Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

Τα 5 στάδια στην ολική ανακαίνιση σπιτιού που αξίζουν την προσοχή σου

Η ολική ανακαίνιση σπιτιού, για όποιους λόγους και αν γίνεται, είναι μια αρκετά αγχωτική και δύσκολη διαδικασία. Οι εργασίες που έχεις να συντονίσεις είναι πολλές και ίσως χαθείς κάπου στην προσπάθεια.

Για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θες στην ολική ανακαίνιση σπιτιού, πρέπει να ακολουθήσεις κάποια συγκεκριμένα βήματα. Η οργάνωση που απαιτείται είναι μεγάλη, ακολουθώντας όμως τα παρακάτω 5 στάδια οι εργασίες θα κυλήσουν όπως πρέπει.

Ποια είναι τα σημαντικότερα βήματα στην ολική ανακαίνιση σπιτιού;

Φτιάξε τον προϋπολογισμό που θες να ακολουθήσεις για την ανακαίνιση οικίας.
Το πρώτο στάδιο είναι ένα από τα σημαντικότερα στην ολική ανακαίνιση σπιτιού, καθώς από αυτό θα εξαρτηθούν όλα τα υπόλοιπα. Πριν ξεκινήσεις οποιαδήποτε εργασία, πρέπει να έχεις καθορίσει το ποσό που είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις και με βάση αυτό να αποφασίσεις τα πλαίσια στα οποία θα κινηθείς και τις τεχνικές εργασίες που θα πραγματοποιήσεις στην ανακαίνιση οικίας. Πακέτα ανακαίνισης σπιτιού, είναι διαθέσιμα και προσαρμοσμένα σε κάθε προϋπολογισμό και ανάγκη.

Κάνε ένα πλάνο το μυαλό σου.
Αυτή είναι η στιγμή να αποφασίσεις τη μορφή που θες να έχει το σπίτι σου. Συγκέντρωσε ιδέες, ψάξε στο ίντερνετ και σε περιοδικά και γενικά σκέψου το κατασκευαστικό και διακοσμητικό στυλ που θες να ακολουθήσεις πριν προχωρήσεις στην ολική ανακαίνιση του σπιτιού σου. Κάνε μία καλή έρευνα, διότι κάποιες από τις εργασίες ανακαίνισης οικίας που θα πραγματοποιηθούν στο σπίτι σου θα είναι δύσκολο μετέπειτα να υποστούν αλλαγές, τόσο οικονομικά όσο και πρακτικά.

Βρες τον κατάλληλο συνεργάτη.
Μια ολική ανακαίνιση σπιτιού είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί χωρίς έναν εργολάβο να τη συντονίζει. Διάλεξε με προσοχή τον άνθρωπο που θα εμπιστευτείς, καθώς θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο στην επιτυχία της ανακαίνισης οικίας σου. Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας, μπορεί να σε συμβουλεύσει για τα σημεία προσοχής σε μια μερική ή ολική ανακαίνιση σπιτιού και να βοηθήσει στην υλοποίηση των σκέψεών σου.

Κατέληξε στο σχέδιο που θα ακολουθήσεις.
Αφού έχεις βρεις τον εργολάβο σου, είναι η ώρα να συζητήσετε τις πρακτικές λεπτομέρειες. Πες του αυτά που θα ήθελες ιδανικά να γίνουν, ενημερώσου για το κόστος και άκου τις συμβουλές του για να καταλήξετε στο πλάνο που πρέπει να ακολουθήσετε. Μη ξεχνάς ότι γνωρίζει πολύ καλύτερα από εσένα το αντικείμενο. Πρέπει να έχεις στα χέρια σου ένα αναλυτικό και οργανωμένο σχέδιο προτού αρχίσεις οποιαδήποτε εργασία ανακαίνισης.

Παρακολούθησε τις εργασίες ανακαίνισης.
Στο τελευταίο αυτό στάδιο είναι η ώρα της υλοποίησης του σχεδίου και του ξεκινήματος των εργασιών ολικής ανακαίνισης. Φρόντιζε να παρακολουθείς τις εργασίες και να έχεις μια γενική εικόνα της εξέλιξης της κατασκευής. Έχε στο μυαλό σου ότι σίγουρα θα προκύψουν απρόοπτα και πρέπει να είσαι ευέλικτος και έτοιμος να τα ξεπεράσεις.

Με τα παραπάνω βήματα, η ολική ανακαίνιση του σπιτιού σου θα γίνει παιχνιδάκι και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Για να σε βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο και να πάρεις μερικές ιδέες, μιλήσαμε με τα έμπειρα συνεργεία ανακαίνισης οικίας της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε τις πιο συνηθισμένες εργασίες που γίνονται σε μια ολική ανακαίνιση σπιτιού.

Ποιες εργασίες μπορείς να κάνεις για μια ολική ανακαίνιση σπιτιού;

Οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να χρειάζεσαι μια γενική ανακαίνιση είναι πολλοί. Είτε πρόκειται για ένα παλιό σπίτι που χρειάζεται επισκευή είτε θες απλά να ανανεώσεις το σπίτι σου, οι δυνατότητες που έχεις είναι αμέτρητες. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας είναι καταρτισμένοι ώστε να προσφέρουν ολοκληρωμένα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού. 

Σε μια ολική ανακαίνιση σπιτιού θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις εργασίες που διαφορετικά θα προκαλούσαν μεγάλη ταλαιπωρία και ουσιαστικά έχεις τη δυνατότητα να επενδύσεις στο σπίτι σου ώστε να αντέξει στο πέρασμα του χρόνου. Για να το κάνεις αυτό, μπορείς να επιλέξεις όλες ή μερικές από τις παρακάτω εργασίες:

 • Αλλαγή υδραυλικής εγκατάστασης και αποχέτευσης
 • Αλλαγή ειδών υγιεινής
 • Κατασκευή νέων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και αλλαγή φωτισμού
 • Αλλαγή κουφωμάτων και τζαμιών ( εσωτερικών, εξωτερικών)
 • Τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας
 • Τοποθέτηση πλακιδίων, ξύλινων ή άλλων δαπέδων
 • Εσωτερικό και εξωτερικό βάψιμο σπιτιού
 • Τοποθέτηση εσωτερικής ή εξωτερικής μόνωσης (εξωτερική θερμομόνωση, στεγανοποίηση, ηχομόνωση)
 • Συντήρηση και μόνωση κεραμοσκεπής με πολυουρεθάνη
 • Αλλαγή και εγκατάσταση νέου συστήματος θέρμανσης
 • Ξυλουργικές εργασίες (κατασκευή ντουλάπας, ντουλαπιών, ραφιών, πάγκων, κλπ)
 • Εργασίες κατεδάφισης και αποξήλωσης για νέα διαρρύθμιση του χώρου (γκρέμισμα τοίχου, τοποθέτηση διαχωριστικών δωματίου, αποξήλωση παλιών ντουλαπιών, κλπ)
 • Εγκατάσταση συστημάτων αυτοματισμού και ασφαλείας (τοποθέτηση συναγερμού, καμερών παρακολούθησης, πυρανίχνευσης,κλπ)
 • Αλλαγή διακόσμησης σπιτιού

Γιατί να επιλέξεις τα συνεργεία ανακαίνισης του Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες που θα σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειάζεσαι για την ολική ανακαίνιση του σπιτιού σου και το κόστος. Τα εξειδικευμένα συνεργεία ανακαίνισης με τα οποία συνεργαζόμαστε, μπορούν να αναλάβουν άμεσα και αξιόπιστα την ανακατασκευή του σπιτιού σου.

Κατανοώντας τη σημασία που έχει μια ολική ανακαίνιση σπιτιού, έχουμε φροντίσει να συγκεντρώσαμε τους καλύτερους επαγγελματίες στον κλάδο ώστε να σου προσφέρουμε άριστη ποιότητα σε προσιτές τιμές. Με εξατομικευμένα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού, μπορούμε να σου εξασφαλίσουμε το αποτέλεσμα που έχεις φανταστεί.

Αν θες να απαλλαγείς από το άγχος και τη κούραση, η λύση είναι απλή. Καταχώρησε την εργασία και πάρε προσφορές για το κόστος ολικής ανακαίνισης σπιτιού. Φτιάξε το σπίτι των ονείρων σου με λίγα μόνο κλικ και διάλεξε το πακέτο ανακαίνισης σπιτιού που σου ταιριάζει!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογα συνεργεία ανακαίνισης στην περιοχή σου

ΝΙΚΟΣ Τ.
128 αξιολογήσεις

Έγινε πολύ καλή δουλειά γενικά και ιδιαίτερα στην τοποθέτηση πλακιδίων που ήταν και το μεγαλύτερο κομματι. Τον ξανα επέλεξα και για άλλη ...

Μ. Group
36 αξιολογήσεις

Καλός μάστορας συνεπής στα ραντεβού κ ποιοτικός στη δουλειά του. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα

Σπύρος Γ.
30 αξιολογήσεις

Η εργασία ολοκληρώθηκε στον προκαθορισμένο χρόνο, με το κόστος που είπαμε (οικονομική εργασία) και με πολύ καλή ποιότητα.

ΑΡΜΠΕΝ Ν.
28 αξιολογήσεις

Ευχαριστώ τον κύριο Άρμπεν για την πολύ καλή δουλειά!

Κώστας Τ.
27 αξιολογήσεις

Σαφής και επαγγελματίας. Ευχαριστώ πολύ!

Δημήτρης Κ.
27 αξιολογήσεις

Φοβερός επαγγελματίας, φοβερή εξυπηρέτηση!

Δημοφιλείς Εργασίες για Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού

Σχετικά άρθρα

Ανακαίνιση σπιτιού όταν μένεις σε ενοίκιο – μάθε ποιες αλλαγές μπορείς να κάνεις

Μόλις μετακόμισες σε νέο σπίτι; Πολύ καλά νέα! Σου ευχόμαστε κάθε ευτυχία σε αυτό!

Περισσότερα
Οδηγός για μια επιτυχημένη ανακαίνιση σπιτιού σε 5 απλά βήματα!

Πήρες την απόφαση να προχωρήσεις σε αυτή την ανακαίνιση σπιτιού που σκεφτόσουν και ονειρευόσουν τόσο καιρό;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Δημήτρης Μ. Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού - Αθήνα
18 αξιολογήσεις
Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στη γενική ανακαίνιση σπιτιού. Διαθέτω εμπειρία 20 ετών στον κλάδο των ανακαινίσεων και έχω ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία πληθώρα σχετικών εργασιών. Διαθέτω άριστη τεχνική κατάρτιση και με διακρίνει η συνέπεια, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός, σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνω να φέρω εις πέρας. Στόχος μου είναι η ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη.  Για κάθε εργασία που αναλαμβάνω να διεκπεραιώσω, δίνω άμεσες, αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις, ενώ η εγγυημένη ποιότητα της εργασίας μου, είναι το στοιχείο που με έχει καθιερώσει στην προτίμηση των πελατών και με ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές μου. Η ολική ανακαίνιση σπιτιού είναι μια απαιτητική διαδικασία. Η οργάνωση και η αξιοπιστία της ομάδας μου όμως είναι τα στοιχεία που θα σας εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εμπιστευτείτε μας και ανανεώστε εύκολα το σπίτι σας!
Γιώργος Σ. Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού - Αγία Παρασκευή
28 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω με αξιοπιστία εργασίες για μερική ή ολική ανακαίνιση σπιτιού, αλλά και επαγγελματικών χώρων. Η επαγγελματική μου εμπειρία μετρά πάνω από 24 χρόνια και μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε με απόλυτη επιτυχία, πολλές εργασίες μικρής αλλά και μεγάλης κλίμακας. Είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες σας σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών ανακαίνισης για τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε μας εργασία, είναι η άριστη ποιότητα των υλικών, η πολυετής εμπειρία που μας επιτρέπει να αντιλαμβανόμαστε και να οργανώνουμε εύκολα τις εργασίες που θα χρειαστούν, αλλά και το μεράκι μας για ένα άριστο αποτέλεσμα εργασίας. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε εργασία χρειάζεστε για την ολική ανακαίνιση σπιτιού, προσφέροντας έξυπνες και οικονομικές λύσεις!
Σταμάτης Κ. Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού - Αιγάλεω
29 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας με πολυετή εμπειρία σε κατασκευές και ανακαινίσεις σπιτιών, αναλαμβάνει κάθε μορφής και κλίμακας ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις, ανακατασκευές πολυκατοικιών, οικιών, καταστημάτων, γραφείων και χώρων με ιδιαίτερες λειτουργικές απαιτήσεις. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, καθώς και οι πιστοποιημένοι τεχνίτες μας, εργάζονται με προσήλωση στην ποιότητα και βάσει αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων. Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος. Απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες που δικαιώνονται για την επιλογή τους. Από ένα σχέδιο ή μια ιδέα, αναλαμβάνουμε να αναδιαμορφώσουμε το χώρο σας όπως τον φαντάζεστε! Η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τη ανακαίνιση του χώρου σας, ενώ αναλαμβάνει κάθε εργασία που χρειάζεται για την μερική ή ολική ανακατασκευή σπιτιού. Επιλέξτε μας και βγείτε κερδισμένοι από την ποιοτική εργασία υψηλής αισθητικής που προσφέρουμε, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!
Πάνος Σ. Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού - Καλλιθέα
27 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες για γενική ανακαίνιση σπιτιού αλλά και μεμονωμένων εσωτερικών χώρων. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών και αξιόπιστα συνεργεία εξοπλισμένα με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα. Διαθέτοντας υψηλή τεχνογνωσία, το έμπειρο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει στην κάθε σας ανάγκη, γρήγορα, υπεύθυνα και με χαμηλό κόστος. Αυτός είναι ο λόγος που μπορούμε να δίνουμε 10 χρόνια εγγύηση κατασκευής. Οι κύριοι παράγοντες που έχουν συντελέσει στην ραγδαία ανάπτυξή μας και έχουν προσδώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά είναι η γνώση που πηγάζει από την πολυετή εμπειρία μας, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας, ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε, οι αξιόπιστες συνεργασίες που έχουμε και ο σεβασμός στις ανάγκες του πελάτη. Με γνώμονα πάντα τις προτιμήσεις σας θα διαμορφώσουμε εξατομικευμένες προτάσεις και συμβουλές για μια ολική ανακαίνιση σπιτιού έτσι όπως την έχετε φανταστεί.
Αικατερίνη Β. Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού - Ηράκλειο
12 αξιολογήσεις
Ως τεχνικό γραφείο διαθέτουμε ένα εξαιρετικά εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών που ασχολείται με την γενική ανακαίνιση σπιτιού. Η ομάδα μας έχει τη δυνατότητα να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας, σε μια πολύπλοκη διαδικασία όπως είναι η ολική ανακαίνιση σπιτιού. Με γνώμονα την δημιουργία χώρων που χαρακτηρίζονται από κομψότητα και στυλ, ολοκληρώνουμε την κάθε εργασία με μοναδικό τρόπο. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις επιθυμίες του πελάτη και βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί του για μια ανακαίνιση σπιτιού ακριβώς όπως την έχει φανταστεί. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εργασία μας, ενώ σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές που προσφέρουμε μας καθιστούν την ιδανική επιλογή για μια πετυχημένη ολική ανακαίνιση σπιτιού.

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει