Κατασκευή Σπιτιού & Κατοικίας

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Κατασκευή Σπιτιού & Κατοικίας

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.
Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

4 συχνοί λόγοι που πραγματοποιείται η ανακατασκευή σπιτιού

Η ανακατασκευή του σπιτιού, είναι μία χρονοβόρα διαδικασία που χρειάζεται καλή προετοιμασία, σωστή οργάνωση και εξειδικευμένο συνεργείο για κατασκευή σπιτιού. Για την ανακατασκευή της κατοικίας συνήθως χρειάζονται επαγγελματίες από μία ευρεία γκάμα ειδικοτήτων όπως αρχιτέκτονες, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, πολιτικούς μηχανικούς κ.α.

Το σημαντικότερο είναι ο ιδιώτης του σπιτιού να έχει αποφασίσει τι αλλαγές επιθυμεί να πραγματοποιήσει και να εντάξει στην ανακαίνιση παλιού σπιτιού, ώστε σε συνεννόηση με την εταιρεία κατασκευής σπιτιού να ετοιμάσουν ένα εξειδικευμένο πλάνο εργασιών.

Oι συχνότερες εργασίες σε μία ανακατασκευή σπιτιού

Τα έμπειρα συνεργεία για κατασκευές σπιτιών της πλατφόρμας μας, μας έδωσαν 4 λόγους που πραγματοποιείται η ανακατασκευή του σπιτιού:

  • Για εργασίες κατεδάφισης και αποξήλωσης: Σε αυτές τις εργασίες περιλαμβάνεται το γκρέμισμα τοίχων ως η πιο συχνή εργασία. Οι περισσότεροι ιδιώτες επιθυμούν να προχωρήσουν σε ανακαίνιση παλιού σπιτιού ώστε  να δημιουργήσουν ένα ακόμη δωμάτιο ή ενώνοντας δύο χώρους σε έναν.
  • Για εργασίες αναδόμησης: Η ανακατασκευή της κατοικίας, περιλαμβάνει την πρόσθεση κάποιων συστημάτων ξηράς δόμησης, για λόγους μόνωσης και εξασφάλισης καλύτερης θερμοκρασίας του χώρου. Η ανακαίνιση παλιού σπιτιού, μπορεί να περιλαμβάνει και την τοποθέτηση γυψοσανίδων ή άλλων υλικών για την διακόσμηση του σπιτιού ή για λειτουργικούς λόγους.
  • Για εργασίες αναδιαμόρφωσης όλου του σπιτιού: Πάντα σου περνούσε από το μυαλό πως θα είναι η κουζίνα στη θέση του μπάνιου, ή το σαλόνι στη θέση του υπνοδωματίου. Προχωρώντας σε αλλαγή των υπαρχόντων δωματίων και αλλάζοντας τη χρήση τους ολοκληρωτικά, αποκτάς ένα εντελώς διαφορετικό σπίτι. Η πιο συχνή αλλαγή που πραγματοποιείται, είναι αυτή της ανακαίνισης μπάνιου και κουζίνας και η μεταφορά τους σε άλλα δωμάτια του σπιτιού. 
  • Βάψιμο και διακόσμηση σπιτιού: Όπως σε όλες τις εργασίες που αφορούν το σπίτι, τα βάψιμο έρχεται πάντα στις πρώτες θέσεις στην ανακαίνιση παλιού σπιτιού. Μετά από όλες τις απαραίτητες εργασίες για την ανακατασκευή της κατοικίας σου, ο ελαιοχρωματισμός του στα επιθυμητά χρώματα, αναδεικνύει τις αλλαγές που προηγήθηκαν.

Η ολοκλήρωση της ανακατασκευής της κατοικίας σου, μπορεί να πραγματοποιηθεί με μία ανανέωση και στη διακόσμησή του! Η αναπαλαίωση των επίπλων, η αλλαγή των υφασμάτων και η προσθήκη διακοσμητικών, θα δημιουργήσουν ένα εντελώς διαφορετικό σπίτι.

Βρες τον κατάλληλο επαγγελματία για την κατασκευή σπιτιού

Σε κάθε περίπτωση, οι εργασίες για την ανακατασκευή του σπιτιού, απαιτούν την εξειδικευμένη συμβουλή ενός επαγγελματικού συνεργείου κατασκευής σπιτιού. 

Οι εταιρείες κατασκευής σπιτιών διαθέτουν την πείρα και την τεχνογνωσία να εξασφαλίσουν επαγγελματικά αποτελέσματα με γνώμονα την ασφάλειά σας και την υψηλή αισθητική του χώρου σε λογικές τιμές ανακαίνισης σπιτιού.

Στην πλατφόρμα μας θα βρείτε εξειδικευμένα συνεργεία για κατασκευή σπιτιού, με πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό που στοχεύει σε μία ανακαίνιση παλιού σπιτιού. 

Αν θέλετε την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση, καταχωρίστε εύκολα την εργασία σας για ανακατασκευή κατοικίας και πάρτε προσφορές για το κόστος ανακαίνισης σπιτιού!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογα συνεργεία ανακαίνισης στην περιοχή σου

ΝΙΚΟΣ Τ.
128 αξιολογήσεις
Έγινε πολύ καλή δουλειά γενικά και ιδιαίτερα στην τοποθέτηση πλακιδίων που ήταν και το μεγαλύτερο κομματι. Τον ξανα επέλεξα και για άλλη ...
Μ. Group
36 αξιολογήσεις
Καλός μάστορας συνεπής στα ραντεβού κ ποιοτικός στη δουλειά του. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα
Σπύρος Γ.
30 αξιολογήσεις
Η εργασία ολοκληρώθηκε στον προκαθορισμένο χρόνο, με το κόστος που είπαμε (οικονομική εργασία) και με πολύ καλή ποιότητα.
Κώστας Τ.
27 αξιολογήσεις
Σαφής και επαγγελματίας. Ευχαριστώ πολύ!
ΑΡΜΠΕΝ Ν.
28 αξιολογήσεις
Ευχαριστώ τον κύριο Άρμπεν για την πολύ καλή δουλειά!
Δημήτρης Κ.
27 αξιολογήσεις
Φοβερός επαγγελματίας, φοβερή εξυπηρέτηση!
Σχετικά άρθρα
Μόλις μετακόμισες σε νέο σπίτι; Πολύ καλά νέα! Σου ευχόμαστε κάθε ευτυχία σε αυτό!
Πήρες την απόφαση να προχωρήσεις σε αυτή την ανακαίνιση σπιτιού που σκεφτόσουν και ονειρευόσουν τόσο καιρό;
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει