η ΒΕΛΙΚΑΤ προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την εγκατάσταση ανελκυστήρα, ή αλλιώς ασανσέρ, στον επαγγελματικό ή τον οικιακό χώρο σας. Δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στον κλάδο της μελέτης, της κατασκευής αλλά και της ανακαίνισης οποιουδήποτε οικοδομοτεχνικού έργου. Το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο, επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό μας και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε, διασφαλίζουν την ποιότητα του αποτελέσματος. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εξασφαλίζουμε για εσάς επαγγελματικά αποτελέσματα. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κων/νος Ευθυμιάδης - Ανελκυστήρες

Επισκευή Ανελκυστήρα - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η τεχνική εταιρεία, Pro-Con, αναλαμβάνει την εγκατάσταση και τη συντήρηση του ανελκυστήρα του κτιρίου σας. Διαθέτουμε 15 χρόνια εμπειρίας και είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Μας χαρακτηρίζει ο επαγγελματισμός αλλά και η εξειδίκευση που διαθέτει η ομάδα μας. Σεβόμαστε τους πελάτες μας, εξυπηρετώντας άμεσα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία με άρτια τεχνογνωσία και εξειδικευμένο προσωπικό και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση και για ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

J.P LIFTS - Ανελκυστήρες

Επισκευή Ανελκυστήρα - Αθήνα Αττική 105 52

H J.P Lifts, προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης για τον ανελκυστήρα του κτιρίου σας. Η εμπειρία μας στις συντηρήσεις, μετασκευές και εγκαταστάσεις ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων ξεπερνάει τα 40 χρόνια, διασφαλίζοντας έτσι, την συμβατότητα της κατασκευής και διατηρώντας την ποιότητα της στον χρόνο. Η εταιρεία μας είναι εξειδικευμένος συνεργάτης της KLEMMANN HELLAS, μιας Ελληνικής εταιρείας που αποτελεί εγγύηση για μακροχρόνια προμήθεια ανταλλακτικών. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε τόσο από άποψη ποιότητας όσο και τιμής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PAPPAS elevators - Ανελκυστήρες

Επισκευή Ανελκυστήρα - Καματερό Αττική 134 51

Η επιχείρησή μας καθημερινά ανταποκρίνεται στα αιτήματα των πελατών για επισκευή και συντήρηση του ανελκυστήρα τους άμεσα και αποτελεσματικά. Η εξειδικευμένη ομάδα μας αναλαμβάνει όλα τα στάδια που μπορεί να περιλαμβάνει ένας μηχανισμός ανελκυστήρα, από την εγκατάσταση μέχρι και την ανακατασκευή του. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η αμεσότητα, η οργάνωση και η τεχνογνωσία στον τομέα μου. Επιδιώκουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Νανούρης - Ανελκυστήρες

Επισκευή Ανελκυστήρα - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνω την επισκευή και τη συντήρηση του ανελκυστήρα του κτιρίου σας. Είμαι Πολιτικός Μηχανικός και Ιδιοκτήτης Τεχνικής Εταιρείας. Η εταιρεία, έχοντας 10ετή παρουσία στον χώρο, είναι πλαισιωμένη από έμπειρα στελέχη με άρτια τεχνογνωσία και ειδίκευση. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες σας και την επένδυση σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Η ευγένεια του χαρακτήρα του προσωπικού μας και ο σεβασμός που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά έτοιμοι να ανταποκριθούμε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες καταστάσεις με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Κωνσταντινίδης - Ανελκυστήρες

Επισκευή Ανελκυστήρα - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η τεχνική εταιρία, Αναδομώ, παρέχει υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης του ανελκυστήρα του κτιρίου σας. Με 20ετή εμπειρία αλλά και εξειδικευμένους συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με απόλυτη επιτυχία την ολοκλήρωση των εργασιών σας για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Τα στοιχεία που μας έχουν διατηρήσει ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας, είναι ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας εργασίας και των ανταγωνιστικών τιμών που προσφέρουμε. Μοναδικός μας στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας και η εξασφάλιση μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε είδους εργασίας ανεξαρτήτως κλίμακας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σ ENERGY ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ - Ανελκυστήρες

Επισκευή Ανελκυστήρα - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Η εταιρεία μας με την πολυετή της εμπειρία δίνει οριστικές λύσεις στην συντήρηση και επισκευή του ανελκυστήρα σας άμεσα και οικονομικά. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε εξοπλισμό και υλικά που μας βοηθάει να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε εργασία ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΓΩΝΗΣ - Ανελκυστήρες

Επισκευή Ανελκυστήρα - Νέα Μάκρη Αττική 190 05

Η εταιρία μας, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των ανελκυστήρων, αναλαμβάνει με απόλυτο επαγγελματισμό και εγγύηση αποτελέσματος την, εγκατάσταση συντήρηση αλλά και επισκευή του ανελκυστήρα σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικος Γκανουρης - Ανελκυστήρες

Επισκευή Ανελκυστήρα - Βριλήσσια Αττική 152 35

Η εταιρεία μας με πολυετή εμπειρία στο χώρο, αναλαμβάνει εργασίες επισκευής και συντήρησης ανελκυστήρα παντός τύπου άμεσα και με επαγγελματισμό. Η εταιρεία μας ασχολείται με εργασίες εδώ και πολλά χρόνια καταφέρνοντας να ικανοποιήσει και τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών. Προσφέρουμε εγγυημένη ποιότητα εργασιών και χαρακτηριζόμαστε από εμπειρία και αξιοπιστία. Ζητήστε παροχή δωρεάν προσφοράς για την εργασία που θέλετε να υλοποιηθεί στο χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΦΟΙ ΜΗΤΡΟΥ Α.Ε. Αντώνης Μητρου - Ανελκυστήρες

Επισκευή Ανελκυστήρα - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρία μας, για πάνω από 50 χρόνια δραστηριοποιείται στο τομέα των ανελκυστήρων. Η εξειδικευμένη ομάδα μας αναλαμβάνει όλα τα στάδια που μπορεί να περιλαμβάνει ένας μηχανισμός ανελκυστήρα, από την εγκατάσταση μέχρι και την ανακατασκευή του. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας για να είμαστε σίγουροι ότι παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία με άρτια τεχνογνωσία και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα με συνέπεια και υπευθυνότητα. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Ζιώγας - Ανελκυστήρες

Επισκευή Ανελκυστήρα - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για εργασίες για την εγκατάσταση και την επισκευή του ανελκυστήρα του κτιρίου σας. Διαθέτοντας εμπειρία στον χώρο αλλά και αγάπη για την δουλειά μου μπορώ με συνέπεια να τελειώσω το έργο στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης. Την εργασία μου την χαρακτηρίζουν η υπευθυνότητα και η αξιοπιστία με κύριο στόχο μου την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Οι πελάτες επιλέγουν τις υπηρεσίες μου για την ευγένεια στον χαρακτήρα μου και τον σεβασμό που δείχνω στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μου. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Άνθιμος - Ανελκυστήρες

Επισκευή Ανελκυστήρα - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρία μας, για πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στο τομέα των ανελκυστήρων με γνώμονα την απόλυτη ασφάλειά σας. Η εξειδικευμένη ομάδα μας αναλαμβάνει όλα τα στάδια που μπορεί να περιλαμβάνει ένας μηχανισμός ανελκυστήρα, από την εγκατάσταση μέχρι και την ανακατασκευή του. Συνδυάζουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας και όλα αυτά σε τιμές ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KAROKIS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανελκυστήρες

Επισκευή Ανελκυστήρα - Αιγάλεω Αττική 122 42

Παρέχουμε άμεσες και εγγυημένες λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης ανελκυστήρα με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Η πολύχρονη εμπειρία μας, μας δίνει την δυνατότητα από την πρώτη επαφή με έναν χώρο να αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες του και να προτείνουμε άμεσες και δημιουργικές λύσεις που ταιριάζουν στην αισθητική του πελάτη. Μοναδικός μας στόχος είναι η εξέλιξη των υπηρεσιών μας και η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης μαζί τους. Συνδυάζουμε υψηλή τεχνογνωσία και με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε λειτουργικά και ανθεκτικά στον χρόνο αποτελέσματα. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και υπεύθυνα και η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ - Ανελκυστήρες

Επισκευή Ανελκυστήρα - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της στις υπηρεσίες επισκευής και συντήρηση ανελκυστήρα με εξαιρετικά αποτελέσματα και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Κατέχουμε πολυετή πείρα στον χώρο και διαθέτουμε εξειδικευμένους συνεργάτες, για την παροχή ενός άριστου αποτελέσματος. Πραγματοποιούμε επίσκεψη στον χώρο σας, σε όλη την Αττική, με προτεραιότητα την περιοχή της Αθήνας, ώστε να σας υποβάλουμε την πλέον συμφέρουσα προσφορά, τόσο σε ποιοτικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Μοναδικός μας στόχος είναι η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να δώσουμε λύσεις στο αίτημά σας άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

HELCOMA ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανελκυστήρες

Επισκευή Ανελκυστήρα - Καλλιθέα Αττική 176 75

Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της επισκευής και της συντήρησης ανελκυστήρα με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Ερχόμαστε στο χώρο σας χωρίς καμία δέσμευση και σας δίνουμε τις καλύτερες συμβουλές. Παρουσιάζουμε μια συνολική προσφορά στις καλύτερες τιμές της αγοράς, χωρίς πρόσθετες χρεώσεις. Η εργασία μας διακρίνεται για τη συνέπεια και την ακριβή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, όσον αφορά την ολοκλήρωσή της, χρησιμοποιώντας πάντα τα ποιοτικότερα υλικά και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με συνέπεια και επαγγελματισμό και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ - Ανελκυστήρες

Επισκευή Ανελκυστήρα - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Δραστηριοποιούμαστε στην επισκευή και την εγκατάσταση ανελκυστήρων με εντυπωσιακά αποτελέσματα εδώ και χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν τα επαγγελματικά αποτελέσματα που προσφέρουμε. Σας προτείνουμε μία συνολική προσφορά και εξασφαλίζουμε για εσάς πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα. Η εταιρεία μας διακρίνεται για τη συνέπεια και την ακριβή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, χρησιμοποιώντας πάντα τα ποιοτικότερα υλικά και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε όλο το 24ωρο με εγγυημένες λύσεις υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ Μ. ΣΤΡΙΦΤΟΣ - Ανελκυστήρες

Επισκευή Ανελκυστήρα - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας βρίσκεται έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε αίτημα για επισκευή και συντήρηση ανελκυστήρα.Παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις εδώ και χρόνια, συμβάλλουμε δυναμικά στην εκπλήρωση των επιθυμιών του πελάτη, ώστε κάθε φορά που έρχεται σε επαφή μαζί μας, να φεύγει με χαμόγελο ικανοποίησης. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά που διαθέτουν μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή ανελκυστήρα  - 20 επαγγελματίες