160.000+ εργασίες έως σήμερα!

Ολική ανακαίνιση σπιτιού στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής

Αξιολογημένοι επαγγελματίες παραδίδουν ολόκληρο το σπίτι όπως ακριβώς το έχεις φανταστεί.

Δωρεάν προσφορές άμεσα

Απόλυτα προσωποποιημένες και λειτουργικές λύσεις

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τα 130+ συνεργεία μας κάνουν την ανακαίνιση την καλύτερη επένδυση. Συμπλήρωσε τη φόρμα και πάρε προσφορές.
π.χ.: Γενική, Ενός χώρου
 • Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
 • Ανακαίνιση ενός χώρου
π.χ.: Μία εργασία
 • Μία εργασία (πχ μόνο ελαιοχρωματισμό)
 • Πάνω από μία εργασίες
π.χ.: Έως 50 τ.μ., 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • Έως 50 τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • 101 τ.μ. - 150 τ.μ.
 • 151 τ.μ. - 250 τ.μ.
 • Πάνω από 250 τ.μ.
π.χ.: Ενοικιαστής, Ιδιοκτήτης
 • Δεν είμαι ιδιοκτήτης αλλά έχω λάβει την άδεια από τον ιδιοκτήτη
 • Ιδιοκτήτης
 • Ενοικιαστής
 • Δεν έχω αγοράσει ή νοικιάσει ακόμη το σπίτι
π.χ.: Μέσα στις επόμενες 30 μέρες, Μεσα στους επόμενους 2 μήνες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Μέσα στους επόμενους 2 μήνες
 • Μέσα στους επόμενους 4 μήνες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 05/7/2020

Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού

Η ολική ανακαίνιση σπιτιού, για όποιους λόγους και αν γίνεται, είναι μια αρκετά αγχωτική και δύσκολη διαδικασία. Οι εργασίες που έχεις να συντονίσεις είναι πολλές και ίσως χαθείς κάπου στην προσπάθεια.

Για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις στην ολική ανακαίνιση σπιτιού, πρέπει να ακολουθήσεις κάποια συγκεκριμένα βήματα. Η οργάνωση που απαιτείται είναι μεγάλη, ακολουθώντας, όμως, τα παρακάτω 5 στάδια οι εργασίες θα κυλήσουν όπως πρέπει.

Ποια είναι τα σημαντικότερα βήματα στην ολική ανακαίνιση σπιτιού;
 

1. Φτιάξε τον προϋπολογισμό που θες να ακολουθήσεις για την ανακαίνιση οικίας.
 

Το πρώτο στάδιο είναι ένα από τα σημαντικότερα στην ολική ανακαίνιση σπιτιού, καθώς από αυτό θα εξαρτηθούν όλα τα υπόλοιπα. Πριν ξεκινήσεις οποιαδήποτε εργασία, πρέπει να έχεις καθορίσει το ποσό που είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις και με βάση αυτό να αποφασίσεις τα πλαίσια στα οποία θα κινηθείς και τις τεχνικές εργασίες που θα πραγματοποιήσεις στην ανακαίνιση οικίας. Πακέτα ανακαίνισης σπιτιού, είναι διαθέσιμα και προσαρμοσμένα σε κάθε προϋπολογισμό και ανάγκη.

2. Σχεδίασε ένα πλάνο για την ολική ανακαίνιση.
 

Αυτή είναι η στιγμή να αποφασίσεις τη μορφή που θέλεις να έχει το σπίτι σου. Συγκέντρωσε ιδέες, ψάξε στο ίντερνετ και σε περιοδικά και γενικά σκέψου το κατασκευαστικό και διακοσμητικό στυλ που θα ήθελες να ακολουθήσεις πριν προχωρήσεις στην ολική ανακαίνιση του σπιτιού σου. Κάνε μία καλή έρευνα, διότι κάποιες από τις εργασίες ανακαίνισης οικίας που θα πραγματοποιηθούν στο σπίτι σου θα είναι δύσκολο μετέπειτα να υποστούν αλλαγές, τόσο οικονομικά όσο και πρακτικά.

3. Βρες τον κατάλληλο συνεργάτη.
 

Μια ολική ανακαίνιση σπιτιού είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί χωρίς έναν εργολάβο να τη συντονίζει. Διάλεξε με προσοχή τον άνθρωπο που θα εμπιστευτείς, καθώς θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο στην επιτυχία της ολικής ανακαίνισης της οικίας σου. Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας, μπορεί να σε συμβουλεύσει για τα σημεία προσοχής σε μια μερική ή ολική ανακαίνιση σπιτιού και να βοηθήσει στην υλοποίηση των σκέψεών σου.

4. Κατάληξε στο σχέδιο που θα ακολουθήσεις.
 

Αφού έχεις βρεις τον εργολάβο σου, είναι η ώρα να συζητήσετε τις πρακτικές λεπτομέρειες. Πες του αυτά που θα ήθελες ιδανικά να γίνουν, ενημερώσου για το κόστος και άκου τις συμβουλές του για να καταλήξετε στο πλάνο που πρέπει να ακολουθήσετε. Μη ξεχνάς ότι γνωρίζει πολύ καλύτερα από εσένα το αντικείμενο. Πρέπει να έχεις στα χέρια σου ένα αναλυτικό και οργανωμένο σχέδιο προτού αρχίσεις οποιαδήποτε εργασία ανακαίνισης.

5. Παρακολούθησε τις εργασίες ανακαίνισης.
 

Στο τελευταίο αυτό στάδιο είναι η ώρα της υλοποίησης του σχεδίου και του ξεκινήματος των εργασιών ολικής ανακαίνισης. Φρόντιζε να παρακολουθείς τις εργασίες και να έχεις μια γενική εικόνα της εξέλιξης της κατασκευής. Έχε στο μυαλό σου ότι σίγουρα θα προκύψουν απρόοπτα και πρέπει να είσαι ευέλικτος και έτοιμος να τα ξεπεράσεις.

Με τα παραπάνω βήματα, η ολική ανακαίνιση του σπιτιού σου θα γίνει παιχνιδάκι και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Για να σε βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο και να πάρεις μερικές ιδέες, μιλήσαμε με τα αξιολογημένα συνεργεία ανακαίνισης οικίας της υπηρεσίας μας και συγκεντρώσαμε τις πιο συνηθισμένες εργασίες που γίνονται σε μια ολική ανακαίνιση σπιτιού.

Δημοφιλείς Υπηρεσίες για Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού

Ποιες εργασίες μπορείς συμπεριλάβεις στην ολική ανακαίνιση σπιτιού;

Σε μια ολική ανακαίνιση σπιτιού θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις εργασίες που διαφορετικά θα προκαλούσαν μεγάλη ταλαιπωρία και ουσιαστικά έχεις τη δυνατότητα να επενδύσεις στο σπίτι σου, ώστε να αντέξει στο πέρασμα του χρόνου. Για να το κάνεις αυτό, μπορείς να επιλέξεις όλες ή μερικές από τις παρακάτω εργασίες:

 • Αλλαγή υδραυλικής εγκατάστασης και αποχέτευσης

 • Αλλαγή ειδών υγιεινής

 • Κατασκευή νέων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και αλλαγή φωτισμού

 • Αλλαγή κουφωμάτων και τζαμιών ( εσωτερικών, εξωτερικών)

 • Τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας

 • Τοποθέτηση πλακιδίων, ξύλινων ή άλλων δαπέδων

 • Εσωτερικό και εξωτερικό βάψιμο σπιτιού

 • Τοποθέτηση εσωτερικής ή εξωτερικής μόνωσης (εξωτερική θερμομόνωση, στεγανοποίηση, ηχομόνωση)

 • Συντήρηση και μόνωση κεραμοσκεπής με πολυουρεθάνη

 • Αλλαγή και εγκατάσταση νέου συστήματος θέρμανσης

 • Ξυλουργικές εργασίες (κατασκευή ντουλάπας, ντουλαπιών, ραφιών, πάγκων, κλπ)

 • Εργασίες κατεδάφισης και αποξήλωσης για νέα διαρρύθμιση του χώρου (γκρέμισμα τοίχου, τοποθέτηση διαχωριστικών δωματίου, αποξήλωση παλιών ντουλαπιών, κλπ)

 • Εγκατάσταση συστημάτων αυτοματισμού και ασφαλείας (τοποθέτηση συναγερμού, καμερών παρακολούθησης, πυρανίχνευσης,κλπ)

 • Αλλαγή διακόσμησης σπιτιού

Οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να χρειάζεσαι μια γενική ανακαίνιση είναι πολλοί. Είτε πρόκειται για ένα παλιό σπίτι που χρειάζεται επισκευή, είτε θέλεις απλά να ανανεώσεις το σπίτι σου, οι δυνατότητες που έχεις είναι αμέτρητες.
Τα αξιολογημένα συνεργεία ανακαίνισης με τα οποία συνεργαζόμαστε είναι καταρτισμένα, ώστε να προσφέρουν ολοκληρωμένα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού.

Γιατί να επιλέξεις συνεργείο ολικής ανακαίνισης μέσω της Υπηρεσίας μας;

Μέσω της υπηρεσίας μας θα βρεις πεπειραμένους και αξιολογημένους επαγγελματίες που θα σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειάζεσαι για την ολική ανακαίνιση του σπιτιού σου, προσφέροντας παράλληλα οικονομικά πακέτα ανακαίνισης. Τα εξειδικευμένα συνεργεία ανακαίνισης με τα οποία συνεργαζόμαστε, μπορούν να αναλάβουν άμεσα και αξιόπιστα την ανακατασκευή του σπιτιού σου.

Κατανοώντας τη σημασία που έχει μια ολική ανακαίνιση σπιτιού, έχουμε φροντίσει να ενισχύσουμε το δίκτυο μας με τους καλύτερους επαγγελματίες στον κλάδο, ώστε να σου προσφέρουμε άριστη ποιότητα σε προσιτές τιμές. Με εξατομικευμένα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού, μπορούμε να σου εξασφαλίσουμε το αποτέλεσμα που έχεις φανταστεί.

Αν θέλεις να απαλλαγείς από το άγχος και την κούραση, η λύση είναι απλή. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές για το κόστος ολικής ανακαίνισης σπιτιού. Φτιάξε το σπίτι των ονείρων σου με λίγα μόνο κλικ και διάλεξε το πακέτο ανακαίνισης σπιτιού που σου ταιριάζει!


 

 

Σχετικά άρθρα

Ανακαίνιση σπιτιού όταν μένεις σε ενοίκιο – μάθε ποιες αλλαγές μπορείς να κάνεις

Μόλις μετακόμισες σε νέο σπίτι; Πολύ καλά νέα! Σου ευχόμαστε κάθε ευτυχία σε αυτό!

Οδηγός για μια επιτυχημένη ανακαίνιση σπιτιού σε 5 απλά βήματα!

Πήρες την απόφαση να προχωρήσεις σε αυτή την ανακαίνιση σπιτιού που σκεφτόσουν και ονειρευόσουν τόσο καιρό;

Διάβασε περισσότερα άρθρα
4,45 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Ολική Ανακαίνιση του Σπιτιού τους

φωτογραφία επαγγελματία
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΟΣΟΣ Δ-Τεχνική
137 αξιολογήσεις

H συνεργασία με τον Κ.Δρόσο ήταν άψογη! Επιμελής τυπικός άριστος επαγγελματίας. Έμπειρος στην δουλειά του και πολύ συνεννοήσιμος. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία
DEL CONSTRUCTION Δημήτρης Λιαπάτης
25 αξιολογήσεις

Ανέλαβε την ανακαίνιση του διαμερίσματός μας και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον επαγγελματισμό και την συνέπειά του σε όσα είχαμε εξαρχής συμφωνήσει. Η εργασία του σαν υδραυλικός όπως και οι υπόλοιπες εργασίες που είχε υπό την επίβλεψή του έγιναν πολύ καλά. Και ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι σωστοί επαγγελματίες.

Douleutaras.gr λογότυπο
Στέφανος Μαστρογιαννόπουλος
12 αξιολογήσεις

ΑΣYΓΚΡΙΤΗ ΕΞΥΠΗΡEΤΗΣΗ. AΨΟΓΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο Κ ΣΤEΦΑΝΟΣ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΓΙΑ OΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ. ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΦΟΒΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ . ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΣΤΗΝΑ ΑΝΑΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.!!

φωτογραφία επαγγελματία
Ηλίας Σταθάκος
8 αξιολογήσεις

Υπέροχος, ζεστός, ευγενικός και ΑΝΘΡΩΠΟΣ, εξαιρετικός ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά το αντικείμενο της εργασίας του. Έχει να προτείνει πολλές ιδέες για οτιδήποτε κι αν του ζητηθεί. Το αποτέλεσμα της εργασίας που του ανέθεσα είναι απλά υπέροχο και έγινε σε χρόνο ρεκόρ τελειώνοντας μάλιστα νωρίτερα από το προβλεπόμενο χρονικό όριο που τέθηκε. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα και σίγουρα για οποιαδήποτε μελλοντική εργασία θα τον προτιμήσω ξανά με κλειστά μάτια.

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ
7 αξιολογήσεις

Ολική ανακαίνιση Οικίας 108 τ.μ. Ολα πήγαν κατ'ευχήν.Άψογο συνεργείο,συνέπεια και ειλικρίνεια.Το αποτέλεσμα απλά τέλειο.Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Κορυφαίοι επαγγελματίες στην Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γεώργιος Σούκαρυς

Νότια Προάστια Αθήνας
101 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας στον χώρο των τεχνικών εργασιών για ανακαίνιση σπιτιού. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στον συγκεκριμένο κλάδο και για κάθε έργο που αναλαμβάνω φροντίζω να το ολοκληρώσω με σοβαρότητα και συνέπεια προς τα συμφωνηθέντα. Βρίσκομαι στη διάθεσή σας, για να συζητήσουμε και τις ανάγκες του δικού σας έργου!

ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ

Δυτικά Προάστια Αθήνας
529 αξιολογήσεις

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας αναλαμβάνει τεχνικές εργασίες ανακαίνισης σπιτιού, με συνέπεια προς το χρονοδιάγραμμα που έχει συμφωνηθεί με τον πελάτη και πάντα με τα πλέον ποιοτικά υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Αντιμετωπίζουμε το σπίτι σας σαν να ήταν δικό μας, προσέχοντας κάθε λεπτομέρεια. Γνωρίζουμε πόσο αγχωτική μπορεί να γίνει η διαδικασία της ανακαίνισης για εσάς, γι' αυτό και φροντίζουμε για οτιδήποτε χρειαστείτε και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές!

ΠΑΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Πειραιάς
257 αξιολογήσεις

Διαθέτω πολυετή εμπειρία στην ανακαίνιση σπιτιού, όπου προσφέρω υπηρεσίες για κάθε χώρο, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Χάρη στην τεχνογνωσία μου, είμαι ο ιδανικός άνθρωπος για να ολοκληρώσω μια πληθώρα εργασιών που χρειάζεστε, για να έχετε μια πιο άνετη καθημερινότητα. Είμαι έτοιμος να σας εξυπηρετήσω!

Στέλιος Κοντέλης

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
70 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην ανακαίνιση σπιτιού. Η εμπειρία και η συνέπειά μας, θα σας εξασφαλίσουν σύγχρονες λύσεις σε οικονομικές τιμές που θα καλύψουν τις ανάγκες του χώρου σας. Ανταποκρινόμαστε άμεσα, με συνέπεια και υπευθυνότητα και στόχος μας είναι η υψηλή ποιότητα στην εργασία και στα προιόντα που χρησιμοποιούμε. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε, αρκεί να ζητήσετε προσφορά!

Αλέξανδρος SmartRoll

Δυτικά Προάστια Αθήνας
338 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε τεχνικές εργασίες σχετικά με την ανακαίνιση σπιτιού, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για ό,τι αναλαμβάνουμε, από το σχεδιασμό και την επιλογή του διακοσμητικού ύφους, μέχρι την τελική υλοποίηση. Στόχος μας είναι να παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας προσωπική φροντίδα και συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα, αλλά και πολύ προσιτές τιμές. Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε την προσφορά μας!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Πειραιάς
Εκτελέστηκε από
P. 2.
Περιγραφή εργασίας
Είδος ανακαίνισης:
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Εργασίες ανακαίνισης:
Ελαιοχρωματισμοί, Γυψοσανίδες, Σοβατίσματα
Τετραγωνικά μέτρα χώρων:
51 τ.μ. - 100 τ.μ. Κόστος: 5000,00€
Ανακαίνιση ενός χώρου
Δήμος Νέαπολης - Συκεών
Εκτελέστηκε από
Μαστροτεχνική G.
Περιγραφή εργασίας
Είδος ανακαίνισης:
Ανακαίνιση ενός χώρου
Εργασίες ανακαίνισης:
Ελαιοχρωματισμοί, Κουφώματα, Γυψοσανίδες, Σοβατίσματα
Τετραγωνικά μέτρα χώρων:
Έως 50 τ.μ. Κόστος: 3000,00€
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Δημήτρης Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος ανακαίνισης:
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Εργασίες ανακαίνισης:
Ελαιοχρωματισμοί, Κουφώματα, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Πλακάκια - Μάρμαρα, Πατώματα (Parquet, Laminate κλπ), Υδραυλικές εργασίες, Σοβατίσματα
Τετραγωνικά μέτρα χώρων:
Έως 50 τ.μ. Κόστος: 9400,00€
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
MARCU P.
Περιγραφή εργασίας
Είδος ανακαίνισης:
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Εργασίες ανακαίνισης:
Ελαιοχρωματισμοί, Κουφώματα, Πλακάκια - Μάρμαρα, Πατώματα (Parquet, Laminate κλπ), Υδραυλικές εργασίες, Σοβατίσματα
Τετραγωνικά μέτρα χώρων:
Έως 50 τ.μ. Κόστος: 5500,00€
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Δ-Τεχνική
Περιγραφή εργασίας
Είδος ανακαίνισης:
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Εργασίες ανακαίνισης:
Ελαιοχρωματισμοί, Κουφώματα, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Γυψοσανίδες, Υδραυλικές εργασίες, Άλλο
Τετραγωνικά μέτρα χώρων:
Έως 50 τ.μ. Κόστος: 5750,00€