Ανακαίνιση Μπάνιου Πεντέλη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία ανακαίνισης μπάνιου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τα βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις σε μία ανακαίνιση μπάνιου

Μπαίνεις στο μπάνιο σου και δε βρίσκεις τίποτα το ωραίο σε αυτό πλέον; Χρειάζεσαι ολική αντικατάσταση των υδραυλικών εγκαταστάσεων; Πιστεύεις ότι είναι παλιό και δύσχρηστο; Το μπάνιο είναι ένας άκρως λειτουργικός χώρος μέσα στο σπίτι και επίσης ίσως και ο πιο πολυχρησιμοποιημένος, μετά την κουζίνα. Παρόλο που δεν είναι στο κέντρο του σπιτιού, μόλις ανακαινιστεί, αλλάζει τελείως όλη η ατμόσφαιρα του οικήματος!

Μία ανακαίνιση μπάνιου δε σημαίνει απαραίτητα γκρέμισμα και ξήλωμα όλου του μπάνιου. Μπορεί να είναι είτε ολική είτε μερική και αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες που επιθυμεί ο καθένας να εκπληρώσει, τα χρήματα που θέλει να επενδύσει και τις αλλαγές που είναι διατεθειμένος να κάνει.

Τα έμπειρα συνεργεία ανακαίνισης της πλατφόρμας μας στην Πεντέλη, μας ενημέρωσαν για τις κυριότερες εργασίες που πραγματοποιούνται συνήθως στις ανακαινίσεις μπάνιου, ώστε οργανώσεις πιο έυκολα τις εργασίες σου και να υπολογίσεις το βασικό κόστος της ανακαίνισης για το δικό σου μπάνιο.

Εργασίες που περιλαμβάνονται στην ανακαίνιση μπάνιου

Ανάλογα με το μέγεθος της ανακαίνισης που επιθυμείς να πραγματοποιήσεις, οι εργασίες που μπορούν να γίνουν  στο μπάνιο σου είναι:

  • Εργασίες αποξήλωσης παλιού μπάνιου (είδη υγιεινής, πλακίδια, υδραυλικές εγκαταστάσεις )
  • Εργασίες αποξήλωσης ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
  • Εργασίες απομάκρυνση μπάζων
  • Τοποθέτηση Τσιμεντοσανίδας για την εσωτερική τοιχοποιία
  • Εξειδικευμένος σχεδιασμός νέου μπάνιου για μέγιστη λειτουργικότητα
  • Τοποθέτηση νέων υδραυλικών - ηλεκτρικών εγκαταστάσεων
  • Εγκατάσταση νέων ειδών υγιεινής
  • Επαγγελματική τοποθέτηση πλακιδίων

Ανεξάρτητα, από τις εργασίες που θα επιλέξεις να πραγματοποιήσεις, υπάρχουν ορισμένα σημεία προσοχής ώστε να έχεις ένα επιτυχημένο και υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα.

Τι πρέπει να προσέξεις στην ανακαίνιση μπάνιου;

Τα επαγγελματικά συνεργεία ανακαίνισης της πλατφόρμας μας, μας έδωσαν εξειδικευμένες συμβουλές για τα σημεία προσοχής στην ανακαίνιση μπάνιου. Είναι καλό να έχει γίνει ο απαραίτητος προγραμματισμός και ξεκάθαρη συνεννόηση με τους επαγγελματίες στις ανακαινίσεις μπάνιων, ώστε να μην προκύψουν περαιτέρω έξοδα. 

Διάβασε την λίστα και δες τα σημεία προσοχής:

Λειτουργικός χώρος

Στα μικρά μπάνια, είναι πολύ σημαντικό να γίνεται εκμετάλλευση του κάθε τετραγωνικού ώστε να το αξιοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Οι ντουζιέρες και οι νιπτήρες με λεπτή βάση, αποτελούν ιδανική επιλογή αν επιθυμείς να εκμεταλλευτείς στο έπακρον τον χώρο σου.

Παράλληλα, η επιλογή των κατάλληλων ειδών υγιεινής, με λειτουργικά και αισθητικά όμορφα έπιπλα, είναι σημαντικός παράγοντας για να έχεις έναν λειτουργικό και όμορφο χώρο. Οι επαγγελματίες αρχιτέκτονες της πλατφόρμας μας, μπορούν από την πρώτη επαφή με τον χώρο, να διαπιστώσουν τις ανάγκες του και να προτείνουν εξατομικευμένες λύσεις.

Ο φωτισμός στο μπάνιο

Στην ανακαίνιση μπάνιου, η τοποθέτηση των κατάλληλων φωτιστικών, είναι πολύ σημαντική ώστε να υπάρχει επαρκής φωτισμός στον χώρο. Οι επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι, γνωρίζουν που θα τοποθετήσουν τις κατάλληλες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις ώστε μετέπειτα να τοποθετηθούν τα φωτιστικά του μπάνιου.

Συμβουλή: Μπορείς να τοποθετήσεις τους καθρέπτες σε στρατηγικά σημεία ώστε να διαχέεται καλύτερα το φως.

Το πάτωμα στην ανακαίνιση μπάνιου είναι μία έξυπνη και εντυπωσιακή αλλαγή

Στην ανακαίνιση μπάνιου, η αλλαγή του πατώματος μπορεί να δώσει ένα διαφορετικό αέρα στον χώρο και να αναδείξει τα έπιπλα του μπάνιου σου αλλά και την διακόσμησή του.

Στο πάτωμα του μπάνιου, μπορείς να επιλέξεις μωσαϊκό, βότσαλα δαπέδου αλλά και πατητή τσιμεντοκονία και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ εντυπωσιακό.

Για τους τοίχους του μπάνιου, οι γήινοι τόνοι θα προσθέσουν μέγεθος στο χώρο χωρίς να κουράζουν το μάτι.

Δώσε βάση στην ποιότητα των υλικών στην ανακαίνιση μπάνιου

Εάν πραγματοποιείς ολική ανακαίνιση μπάνιου, θα χρειαστείς αλλαγή σωληνώσεων και αποχέτευσης. Οι εργασίες αυτές εκτός από κοστοβόρες, απαιτούν και διορθωτικές εργασίες και πολύ καλό καθαρισμό έπειτα.

Δύσκολα κάποιος μπαίνει στην διαδικασία να επιχειρήσει πάλι τις συγκεκριμένες εργασίες. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να προχωρήσεις σε ποιοτικές αλλαγές στην ανακαίνιση του μπάνιου για να μην προκύψουν περαιτέρω έξοδα στο μέλλον.

Επέλεξε έμπειρο συνεργείο ανακαίνισης μπάνιου στην Πεντέλη!

Η ανακαίνιση μπάνιου, είναι μία πολύπλοκη διαδικασία, που περιλαμβάνει μία εκτεταμένη γκάμα υδραυλικών, τεχνικών και ηλεκτρολογικών εργασιών. Για να ολοκληρωθεί χωρίς ταλαιπωρία, χρειάζεται το συντονισμό μίας επίσης μεγάλης γκάμας επαγγελματιών, ή ενός καλά οργανωμένου συνεργείου για ανακαίνιση μπάνιου.

Οι επαγγελματίες υδραυλικοί και τα συνεργεία ανακαίνισης της πλατφόρμας μας στην Πεντέλη, είναι στη διάθεσή σου για ποιοτικές υδραυλικές εγκαταστάσεις, με μεγάλο μέσο όρο ζωής.

Για να οργανώσεις τα αρχικά βήματα της ανακαίνισης που χρειάζεσαι, δημιουργήσαμε για εσένα τον Οδηγό Ανακαίνισης. Επίσης, θα βρεις απαντήσεις στα ερωτήματά σου αναφορικά με την ανακαίνιση του μπάνιου σου και θα πάρεις ιδέες για το μπάνιο των ονείρων σου!

Στην Douleutaras.gr, θα βρεις έμπειρα συνεργεία ανακαίνισης μπάνιου στην Πεντέλη, που μπορούν να αναλάβουν ολοκληρωμένα την ριζική ανανέωση του μπάνιου σου. Καταχώρησε την εργασία σου, ώστε να λάβεις προσφορές για τιμές ανακαίνισης μπάνιου, από τα αξιολογημένα συνεργεία ανακαίνισης της πλατφόρμας μας στην Πεντέλη.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Ανακαίνισης Μπάνιου για το 2018

Τα Συνεργεία Ανακαίνισης Μπάνιου με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Στέφανος Κέμμος
42 Αξιολογήσεις
Πολύ καλός στη δουλειά του, γρήγορος και καθαρός!
ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
1 review
Πολύ ικανοποιημένη!
Hydroenergy - Κώστας Παπάζογλου
3 Αξιολογήσεις
Αν και ήρθε λίγο νωρίτερα απ' ότι είχαμε συμφωνήσει, η εργασία έγινε αμέσως και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι!
Παναγιώτης Στανίτσας
3 Αξιολογήσεις
Μια συνεργασία απροβλημάτιστη, με εξαιρετικό αποτέλεσμα!
Γιώργος Δουλουμπέκης
124 Αξιολογήσεις
Αξιόπιστος και γρήγορος!
ΧΡΩΜΑ DECOR
5 Αξιολογήσεις
Άψογη συνεργασία, άψογο αποτέλεσμα και σε λογικές τιμές!!
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να ανακαινίσεις το χώρο του μπάνιου σου αλλά δεν έχεις πάρει ακόμα ορισμένες βασικές αποφάσεις
Αν πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα για μια ανανέωση στο μπάνιο σου αλλά δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις