No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Ανελκυστήρες

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανελκυστήρες

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Συντήρηση, Επισκευή
 • Μελέτη / Εγκατάσταση
 • Εκσυγχρονισμός
 • Συντήρηση
 • Επισκευή
 • Άλλο
π.χ.: 2, 3
 • 2
 • 3
 • πάνω από 3
π.χ.: Το συντομότερο, Τις προσεχείς ημέρες
 • Το συντομότερο δυνατό
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Συγκεκριμένη ημερομηνία
Τελευταία ενημέρωση: 04/8/2020

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα ασανσέρ;

Τα ασανσέρ, είναι απαραίτητα στην καθημερινότητα και προσφέρουν διευκολύνσεις στην μεταφορά των ατόμων και βαρέως αντικειμένων από τον ένα όροφο οικιακού ή επαγγελματικού ορόφου στον άλλο. Η εγκατάστασή τους, αποτελεί μία εξειδικευμένη διαδικασία που απαιτεί έρευνα και μελέτη από έμπειρο συνεργείο. Εφόσον κριθεί ότι υπάρχει η υποδομή, μπορείς να προχωρήσεις στις εργασίες.

Ποια είδη ανελκυστήρα υπάρχουν;

 • Επιβατικοί Ανελκυστήρες: Εκείνοι που μεταφέρουν άτομα. Διακρίνονται για την ασφάλεια και την αισθητική τους.
 • Φορτηγούς Ανελκυστήρες: Το συγκεκριμένο είδος, χρησιμοποιείται για την μεταφορά εμπορευμάτων. Χαρακτηρίζεται για την στιβαρότητα και την ασφάλεια.
 • Υδραυλικοί Ανελκυστήρες: Δεν διαθέτουν συρματόσχοινα αλλά ανεβοκατεβαίνουν με την χρήση εμβόλου που πάνω του διαθέτει τον θάλαμο και το σασί.
 • Ηλεκτρομηχανικοί Ανελκυστήρες: Χρησιμοποιούν μία ηλεκτροκίνητη μηχανή, η οποία διαθέτει επάνω της μία τροχαλία τριβής η οποία δίνει ώθηση στα συρματόσχοινα ώστε να κινείται το ασανσέρ.

Πώς γίνεται η ηλεκτροδότηση στην εγκατάσταση του ασανσέρ;

Χρειάζεται να κάνεις αίτηση στη ΔΕΗ, εφόσον δεν διαθέτει η οικοδομή εργοταξιακή τριφασική παροχή ρεύματος για προσωρινή ηλεκτροδότηση. Το διάστημα διαρκείας της ηλεκτροδότησης είναι 60 μέρες.

Οι εργασίες που πρέπει να γίνουν μέχρι τότε είναι η εγκατάσταση του ανελκυστήρα, να ξεκινήσει η λειτουργία του και να πιστοποιηθεί από τον αρμόδιο φορέα. Για πιο μόνιμες λύσεις χρειάζεται αίτηση στη ΔΕΗ έχοντας την άδεια του ανελκυστήρα και την καταχώρηση του στην Νομαρχία.

Είναι απαραίτητη η τακτική συντήρησή του;

Η συντήρηση του ανελκυστήρα είναι απαραίτητο να πραγματοποιείται εάν θες να απολαμβάνεις μέγιστη προστασία. Ειδικά, στα εγκατεστημένα ασανσέρ, είναι υποχρεωτικό βάση νόμου να γίνεται η τακτική συντήρησή τους. Το σύνολο των συντηρήσεων ανά χρόνο, πρέπει αν είναι τουλάχιστον 12 το χρόνο για κτίρια με 10.000 πλήρεις διαδρομές την εβδομάδα. Επιπλέον, έως 24 φορές το χρόνο είναι για ανελκυστήρες εγκατεστημένους σε δημόσιους χώρους, νοσοκομεία και χώρους που επηρεάζονται από τις εξωτερικές συνθήκες.

Τα έμπειρα συνεγρεία, συνιστούν την αντικατάσταση του παλιού ασανσέρ με νέο κάθε 20 χρόνια ώστε να είσαι βέβαιος για την ασφάλειά του.

Είναι ασφαλή τα ασανσέρ;

Τα ασανσέρ, προσφέρουν μέγιστη προστασία εφόσον πραγματοποιούν τις προγραμματισμένες συντηρήσεις τους. Εκείνα που δεν ξεχωρίζουν για την ασφάλειά τους, είναι όσα δεν συνοδεύονται από πιστοποιήσεις ασφαλείας των εξαρτημάτων τους. Το μεγαλύτερο ποσοστό των ασανσέρ που κρίνονται μη ασφαλή για χρήση, είναι τα παλιά στα οποία συμβαίνουν απορυθμίσεις και ατυχήματα.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, πραγματοποιούν εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση ανελκυστήρων και εγγυώνται ότι θα φέρουν εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές εργασίες εξασφαλίζοντας λειτουργικά ασανσέρ. Οι τιμές στα ασανσέρ με εγκατάσταση, εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Οι τεχνικοί μας, μπορούν να σου προτείνουν το μικρότερο δυνατό κόστος ενός ποιοτικού ανελκυστήρα και να προγραμματίσουν όλες τις εργασίες συντήρησης και έκδοσης πιστοποιητικών ασφαλείας.
Καταχωρώντας την εργασία σου, μπορείς να λάβεις ανταγωνιστικές προσφορές για τιμές στα ασανσέρ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου σπιτιών και επαγγελματικών χώρων και να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου με τέλεια λειτουργικά και ασφαλή ασανσέρ.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Νίκαια
Εκτελέστηκε από
Μιχάλης Π.
Μαρούσι
Εκτελέστηκε από
Βασίλειος Σ.
Βάρη
Εκτελέστηκε από
Μιχάλης Π.
Βάρη
Εκτελέστηκε από
Μιχάλης Π.
Ραφήνα
Εκτελέστηκε από
Βασίλειος Σ.
4,87 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Δημήτρης Χριστόπουλος
9 αξιολογήσεις

Ο κύριος Χριστόπουλος είναι ένας πραγματικός επαγγελματίας. Ήρθε στην ώρα του, έκανε την εργασία με ελάχιστο κόστος και μου έδωσε χρήσιμες συμβουλές και σε άλλα πράγματα που τον ρώτησα. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία
Δημήτρης Χριστόπουλος
9 αξιολογήσεις

Μπράβο στον κύριο Χριστόπουλο, εξαιρετική δουλειά. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τον επαγγελματισμό και την εργασία του!

φωτογραφία επαγγελματία
Δημήτρης Χριστόπουλος
9 αξιολογήσεις

Ο κος Χριστόπουλος ανταποκρίθηκε άμεσα στην αγγελία μου και ήρθε την ίδια μέρα για να μας αποκαταστήσει το πρόβλημα. Ήταν πολύ συνεπής, εξαιρετικά ευγενικός και μας βοήθησε να καταλάβουμε ποιο ήταν το πρόβλημα και πως θα αντιμετωπιστεί. Σχεδιάζουμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μαζί του και σε μελλοντικές μας ανάγκες συντήρησης του ανελκυστήρα. Δεν έβαλα άριστα στο προϊόν, μόνο επειδή θέλω να δω αν η ποιότητα της εργασίας, που τώρα είναι άριστη, θα διατηρηθεί.

Douleutaras.gr λογότυπο
Βασίλειος Σαράντης
3 αξιολογήσεις

Συνεπής στα ραντεβού του. Γνώστης του αντικειμένου του, πολύ λογικός στις τιμές. Ευγενέστατος. Με μια κουβέντα Εξαιρετικός.

φωτογραφία επαγγελματία
liftelectron ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ
1 αξιολόγηση

Εκτίμησα την αμεσότητα, την ταχυτητα και την ευγένεια του εκπροσωπου της εταιρίας. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Σχετικά άρθρα

Συντήρηση ανελκυστήρα: Ερωτήσεις & Απαντήσεις!

Αν βαρέθηκες να ακούς το ασανσέρ της πολυκατοικίας ή του σπιτιού σου να τρίζει και να φοβάσαι να κατέβεις έναν όροφο

Τι πρέπει να κάνεις για να αντιμετωπίσεις μία ηλεκτρολογική βλάβη;

Κάποια ηλεκτρολογική βλάβη σου κάνει τη ζωή δύσκολη και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Είσαι κυριολεκτικά στο σκοτάδι;

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Ανελκυστήρες

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Δημήτρης Χριστόπουλος

Βόρεια Προάστια Αθήνας
9 αξιολογήσεις

Το τεχνικό γραφείο μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση, την επισκευή αλλά και τη συντήρηση του ανελκυστήρα του κτιρίου σας. Διαθέτουμε 20ετή εμπειρία στον κλάδο και έχουμε μεγάλη εμπειρία με ανελκυστήρες παντός είδους. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και ενσωματώνουμε νέες μεθόδους και τεχνικές ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη, γι’ αυτό και ανταποκρινόμαστε γρήγορα, όλες τις μέρες της εβδομάδας, με υψηλής ποιότητας εργασία. Εξυπηρετούμε άμεσα στο Χαλάνδρι και τις γύρω περιοχές.