Ανακαίνιση Μπάνιου Πετρούπολη

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Τα βασικά βήματα σε μία ανακαίνιση μπάνιου στην Πετρούπολη

Η ανακαίνιση μπάνιου, είναι μία πολύπλοκη διαδικασία, που περιλαμβάνει μία εκτεταμένη γκάμα υδραυλικών, τεχνικών και ηλεκτρολογικών εργασιών. Για να ολοκληρωθεί χωρίς ταλαιπωρία, χρειάζεται το συντονισμό μίας επίσης μεγάλης γκάμας επαγγελματιών, ή ενός καλά οργανωμένου συνεργείου για ανακαίνιση μπάνιου.

Η ανακαίνιση μπάνιου μπορεί να είναι είτε ολική είτε μερική και αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες που επιθυμεί ο καθένας να εκπληρώσει, τα χρήματα που θέλει να επενδύσει και τις αλλαγές που είναι διατεθειμένος να κάνει.

Σε περίπτωση που βρίσκεσαι στην διαδικασία οργάνωσης μίας ανακαίνισης μπάνιου και έχεις πελαγώσει με το μέγεθος των εργασιών, τα εξειδικευμένα συνεργεία ανακαίνισης της πλατφόρμας μας, μπορούν να δώσουν λύση στο πρόβλημά σου.

Τα αξιολογημένα συνεργεία ανακαίνισης της πλατφόρμας μας στην Πετρούπολη, μας απαρίθμησαν τα βασικά βήματα σε μία ανακαίνιση μπάνιου, ώστε να σε βοηθήσουν να οργανώσεις τις εργασίες σου και να υπολογίσεις το βασικό κόστος της ανακαίνισης για το δικό σου μπάνιο.

Εργασίες που περιλαμβάνονται στην ανακαίνιση μπάνιου

Ανάλογα με το μέγεθος της ανακαίνισης που επιθυμείς να πραγματοποιήσεις, οι εργασίες που μπορούν να γίνουν  στο μπάνιο σου είναι:

  • Εργασίες αποξήλωσης παλιού μπάνιου (είδη υγιεινής, πλακίδια, υδραυλικές εγκαταστάσεις )
  • Εργασίες αποξήλωσης ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
  • Εργασίες απομάκρυνση μπάζων
  • Τοποθέτηση Τσιμεντοσανίδας για την εσωτερική τοιχοποιία
  • Εξειδικευμένος σχεδιασμός νέου μπάνιου για μέγιστη λειτουργικότητα
  • Τοποθέτηση νέων υδραυλικών - ηλεκτρικών εγκαταστάσεων
  • Εγκατάσταση νέων ειδών υγιεινής
  • Επαγγελματική τοποθέτηση πλακιδίων

Ανεξάρτητα, από τις εργασίες που θα επιλέξεις να πραγματοποιήσεις, υπάρχουν ορισμένα σημεία προσοχής ώστε να έχεις ένα επιτυχημένο και υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα.

Τι πρέπει να προσέξεις στην ανακαίνιση μπάνιου;

Τα επαγγελματικά συνεργεία ανακαίνισης της πλατφόρμας μας, μας έδωσαν εξειδικευμένες συμβουλές για τα σημεία προσοχής στην ανακαίνιση μπάνιου. Είναι καλό να έχει γίνει ο απαραίτητος προγραμματισμός και ξεκάθαρη συνεννόηση με τους επαγγελματίες στις ανακαινίσεις μπάνιων, ώστε να μην προκύψουν περαιτέρω έξοδα. 

Διάβασε την λίστα και δες τα σημεία προσοχής:

Λειτουργικός χώρος

Στα μικρά μπάνια, είναι πολύ σημαντικό να γίνεται εκμετάλλευση του κάθε τετραγωνικού ώστε να το αξιοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Οι ντουζιέρες και οι νιπτήρες με λεπτή βάση, αποτελούν ιδανική επιλογή αν επιθυμείς να εκμεταλλευτείς στο έπακρον τον χώρο σου.

Παράλληλα, η επιλογή των κατάλληλων ειδών υγιεινής, με λειτουργικά και αισθητικά όμορφα έπιπλα, είναι σημαντικός παράγοντας για να έχεις έναν λειτουργικό και όμορφο χώρο. Οι επαγγελματίες αρχιτέκτονες της πλατφόρμας μας, μπορούν από την πρώτη επαφή με τον χώρο, να διαπιστώσουν τις ανάγκες του και να προτείνουν εξατομικευμένες λύσεις.

Ο φωτισμός στο μπάνιο

Στην ανακαίνιση μπάνιου, η τοποθέτηση των κατάλληλων φωτιστικών, είναι πολύ σημαντική ώστε να υπάρχει επαρκής φωτισμός στον χώρο. Οι επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι, γνωρίζουν που θα τοποθετήσουν τις κατάλληλες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις ώστε μετέπειτα να τοποθετηθούν τα φωτιστικά του μπάνιου.

Συμβουλή: Μπορείς να τοποθετήσεις τους καθρέπτες σε στρατηγικά σημεία ώστε να διαχέεται καλύτερα το φως.

Το πάτωμα στην ανακαίνιση μπάνιου είναι μία έξυπνη και εντυπωσιακή αλλαγή

Στην ανακαίνιση μπάνιου, η αλλαγή του πατώματος μπορεί να δώσει ένα διαφορετικό αέρα στον χώρο και να αναδείξει τα έπιπλα του μπάνιου σου αλλά και την διακόσμησή του.

Στο πάτωμα του μπάνιου, μπορείς να επιλέξεις μωσαϊκό, βότσαλα δαπέδου αλλά και πατητή τσιμεντοκονία και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ εντυπωσιακό.

Για τους τοίχους του μπάνιου, οι γήινοι τόνοι θα προσθέσουν μέγεθος στο χώρο χωρίς να κουράζουν το μάτι.

Δώσε βάση στην ποιότητα των υλικών στην ανακαίνιση μπάνιου

Εάν πραγματοποιείς ολική ανακαίνιση μπάνιου, θα χρειαστείς αλλαγή σωληνώσεων και αποχέτευσης. Οι εργασίες αυτές εκτός από κοστοβόρες, απαιτούν και διορθωτικές εργασίες και πολύ καλό καθαρισμό έπειτα.

Δύσκολα κάποιος μπαίνει στην διαδικασία να επιχειρήσει πάλι τις συγκεκριμένες εργασίες. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να προχωρήσεις σε ποιοτικές αλλαγές στην ανακαίνιση του μπάνιου για να μην προκύψουν περαιτέρω έξοδα στο μέλλον.

Βρες το κατάλληλο συνεργείο ανακαίνισης μπάνιου στην Πετρούπολη!

Αρχικά, για να οργανώσεις τα αρχικά βήματα της ανακαίνισης μπάνιου που χρειάζεσαι, δημιουργήσαμε για εσένα τον Οδηγό Ανακαίνισης. Σε αυτό τον οδηγό, θα βρεις απαντήσεις στα ερωτήματά σου και θα πάρεις ιδέες για το μπάνιο των ονείρων σου!

Οι επαγγελματίες υδραυλικοί και τα συνεργεία ανακαίνισης της πλατφόρμας μας στην Πετρούπολη, είναι στη διάθεσή σου για ποιοτικές υδραυλικές εγκαταστάσεις, με μεγάλο μέσο όρο ζωής.

Στην Douleutaras.gr, θα βρεις έμπειρα συνεργεία ανακαίνισης μπάνιου στην Πετρούπολη, που μπορούν να αναλάβουν ολοκληρωμένα την ολική ανανέωση στο μπάνιο σου. Καταχώρησε την εργασία σου, ώστε να λάβεις μέσα σε λίγα λεπτά, προσφορές για τιμές ανακαίνισης μπάνιου, από τα αξιολογημένα συνεργεία ανακαίνισης της πλατφόρμας μας στην Πετρούπολη.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Ανακαίνισης Μπάνιου για το 2019

Γιώργος Κ.
295 αξιολογήσεις

Σωστός επαγγελματίας, τακτικός και συνεπής στην ώρα του. Λόγω του ότι εργαζόμαστε πολλές ώρες ήρθε σε ώρα που κανείς άλλος δεν μου είχε π...

Γιώργος Δ.
147 αξιολογήσεις

Δεν χρειάστηκε να γίνει επίσκεψη διότι ο κ. Γιώργος έχει τόσες τεχνικές γνώσεις που μου έδωσε την καλύτερη συμβουλή τηλεφωνικός

ΝΙΚΟΣ Τ.
128 αξιολογήσεις

Ο κύριος Νίκος ήταν άψογος σε όλα. Νομίζω μόνο και μόνο από την αξιολόγηση που έβαλα φαίνεται. Καλές τιμές, συνεπής και επαγγελματίας στη...

Λάμπρος Τ.
121 αξιολογήσεις

Καταγράφω το περιστατικό, τα σχόλια δικά σας. Έφθασε πριν την προγραμματισμένη ώρα. Εντόπισε την αιτία της διαρροής (σιφόνι νιπτήρα) και ...

Mastoras
117 αξιολογήσεις

Καταπληκτική εργασια, ήρθαν στην ώρα τους, προθυμότατοι εξαιρετικοί επαγγελματίες..έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας. Στην ώρα του, γρήγορος, καθαρός και ευγενικός. Δεν βαρέθηκε ούτε δυσανασχέτησε να μου εξηγεί κάθε απορία σχετι...

Σχετικά άρθρα

Ανακαίνιση μπάνιου: Oι κορυφαίες τάσεις της αγοράς!

Θέλεις να ανακαινίσεις το χώρο του μπάνιου σου αλλά δεν έχεις πάρει ακόμα ορισμένες βασικές αποφάσεις

Περισσότερα
Ανακαίνιση μπάνιου – 3 κυρίαρχες τάσεις για μοντέρνο και διαχρονικό αποτέλεσμα

Αν πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα για μια ανανέωση στο μπάνιο σου αλλά δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότερα Συνεργεία Ανακαίνισης Μπάνιου

Επίλεξε το συνεργείο ανακαίνισης που σου ταιριάζει στην περιοχή Πετρούπολη

G. Energy Ανακαίνιση Μπάνιου Πετρούπολη | Ανακαινίσεις Τιμές, Κόστος & Πακέτα, Προσφορές - Καλλιθέα
46 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, προσφέρει εγγυημένες και πρωτότυπες λύσεις στην ανακαίνιση μπάνιου, άμεσα και υπεύθυνα. Διαθέτουμε την πείρα και την τεχνογνωσία να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία και να εξασφαλίσουμε για τους πελάτες μας επαγγελματικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Η ικανοποίησή σας αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Είμαστε έτοιμοι, καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!
Χρήστος Σ. Ανακαίνιση Μπάνιου Πετρούπολη | Ανακαινίσεις Τιμές, Κόστος & Πακέτα, Προσφορές - Πειραιάς
82 αξιολογήσεις
Παρέχω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις σε ανακαινίσεις μπάνιων, είτε για το σπίτι είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτοντας εμπειρία, τεχνογνωσία και άρτιο εξοπλισμό μπορώ να προσφέρω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Είμαι πάντοτε συνεπής και φροντίζω ώστε κάθε εργασία να ολοκληρώνεται μέσα στα προσυμφωνημένα χρονικά όρια. Βασικά χαρακτηριστικά που διακρίνουν τις εργασίες ανακαίνισης που προσφέρω είναι οι οικονομικές τιμές, η ποιότητα εργασίας και η πιστοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρω. Αναλαμβάνω ανακαινίσεις μπάνιων εντός Αττικής, προσφέροντάς υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, λειτουργικότητας και υψηλής αισθητικής.
Αναστάσιος Κ. Ανακαίνιση Μπάνιου Πετρούπολη | Ανακαινίσεις Τιμές, Κόστος & Πακέτα, Προσφορές - Κερατσίνι
15 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω κάθε ανακαίνιση μπάνιου είτε πρόκειται για οικιακό είτε πρόκειται για επαγγελματικό χώρο. Διατηρώ ομάδα που δραστηριοποιείται στον χώρο των τεχνικών και υδραυλικών εργασιών για πάνω από 25 χρόνια. Με απόλυτη αξιοπιστία αλλά και συνέπεια φέρνουμε τα ιδανικά αποτελέσματα για κάθε εργασία ανακαίνισης. Ο σύγχρονος εξοπλισμός και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια μας επιτρέπει να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και έξυπνες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Προτιμήστε μας για την ανακαίνιση μπάνιου και απολαύστε αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Ένα όμορφο και λειτουργικό μπάνιο είναι απαραίτητο για κάθε σπίτι και αυτό ακριβώς θέλουμε να σας εξασφαλίσουμε.
Γιάννης Β. Ανακαίνιση Μπάνιου Πετρούπολη | Ανακαινίσεις Τιμές, Κόστος & Πακέτα, Προσφορές - Κορυδαλλός
95 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ανακαίνιση μπάνιου σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Βρισκόμαστε στον κλάδο 20 χρόνια και έχουμε αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που θα φέρνουν αίσθημα ικανοποίησης στους πελάτες. Συνδυάζουμε εμπειρία χρόνων με ποιότητα εξοπλισμού και υλικών και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!
Αικατερίνη Β. Ανακαίνιση Μπάνιου Πετρούπολη | Ανακαινίσεις Τιμές, Κόστος & Πακέτα, Προσφορές - Ηράκλειο
12 αξιολογήσεις
Ως τεχνικό γραφείο διαθέτουμε ένα εξαιρετικά εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών που μπορεί να αναλάβει αξιόπιστα τη γενική ή μερική ανακαίνιση μπάνιου. Η ομάδα μας έχει τη δυνατότητα να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας, είτε αφορά ιδιωτικό, είτε αφορά επαγγελματικό χώρο. Οι επαγγελματίες μας διαθέτουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να φέρουν εις πέρας με απόλυτη επιτυχία τις τεχνικές και υδραυλικές εργασίες που θα χρειαστούν. Με γνώμονα την δημιουργία χώρων που συνδυάζουν την κομψότητα και το στυλ με την άνεση και την ευκολία, ολοκληρώνουμε την κάθε εργασία ανακαίνισης με μοναδικό τρόπο. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις επιθυμίες του πελάτη και στοχεύουμε μόνο σε άψογα αποτελέσματα που θα ικανοποιούν απόλυτα τις καθημερινές απαιτήσεις που έχουμε όλοι από το μπάνιο μας!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει