Αναπαλαίωση Επίπλων

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για την κατηγορία Αναπαλαίωση Επίπλων

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να προσέξεις στην αναπαλαίωση επίπλων

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να σκεφτείς την αναπαλαίωση επίπλων. Όλοι έχουμε κάποιο έπιπλο στο σπίτι μας που χρειάζεται μια νέα και φρέσκια όψη. Πέρα από μια τάση της μόδας, η αναπαλαίωση στα έπιπλα μπορεί να μας εξοικονομήσει χρήματα και ταυτόχρονα να ανανεώσει το χώρο μας.

Αν θες να πειραματιστείς και να κάνεις τα έπιπλα σου να μοιάζουν με καινούργια, ένας εξειδικευμένος τεχνίτης μπορεί να σε βοηθήσει με την αναπαλαίωση των επίπλων σου και να σου εξασφαλίσει το τέλειο αποτέλεσμα.

Για να σε βοηθήσουμε, μιλήσαμε με τους έμπειρους τεχνίτες μας και συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την αναπαλαίωση και συντήρηση επίπλων. Για όποιο είδος επιφάνειας ή ξύλινου επίπλου επιθυμείς να αναπαλαιώσεις οφείλεις να προσέξεις τα παρακάτω 4 σημεία.

1. Η τοποθεσία

Το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία αναπαλαίωσης ξύλινου επίπλου χρειάζεται προσεκτική επιλογή. Όσο περισσότερο χώρο έχεις στη διάθεσή σου τόσο λιγότερα και τα εμπόδια. Ο κήπος ή η αυλή είναι ιδανικές τοποθεσίες. Αν δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα, αρκεί και το γκαράζ ή το σαλόνι. Απομάκρυνε τα αντικείμενα που ενοχλούν και τοποθέτησε προσεκτικά το έπιπλο επάνω σε χαρτόνια ή εφημερίδες που δε χρειάζεσαι.

2. Το βάψιμο του ξύλου

Με βάση το στυλ και την όψη που θες να έχει το ξύλο ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας θα σε βοηθήσει να βρεις το ιδανικό χρώμα για την περίπτωσή σου.

3. Ξύσιμο, τρίψιμο και σβήσιμο του χρώματος

Ένα βασικό στάδιο που ακολουθεί είναι το σβήσιμο που χρώματος, ώστε να επιτευχθεί οπτικά η παλαίωση του επίπλου. Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θες να δημιουργήσεις θα χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα εργαλεία και οι τεχνικές που θα εξασφαλίσουν το αποτέλεσμα που θες. Το χρώμα θα σβήσει ομαλά και το έπιπλό σου θα φτάσει ακόμα πιο κοντά στη νέα του μορφή.

4. Η τελειοποίηση

Ο βαθμός που η επιφάνεια χρειάζεται ξύσιμο εξαρτάται από το πόσο λουστραρισμένο ήταν προηγουμένως το έπιπλό σου. Παράλληλα, όσο περισσότερο τρίψιμο τόσο και πιο παλαιωμένο αποτέλεσμα θα έχεις. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία τεχνητής παλαίωσης, το έπιπλό σου θα χρειαστεί ένα πέρασμα με προστατευτικό βερνίκι για ξύλο. Έπειτα και από αυτό το στάδιο το έπιπλο σου είναι έτοιμο να στολίσει το χώρο σου.

Η αναπαλαίωση επίπλων είναι μια τεχνική που απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία, που δυστυχώς εσύ δεν διαθέτεις και είναι πολύ πιθανό να καταστρέψεις το έπιπλό σου. Για να πετύχεις το αποτέλεσμα που έχεις στο μυαλό σου, χωρίς περιττά κόστη και δαπάνες, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς σε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία.

Εμπιστεύσου έναν έμπειρο τεχνίτη για να μελετήσει την κατάσταση του επίπλου σου και να σου χαρίσει την ιδανική γι’ αυτό λύση. Οι τεχνικές αναπαλαίωσης που υπάρχουν είναι πολλές και εκείνος θα βρει την ιδανικότερη για την περίπτωσή σου.

Στο Douleutaras.gr θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία που θα σου εξασφαλίσουν άμεσα το αποτέλεσμα που θες. Με μόνο λίγα κλικ, καταχώρησε την εργασία σου, πάρε προσφορές για το κόστος αναπαλαίωσης επίπλων και ανανέωσε εύκολα το χώρο σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Συνεπέστατοι, ευγενικοί και τυπικοί. Πολύ καλό αποτέλεσμα!
Πολύ καλός και άψογος επαγγελματίας!
Γρήγοροι και συνεννοήσιμοι. Καλή δουλειά!
Eξαιρετικός στη δουλειά του, ευγενικός, στην ώρα του και σωστός επαγγελματίας!
Σχετικές υπηρεσίες