Ανακαίνιση Ξενοδοχείου Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία ανακαίνισης

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Γιατί να επιλέξεις τα συνεργεία μας για ανακαινίσεις ξενοδοχείων;

Η ανακαίνιση ξενοδοχείου, είναι μία σημαντική απόφαση τόσο από οικονομικής άποψης όσο και από άποψη εικόνας και μελλοντικής επιτυχίας της μονάδας του ξενοδοχείου.

Η φήμη του ξενοδοχείου και η επιτυχία στον κλάδο του, εξαρτάται πολύ από το πόσο ελκυστική είναι η εικόνα του προς τους πελάτες.

Η επαγγελματική βοήθεια είναι απαραίτητη για εργασίες τέτοιου μεγέθους και οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας στην Θεσσαλονίκη, μπορούν να εγγυηθούν επαγγελματικά και ποιοτικά αποτελέσματα.

Πολλές ξενοδοχειακές μονάδες στην Θεσσαλονίκη, φροντίζουν κάθε χρόνο να πραγματοποιούν μία ανακαίνιση στον ξενοδοχείο τους, ώστε να αναβαθμίζεται η εικόνα που δείχνουν στους πελάτες.

Τα συνεργεία μας, έχοντας αναλάβει εκατοντάδες εργασίες στις ανακαινίσεις ξενοδοχείων, μπορούν να προτείνουν εξατομικευμένες λύσεις και να εκμεταλλευτούν τα πλεονεκτήματα τους ξενοδοχείου ώστε να το αναβαθμίσουν.

Σε κάθε περίπτωση, η ανακαίνιση του ξενοδοχείου αποτελεί ευκαιρία για την εξέλιξη της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πελάτες. Η αισθητική αναβάθμιση του ξενοδοχείου σου στην Θεσσαλονίκη, θα δώσει αίσθημα πολυτέλειας και οπτικής ευχαρίστησης στον πελάτη.

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για μία ανακαίνιση ξενοδοχείου;

Στις ξενοδοχειακές μονάδες στις περιοχές της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζονται βλάβες και ζημιές κάθε χρόνο εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των ατόμων που φιλοξενούνται καθημερινά. Σε μία ανακαίνιση ξενοδοχείου, οι βλάβες επισκευάζονται άμεσα και οι επισκευές που γίνονται εξυπηρετούν ακόμη περισσότερο τις λειτουργικές ανάγκες του ξενοδοχείου.

Είναι απαραίτητο να πραγματοποιούνται κάθε χρόνο μικρές και μεγάλες εργασίες ανακαίνισης ξενοδοχείου για να αναβαθμίζεται η εικόνα του. Η φήμη ενός παλαιωμένου και εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου μόνο κακές επιπτώσεις μπορεί να έχει στις οικονομικές απολαβές των ιδιοκτητών.

Εάν έχεις συνειδητοποιήσει την σπουδαιότητα της εικόνας για την επιτυχία μίας ξενοδοχειακής μονάδας, ζήτα την εξειδικευμένη συμβουλή των συνεργείων μας στην Θεσσαλονίκη που εξειδικεύονται στην ανακαίνιση ξενοδοχείου καθώς και έμπειρων διακοσμητών εσωτερικών χώρων.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας στην Θεσσαλονίκη, διαθέτουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία ανακαίνισης ξενοδοχείου και να δώσουν στην μονάδα σας τον χαρακτήρα που της λείπει.

Αν και οι εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν είναι αμέτρητες και απαιτούν την συνεργασία επαγγελματιών διαφορετικών ειδικοτήτων, στην πλατφόρμας μας θα βρεις τους επαγγελματίες που χρειάζεσαι για να αναλάβουν την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σου.

Ποια είναι τα κριτήρια επιλογή ενός συνεργείου ανακαίνισης;

Η διαδικασία της επιλογής ενός επαγγελματικού συνεργείου ανακαίνισης στην Θεσσαλονίκη, είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Οι επαγγελματίες που θα επιλέξεις πρέπει να αντιληφθούν το όραμα που έχεις για το ξενοδοχείου σου και να φέρουν εις πέρας όλες τις εργασίες σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Για να σε βοηθήσουμε στην επιλογή, συγκεντρώσαμε όλα τα κριτήρια που πρέπει να πληρεί ένα επαγγελματικό συνεργείο ανακαίνισης ξενοδοχείου:

 • Διαθέτει εμπειρία σε αντίστοιχα έργα;
 • Έχει αναλάβει ανακαινίσεις ξενοδοχείων;
 • Τι εργασίες αναλαμβάνει στην ανακαίνιση ξενοδοχείου;
 • Χρονοδιάγραμμα εργασιών στην ανακαίνιση ξενοδοχείου;
 • Πόσο θα κοστίσει η ανακαίνιση ξενοδοχείου και τι υπηρεσίες περιλαμβάνει αυτό;
 • Πότε καταβάλλεται το συνολικό κόστος;

Αφού επιλέξεις τον υπεύθυνο της ανακαίνισής σου, είναι σημαντικό να ξέρεις τα βασικά βήματα που ακολουθούνται σε μια ανακαίνιση ξενοδοχείου. Έτσι, θα μπορείς και εσύ να παρακολουθείς καλύτερα τις εργασίες, αλλά και να ελέγχεις ότι το συνεργείο που έχεις επιλέξει εργάζεται με συνέπεια και οργάνωση.

Τέλος, εκτός από την ανακαίνιση δωματίων του ξενοδοχείου, μην παραμελήσεις την ανακαίνιση της κουζίνας, που ετοιμάζονται τα γεύματα, αλλά και την ανακαίνιση του μπάνιου στο χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου.

Τι πρέπει να προσέξεις για να έχεις μία επιτυχημένη ανακαίνιση ξενοδοχείου;

Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου, χρειάζεται προγραμματισμό και επαγγελματική καθοδήγηση, ώστε να γίνουν κατανοητές οι ανάγκες των ιδιοκτητών και να πραγματοποιηθούν οι αλλαγές σύντομα. Το τελικό αποτέλεσμα, πρέπει να συμβαδίζει με το όραμα των πελατών και να συντελέσει στην επιτυχημένη πορεία του ξενοδοχείου.

 • Ορισμός του συνολικού αποτελέσματος και στυλ διακόσμησης που επιθυμείτε με βάση τον προϋπολογισμό σας.
 • Λεπτομερής καταγραφή των αναγκών που υπάρχουν και των κατασκευαστικών εργασιών που πρέπει να γίνουν.
 • Εκπόνηση αρχιτεκτονικής μελέτης, αλλά και μελετών για την καλύτερη ενεργειακή απόδοση του κτιρίου, του κατάλληλου φωτισμού, της πιο λειτουργικής διαρρύθμισης, κλπ.
 • Επανασχεδιασμός του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου του ξενοδοχείου.
 • Έναρξη των επιμέρους εργασιών ανακαίνισης.
 • Διακόσμηση των χώρων του ξενοδοχείου.

Στην πλατφόρμα μας υπάρχουν αξιολογημένα συνεργεία ανακαίνισης που εξυπηρετούν οποιαδήποτε περιοχή της Θεσσαλονίκης και μπορούν να σε βοηθήσουν με οτιδήποτε χρειαστείς. Οι αξιολογημένοι επαγγελματίες μας διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούν να αναλάβουν αξιόπιστα την μερική ή ολική ανακαίνιση ξενοδοχείου.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές για το κόστος ανακαίνισης ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη, από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες μας. Με λίγα μόνο κλικ μπορείς να εξασφαλίσεις το αποτέλεσμα που έχεις ονειρευτεί!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Ανακαίνισης Ξενοδοχείων για το 2019

Τα Συνεργεία Ανακαίνισης με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Λάζαρος Κ.
227 αξιολογήσεις
Εξαιρετική εξυπηρέτηση. Θα τον προτιμήσω και πάλι σε περίπτωση ανάγκης.
Μ. Group
31 αξιολογήσεις
Πολυ καλη δουλεια Εμεινα ευχαριστημενη
Μάριος Κ.
25 αξιολογήσεις
Συνεπής σε όλα τα ραντεβού, άψογη εργασία και άψογη συνεννόηση. Χωρίς πολλά σχόλια, επαγγελματίας!
Σωτήρης Τ.
21 αξιολογήσεις
Για την ίδια εργασία μου ζητήθηκε από άλλον 1500€. Ο κος Τσελας ζήτησε το 1/3 και μάλιστα συνεννοηθήκαμε να την ετοιμάσει και να την κρατ...
Τεχνικό Γραφείο Π.
17 αξιολογήσεις
Ταχεία επικοινωνία. Εξυπηρετικότατο προσωπικό. Άμεση διεκπεραίωση της εργασίας. Θα ξανάσυνεργαστώ.
E. Pro
15 αξιολογήσεις
Δοκιμαστική Αξιολόγηση.
Σχετικά άρθρα
Είσαι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου; Τότε υπάρχουν κάποια σημάδια που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις.
Ο σχεδιασμός και η ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου συνιστούν δύο πολύ σημαντικούς παράγοντες που μπορούν να “απογειώσουν” την εικόνα
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει