Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Συντήρηση Ανελκυστήρα

Βρες τα Καλύτερα Συνεργεία για Συντήρηση Ανελκυστήρα

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Συντήρηση, Επισκευή
 • Μελέτη / Εγκατάσταση
 • Εκσυγχρονισμός
 • Συντήρηση
 • Επισκευή
 • Άλλο
π.χ.: 2, 3
 • 2
 • 3
 • πάνω από 3
π.χ.: Το συντομότερο, Τις προσεχείς ημέρες
 • Το συντομότερο δυνατό
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Συγκεκριμένη ημερομηνία
Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

Συντήρηση Ασανσέρ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις !

Η διατήρηση του ανελκυστήρα σε καλή κατάσταση είναι μια απαραίτητα διαδικασία για κάθε πολυκατοικία. Πέρα από την τυπική υποχρέωση που έχουμε, καθώς ορίζεται από το νόμο, η συντήρηση ασανσέρ είναι απαραίτητη για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια όλων των ενοίκων, αλλά και τη μέγιστη λειτουργικότητα.

Τυχόν παράλειψη του, πέρα από τα μεγάλη οικονομικά κόστη που μπορεί να επιφέρει, είναι πιθανό να οδηγήσει ακόμα και σε κάποιο ατύχημα. Μη το ρισκάρεις, λοιπόν. Εάν ψάχνεις για λόγους που θα σε πείσουν να προχωρήσεις στην συντήρηση ανελκυστήρα, διάβασε την παρακάτω λίστα:

 • Ασφάλεια

Ο κυριότερος και πιο σημαντικός λόγος για τον οποίο απαιτείται η συντήρηση του ανελκυστήρα είναι φυσικά η ασφάλεια σας. Ο προληπτικός και έγκαιρος έλεγχος εξαλείφει τις πιθανότητες να υπάρχει κάποια απαρατήρητη βλάβη ή φθορά που μπορεί να οδηγήσει σε ατύχημα.

 • Διάρκεια εγκατάστασης

Η εγκατάσταση ανελκυστήρα είναι μια σχετικά ακριβή διαδικασία. Αν θες, λοιπόν, το ασανσέρ σου να αντέξει για πολλά χρόνια και να μη χρειαστεί άμεσα αντικατάσταση πρέπει να φροντίζετε για την καλή διατήρησή του. Η πρόληψη βλαβών εμποδίζει την πρόσθετη επιβάρυνσή του και θα το βοηθήσει να βγει αλώβητο από το πέρασμα του χρόνου.

 • Οικονομία

Φροντίζοντας προληπτικά του ασανσέρ σας είναι βέβαιο ότι θα κάνετε εξοικονόμηση χρημάτων. Με τον έγκαιρο έλεγχο θα προλαβαίνετε τυχόν μικρές βλάβες πριν αυτές εξελιχθούν και απαιτούν πολυδάπανες επισκευές.

 • Νομοθεσία

Η τακτική συντήρηση ανελκυστήρα, πέρα από όλους τους άλλους πιο πρακτικούς λόγους για τους οποίους την χρειάζεστε, είναι υποχρεωτική από το νόμο. Η σημασία της είναι τέτοια που υπάρχει συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση που καθιστά αδύνατη την παράλειψή της.

Βλάβες Ασανσέρ

Τα ασανσέρ από την καθημερινή χρήση είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα παρουσιάσουν βλάβη και θα χρειαστούν επισκευή. Ειδικά, σε περιπτώσεις που οι υποχρεωτικές συντηρήσεις δεν έχουν πραγματοποιηθεί, το service είναι πολύ πιαθνό. Παρακάτω θα βρεις τις δημοφιλέστερες βλάβες στους ανελκυστήρες:

 • Υπερβολική κατανάλωση ρεύματος

 • Φθορά εξαρτημάτων

 • Φθορά γραμμής κύλισης

 • Ηλεκτρικά προβλήματα

Για να έχεις ένα ασανσέρ που θα λειτουργεί με ασφάλεια, το service του πρέπει να πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο συνεργείο επισκευής και συντήρησης ανελκυστήρων. Τα συνεργεία μας, μάς ενημέρωσαν για τα βασικά βήματα που ακολουθούν στις εργασίες συντήρησης:

 • Λίπανση και ρύθμιση ηλεκτρονικών και μηχανικών εξαρτημάτων

 • Καθαρισμό και λίπανση του μοτέρ και του κινητήρα του ασανσέρ

 • Έλεγχος αντοχής συστημάτων λειτουργίας

 • Καθαρισμός φρεατίου, πυθμένα και της οροφής του θαλάμου

 • Δοκιμή συστήματος απεγκλωβισμού

Οι αξιολογημένοι τεχνικοί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία, αλλά και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για επισκευάσουν και να συντηρήσουν το ασανσέρ σου. Με την βοήθειά τους θα πραγματοποιηθεί η εργασία στην στιγμή και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Πόσο κοστίζει η συντήρηση ασανσέρ;

Το κόστος συντήρησης ανελκυστήρων, δεν είναι κάτι σταθερό. Υπάρχουν παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές στην συγκεκριμένη διαδικασία. Πρέπει αν έχεις υπόψη σου ότι τα περισσότερα συνεργεία διαθέτουν πακέτα για επισκευή και συντήρηση ανελκυστήρα και έτσι το τελικό κόστος είναι οικονομικό. Έπειτα, το μέγεθος του ασανσέρ, το είδος και ο χώρος που βρίσκεται εσωτερικό ή εξωτερικό ασανσέρ, σίγουρα επηρεάζουν τις τιμές.

Καταχώρησε άμεσα την εργασία σου και θα λάβεις τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές για τιμές από αξιόπιστα συνεργεία ανελκυστήρων στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογα συνεργεία ανελκυστήρων στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Δημήτρης Χ.
9 αξιολογήσεις

Επιμελής, άμεσος και εξυπηρετικός. Περίμενα λίγο καλύτερη τιμή

φωτογραφία επαγγελματία
Μιχάλης Π.
8 αξιολογήσεις

'Αψογος επαγγελματίας,άμεση εξυπηρέτηση σε καλή τιμή.

Douleutaras.gr λογότυπο
Βασίλειος Σ.
3 αξιολογήσεις

ΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ, ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ, ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΡΗΚΕ ΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΧΡΕΩΣ...

φωτογραφία επαγγελματία
L. Ανελκυστήρες
1 αξιολόγηση

Εκτίμησα την αμεσότητα, την ταχυτητα και την ευγένεια του εκπροσωπου της εταιρίας. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Σχετικά άρθρα

Συντήρηση ανελκυστήρα: Ερωτήσεις & Απαντήσεις!

Αν βαρέθηκες να ακούς το ασανσέρ της πολυκατοικίας ή του σπιτιού σου να τρίζει και να φοβάσαι να κατέβεις έναν όροφο

Περισσότερα
Τι πρέπει να κάνεις για να αντιμετωπίσεις μία ηλεκτρολογική βλάβη;

Κάποια ηλεκτρολογική βλάβη σου κάνει τη ζωή δύσκολη και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Είσαι κυριολεκτικά στο σκοτάδι;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Τα Καλύτερα Συνεργεία για Συντήρηση Ανελκυστήρα

Μάθε περισσότερα και επίλεξε το συνεργείο που σου ταιριάζει

Δημήτρης Χ.

Συντήρηση Ανελκυστήρα - Χαλάνδρι
9 αξιολογήσεις

Το τεχνικό γραφείο μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση, την επισκευή αλλά και τη συντήρηση του ανελκυστήρα του κτιρίου σας. Διαθέτουμε 20ετή εμπειρία στον κλάδο και έχουμε μεγάλη εμπειρία με ανελκυστήρες παντός είδους. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και ενσωματώνουμε νέες μεθόδους και τεχνικές ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη, γι’ αυτό και ανταποκρινόμαστε γρήγορα, όλες τις μέρες της εβδομάδας, με υψηλής ποιότητας εργασία. Εξυπηρετούμε άμεσα στο Χαλάνδρι και τις γύρω περιοχές.

A. Engineering Solutions

Συντήρηση Ανελκυστήρα - Δήμος Αρριανών
8 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας καθημερινά ανταποκρίνεται στο αίτημά σας για επισκευή και συντήρηση του ανελκυστήρα σας άμεσα και αποτελεσματικά. Η εξειδικευμένη ομάδα μας αναλαμβάνει όλα τα στάδια που μπορεί να περιλαμβάνει ένας μηχανισμός ανελκυστήρα, από την εγκατάσταση μέχρι και την ανακατασκευή του. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η αμεσότητα, η οργάνωση και η τεχνογνωσία στον τομέα μου. Επιδιώκουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας άμεσα και οικονομικά!

Χρήστος Β.

Συντήρηση Ανελκυστήρα - Ίλιον
1 αξιολόγηση

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την εγκατάσταση ανελκυστήρα, ή αλλιώς ασανσέρ, στον επαγγελματικό ή τον οικιακό χώρο σας. Δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στον κλάδο της μελέτης, της κατασκευής αλλά και της ανακαίνισης οποιουδήποτε οικοδομοτεχνικού έργου. Το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο, επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό μας και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε, διασφαλίζουν την ποιότητα του αποτελέσματος. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εξασφαλίζουμε για εσάς επαγγελματικά αποτελέσματα. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές!

Νίκος Γ.

Συντήρηση Ανελκυστήρα - Περιστέρι
1 αξιολόγηση

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης για τους ανελκυστήρες του οικιακού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Έχουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των τεχνικών εργασιών και διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό και αξιόπιστο προσωπικό. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, άμεσα και αποτελεσματικά και σε κάθε μας εργασία πρωταρχικό στόχο θέτουμε την υψηλή ποιότητα του έργου. Με την γνώση και την εμπειρία μας, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις επί των τεχνικών θεμάτων και των υλικών που θα ταιριάξουν στις ανάγκες σας. Μοναδικός μας στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές