Ανακαίνιση Κουζίνας Μεταμόρφωση

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Τα βασικά σημεία για μια πετυχημένη ανακαίνιση κουζίνας στη Μεταμόρφωση

Η κουζίνα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού, καθώς η οικογένεια περνάει πολύ χρόνο σε αυτή. Για αυτό το λόγο είναι σημαντικό να τη συντηρούμε και να την ανανεώνουμε, ώστε να φέρνει τα μέλη της οικογένειας ακόμα πιο κοντά.

Οι κουζίνες αποτελούν από τα σημαντικότερα δωμάτια σε έναν σπίτι και ίσως εκείνο από το οποίο έχουμε τις περισσότερες απαιτήσεις. Αν πήρες την απόφαση ότι η κουζίνα σου χρειάζεται ανακαίνιση, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Tο αισθητικό κομμάτι παίζει και εδώ, σημαντικό ρόλο. Η αλλαγή στα έπιπλα της κουζίνας ή στο πάτωμα της κουζίνας, μπορεί να αλλάξει το στυλ της κουζίνας και σε συνδυασμό με μία μοντέρνα διακόσμηση να την απογειώσει.

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει τα βασικά σημεία που πρέπει να προσέξεις πριν προχωρήσεις σε ανακαίνιση της κουζίνας σου, ώστε να σε βοηθήσουμε στην οργάνωσή της.

Συμβουλή: Προτείνουμε να υπολογίσεις ένα ποσοστό επιπλέον από τα λεφτά που έχεις υπολογίσει αρχικώς, σε περίπτωση που προκύψουν απρόοπτα, κατά τη διάρκεια των εργασιών ανακαίνισης κουζίνας.

7 σημεία που πρέπει να προσέξεις στην ανακαίνιση κουζίνας

Το κυριότερο στοιχείο, που πρέπει να χαρακτηρίζει μια κουζίνα είναι η λειτουργικότητα. Για να εξασφαλίσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, φτιάξαμε μια λίστα με όλα τα πράγματα που πρέπει να προσέξεις στην ανακαίνιση της κουζίνας σου.

Επαρκής αποθηκευτικός χώρος

Στην κουζίνα μας έχουμε περισσότερα μικροαντικείμενα και σκεύη από οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο. Για να μπορείς, λοιπόν, να κρατάς το χώρο τακτικό και οργανωμένο, η ύπαρξη μπόλικου αποθηκευτικού χώρου είναι απαραίτητη.

Εάν επιθυμείς ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα για τα ντουλάπια της κουζίνας σου, επίλεξε έναν επαγγελματία ξυλουργό από την πλατφόρμα μας. Μία μοντέρνα και εξατομικευμένη κατασκευή ντουλαπιών κουζίνας, από έναν έμπειρο ξυλουργό θα σου χαρίσει ένα μοναδικό και πρωτότυπο αποτέλεσμα για την κουζίνα σου.

Χώρος εργασίας

Η δημιουργία αρκετών και ευρύχωρων πάγκων θα διευκολύνει εντυπωσιακά την καθημερινότητα σου. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η ύπαρξη ελεύθερου χώρου και από τις δύο μεριές του φούρνου, καθώς και κοντά στο ψυγείο.

Οι πάγκοι στην κουζίνες, διευκολύνουν εκείνους που παράλληλα με το μαγείρεμα, επιθυμούν να εργάζονται. Μία έξυπνη λύση είναι το πάσο της κουζίνας. Ο επαγγελματίας ξυλουργός, μπορεί να κατασκευάσει ένα πάσο προσαρμοσμένο στα μέτρα της κουζίνας σου, που θα χρησιμοποιείται και ως διαχωριστικό και ως πάγκος.

Ηλεκτρολογική εγκατάσταση και φωτισμός

Ο πλούσιος φωτισμός είναι απαραίτητος ώστε διευκολύνονται εργασίες όπως το μαγείρεμα χωρίς να κουράζονται τα μάτια μας. Παράλληλη θα σου φανεί πολύ χρήσιμη η ύπαρξη αρκετών πριζών σε κατάλληλα σημεία ώστε να μη δυσκολευτείς με την τοποθέτηση των αρκετών οικιακών συσκευών που χρειάζεται μια κουζίνα.

Οι εξειδικευμένοι ηλεκτρολόγοι της πλατφόρμας μας, μπορούν να προβλέψουν όλες τις ηλεκτρολογικές ανάγκες της κουζίνας σου και να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Εργονομία του χώρου

Το κλειδί για μια απόλυτα λειτουργική κουζίνα είναι σωστή διαρρύθμιση και κατανομή του χώρου. Κατά την ανακαίνιση της κουζίνας σου, δώσε ιδιαίτερη σημασία στη διατήρηση σωστών αποστάσεων μεταξύ των τριών σημαντικότερων σημείων για μια κουζίνα που είναι ο φούρνος, το ψυγείο και ο νεροχύτης.

Ειδικά στις μικρές κουζίνες, είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείς κάθε τετραγωνικό χωρίς όμως να γεμίσει η κουζίνας με έπιπλα και ράφια. Ένα εξειδικευμένο συνεργείο ανακαίνισης, μπορεί να σου προτείνει σχέδια κουζίνας που να παραδίδουν ένα μοντέρνο αποτέλεσμα ή ένα κλασσικό εάν το προτιμάς περισσότερο.

Κι αν επιθυμείς να απογειώσεις τον χώρο της κουζίνας, ζήτα την εξειδικευμένη συμβουλή ενός επαγγελματία διακοσμητή. Οι εξειδικευμένοι διακοσμητές της πλατφόρμας μας, διαθέτουν την γνώση και την εμπειρία να σου προτείνουν δημιουργικές ιδέες στην ανακαίνιση κουζίνας που θα σε εντυπωσιάσουν.

Τοποθέτηση της κατάλληλης πόρτας

Είναι σημαντικό η πόρτα που τοποθετείται στις κουζίνες να προσφέρει μόνωση από τις μυρωδιές από το μαγείρεμα και ηχομόνωση από τις οικιακές συσκευές.

Ο ήχος από τον απορροφητήρα αλλά και το πλυντήριο πιάτων, είναι κάτι που θέλεις να αποφύγεις. Εάν βρίσκεσαι σε διαδικασία ανακαίνισης της κουζίνας σου, δώσε βάση στην πόρτα που θα τοποθετήσεις.

Η θέση του πλυντηρίου πιάτων

Είναι ίσως από τις σημαντικότερες οικιακές συσκευές στην κουζίνα. Η κατάλληλη τοποθέτηση και η εγκατάστασή του είναι ιδιαίτερα σημαντική ώστε να μην προκύψουν λειτουργικά προβλήματα στο μέλλον.

Συμβουλή: Είναι καλύτερο να το εγκαταστήσεις στα δεξιά του νεροχύτη αν είσαι δεξιόχειρας και στα αριστερά αν είσαι αριστερόχειρας.

Βάλε τον νεροχύτη κάτω από το παράθυρο

Η θέση του νεροχύτη, είναι πολύ σημαντική για να διευκολύνει το πλύσιμο των πιάτων. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, συμβουλεύουν να τοποθετείται ο νεροχύτης κάτω από το παράθυρο. Προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης που θα κάνει τη δουλειά σου πολύ πιο εύκολη.

Τα συνεργεία ανακαίνισης της πλατφόρμας μας, μπορούν να αναλάβουν από μία μικρή ανακαίνιση κουζίνας έως μία ολοκληρωμένη ανακαίνιση σπιτιού.

Καταχώρησε την εργασία σου και βρες τον κατάλληλο επαγγελματία στη Μεταμόρφωση

Εάν σου δημιουργήθηκαν ιδέες για την ανακαίνιση της κουζίνας σου, αλλά δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις, τα συνεργεία ανακαίνισης της πλατφόρμας μας στη Μεταμόρφωση, θα αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία ανακαίνισης επιθυμείς.

Στο Douleuteras.gr , μπορείς να καταχωρήσεις άμεσα την εργασία σου και να πάρεις προσφορές για κόστος στην ανακαίνιση κουζίνας, από τα πιο αξιόπιστα συνεργεία ανακαίνισης στη Μεταμόρφωση.

Εάν είσαι στο ψάξιμο για τις τελευταίες τάσεις που επικρατούν στην ανακαίνιση κουζίνας το 2017, δες:

5 δημοφιλείς τάσεις στην ανακαίνιση κουζίνας

Πέρα από τις κλασικές εργασίες που έχεις σκεφτεί στην ανακαίνιση κουζίνας, υπάρχουν και εργασίες που ίσως δεν σκέφτηκες να πραγματοποιήσεις.

Τα επαγγελματικά συνεργεία ανακαίνισης της κουζίνας μας, μας ενημέρωσαν για τα 5 πράγματα που δεν σκέφτηκες για την ανακαίνιση της κουζίνας σου:

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Ανακαίνισης για το 2019

ΝΙΚΟΣ Τ.
128 αξιολογήσεις

Ένας άνθρωπος φοβερά ευγενής και εξυπηρετικός, πολύ καλός στήν δουλειά.

Mastoras
117 αξιολογήσεις

Πολύ καλή. Έμεινα ευχαριστημένος και θα ξαναχρησιμοποιουσα την υπηρεσία σας.

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις

Η εργασία έγινε άμεσα και με πολύ καλό αποτέλεσμα!

Πρόδρομος Γ.
108 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μου για ξυλουργό. Συνέπεια στους χρόνους παράδοσης. Μεγάλη βοήθεια στο διαλέξω την ιδανική απόχρωση ξύλου κα...

Ηρθαν 4 και τακτοποιησαν τη δουλεια σε πολυ λιγοτερο χρονο απ'οτι αν ηταν ενας η δυο. Δουλεψαν με μεθοδικοτητα, συστημα και ο,τι μετακομη...

Συνεργάσιμος, έμπειρος, επαγγελματίας, οικονομικός!

Σχετικά άρθρα

Top 5 κορυφαίες τάσεις στην ανακαίνιση κουζίνας για το 2016!

Αν σκέφτεσαι να ανακαινίσεις το μαγειρικό σου βασίλειο και δεν έχεις αποφασίσει ακόμα τις λεπτομέρειες

Περισσότερα
10+ μεγάλες ιδέες για να κερδίσεις χώρο στην μικρή κουζίνα σου!

Νιώθεις ότι η μικρή κουζίνα σου σε περιορίζει; Η αλήθεια είναι ότι οι μικροί χώροι πολλές φορές δημιουργούν την εντύπωση ότι όλα είναι

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότερα Συνεργεία Ανακαίνισης

Επίλεξε το συνεργείο που σου ταιριάζει στην περιοχή Μεταμόρφωση

Πέτρος Γ. Ανακαίνιση Κουζίνας Μεταμόρφωση | Ανακαινίσεις Τιμές, Κόστος & Πακέτα, Προσφορές - Ίλιον
43 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω ανακαινίσεις κουζίνας για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Έχω πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να μπορώ να καλύψω τις ποικίλες απαιτήσεις των πελατών μου. Στόχος μου είναι το λειτουργικό αποτέλεσμα και η ικανοποίηση σας με το αποτέλεσμα, αισθητικά αλλά και ποιοτικά. Φροντίζω πάντα να χρησιμοποιώ υλικά υψηλής ποιότητας και θα χαιρόμουν να έρθω σε επικοινωνία μαζί σας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.
Παναγιώτης Κ. Ανακαίνιση Κουζίνας Μεταμόρφωση | Ανακαινίσεις Τιμές, Κόστος & Πακέτα, Προσφορές - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την ανακαίνιση της κουζίνας σας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στο χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας! Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.
Γιώργος Σ. Ανακαίνιση Κουζίνας Μεταμόρφωση | Ανακαινίσεις Τιμές, Κόστος & Πακέτα, Προσφορές - Αγία Παρασκευή
28 αξιολογήσεις
Παρέχω λειτουργικές λύσεις για την ανακαίνιση κουζίνας της κατοικίας ή του εργασιακού σας χώρου. Η επαγγελματική μου εμπειρία, στις τεχνικές εργασίες, μετρά πάνω από 24 χρόνια και δουλεύοντας μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε με απόλυτη επιτυχία, πάρα πολλές εργασίες μερικής και ολικής ανακαίνισης. Συνδυάζουμε υψηλή εξειδίκευση με επαγγελματισμό και σεβασμό στις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η δημιουργία μιας κουζίνα χρηστικής και παράλληλα όμορφης. Για αυτό, προτείνουμε έξυπνες ιδέες για την ανακαίνιση κουζίνας που θα συνδυάσουν με τον καλύτερο τρόπο όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Το κόστος είναι βέβαιο ότι δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε εργασία χρειάζεστε για την ανακαίνιση κουζίνας άμεσα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!
Σταμάτης Κ. Ανακαίνιση Κουζίνας Μεταμόρφωση | Ανακαινίσεις Τιμές, Κόστος & Πακέτα, Προσφορές - Αιγάλεω
29 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση κουζίνας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία σε μελέτες και κατασκευές καθώς και καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό. Αναλύουμε προσεκτικά τον χώρο και φτιάχνουμε τα απαραίτητα σχέδια που θα αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο το χώρο σας και θα σας εξασφαλίζουν τη λειτουργικότητα που πρέπει να διακρίνει μια κουζίνα. Προγραμματίζουμε με ακρίβεια τους χρόνους και το κόστος των υλικών από πριν, ώστε να κυλήσουν οι εργασίες ανακαίνισης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Υλοποιούμε όλες τις απαραίτητες εργασίες για την ανακαίνιση κουζίνας με μοναδικό στόχο την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών σας.
Αικατερίνη Β. Ανακαίνιση Κουζίνας Μεταμόρφωση | Ανακαινίσεις Τιμές, Κόστος & Πακέτα, Προσφορές - Ηράκλειο
12 αξιολογήσεις
Ως τεχνικό γραφείο διαθέτουμε ένα εξαιρετικά εξειδικευμένο και έμπειρο δίκτυο συνεργατών που ασχολείται με τις ανακαινίσεις κουζίνας. Η ομάδα μας έχει τη δυνατότητα να καλύψει όλες τις απαιτήσεις είτε αφορά ιδιωτικό χώρο είτε αφορά επαγγελματικό χώρο. Με γνώμονα την δημιουργία χώρων που χαρακτηρίζονται από κομψότητα και στυλ, φροντίζουμε να σας εξασφαλίσουμε τη λειτουργικότητα που πρέπει να έχει μια κουζίνα. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις επιθυμίες του πελάτη και στοχεύουμε σε άψογα αποτελέσματα! Η ομάδα μας διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και εκτενείς τεχνικές γνώσεις για να σας εξασφαλίσει την ανακαίνιση κουζίνας που θέλετε!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει