Ανακαίνιση Κουζίνας Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία ανακαίνισης και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα τα βήματα για μία εντυπωσιακή ανακαίνιση κουζίνας στην Αθήνα!

Η κουζίνα είναι η καρδιά ενός σπιτιού και ο χώρος που συγκεντρώνεται σε καθημερινή βάση η οικογένεια! Σε πολλά σπίτια η κουζίνα είναι πιο δημοφιλής χώρος και από το σαλόνι!

Η ανακαίνιση κουζίνας έχει ως στόχο την αλλαγή στυλ αλλά και την αντικατάσταση των φθαρμένων τμημάτων του χώρου.

Μία ανακαίνιση κουζίνας δε συνεπάγεται απαραίτητα μεγάλο κόστος υλοποίησης. Με στοχευμένη επιλογή των σημείων που χρειάζονται ανανέωση ή βελτίωση και μικρές αλλαγές στα υπόλοιπα, μπορείς να αποκτήσεις την κουζίνα των ονείρων σου!

Με τη βοήθεια των έμπειρων επαγγελματιών μας για ανακαίνιση κουζίνας στην Αθήνα, παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει τα βασικά σημεία που πρέπει να προσέξεις πριν προχωρήσεις σε αυτή, ώστε να σε βοηθήσουμε στην οργάνωσή της και να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς χωρίς απρόοπτα!

Τα κυριότερα σημεία για μία ολοκληρωμένη ανακαίνιση κουζίνας

νάλογα με την έκταση της ανακαίνισης που επιθυμείς υπάρχει πλήθος εργασιών τις οποίες μπορείς να επιλέξεις και να μεταμορφώσεις ριζικά την κουζίνα σου.

Από περίπλοκες τεχνικές εργασίες μέχρι μικρές αλλαγές σε διακοσμητικά στοιχεία, αυτά που μπορείς να κάνεις για να ανανεώσεις την κουζίνα σου είναι πραγματικά πολλά. 

Σε περίπτωση που η λειτουργικότητα είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν υπήρχε στην παλιά σου κουζίνα, αλλά θέλεις οπωσδήποτε να το έχει η καινούρια, φτιάξαμε μια λίστα με όλα τα πράγματα που πρέπει να προσέξεις στην ανακαίνιση της κουζίνας σου, ώστε να το πετύχεις.

Χώρος εργασίας

Η δημιουργία αρκετών και ευρύχωρων πάγκων θα διευκολύνει εντυπωσιακά την καθημερινότητα σου. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η ύπαρξη ελεύθερου χώρου και από τις δύο μεριές του φούρνου, καθώς και κοντά στο ψυγείο.

Πολύ σημαντικά σημεία είναι το τραπέζι που τρώτε, αλλά και ο πάγκος που χρησιμοποιείς για να μαγειρεύεις. Οι πάγκοι στις κουζίνες, διευκολύνουν εκείνους που παράλληλα με το μαγείρεμα, επιθυμούν να εργάζονται. Μία έξυπνη λύση είναι το πάσο της κουζίνας.

Ο επαγγελματίας ξυλουργός, μπορεί να κατασκευάσει ένα πάσο προσαρμοσμένο στα μέτρα της κουζίνας σου, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διαχωριστικό.

Ντουλάπια κουζίνας

Ο αποθηκευτικός χώρος σε κάθε σπίτι δεν είναι ποτέ αρκετός. Στην ανακαίνιση κουζίνας, λοιπόν, φρόντισε να εκμεταλλευθείς κάθε δυνατότητα ελεύθερου χώρου που υπάρχει.

Ακόμη και για τις πιο μικρές κουζίνες υπάρχουν λύσεις με διάφορα συστήματα ντουλαπιών για να πετύχεις τη μέγιστη χρηστικότητα.

Συμβουλέψου τους εξειδικευμένους επαγγελματίες για έξυπνες ιδέες αποθήκευσης και αξιοποίησε στο μέγιστο το χώρο σου. Μία μοντέρνα και εξατομικευμένη κατασκευή ντουλαπιών κουζίνας, από έναν έμπειρο ξυλουργό θα σου χαρίσει ένα μοναδικό και πρωτότυπο αποτέλεσμα για την κουζίνα σου.

Ηλεκτρολογική εγκατάσταση και φωτισμός

Για όποιο λόγο και αν βρισκόμαστε στην κουζίνα είναι σίγουρο ότι χρειαζόμαστε άπλετο φως.

Μην περιορίζεσαι σε μια μοναδική πηγή φωτός, αλλά φρόντισε να υπάρχουν αρκετές διαφορετικές που θα εξασφαλίζουν την αναγκαία ποσότητα φωτεινότητας στο χώρο που θα σε διευκολύνει στις καθημερινές σου δουλειές.

Επίσης ένα σημείο προσοχής είναι η δημιουργία πολλών πριζών στην κουζίνα σου! Είναι ο χώος που θα τις χρειαστείς περισσότερο!

Οι εξειδικευμένοι ηλεκτρολόγοι της πλατφόρμας μας στην Αθήνα, μπορούν να προβλέψουν όλες τις ηλεκτρολογικές ανάγκες της κουζίνας σου και να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εγκατάσταση με το φωτισμό που επιθυμείς!

Εργονομία του χώρου

Το κλειδί για μια απόλυτα λειτουργική κουζίνα είναι σωστή διαρρύθμιση και κατανομή του χώρου. Κατά την ανακαίνιση της κουζίνας σου, δώσε ιδιαίτερη σημασία στη διατήρηση σωστών αποστάσεων μεταξύ των τριών σημαντικότερων σημείων για μια κουζίνα που είναι ο φούρνος, το ψυγείο και ο νεροχύτης.

Ειδικά στις μικρές κουζίνες, είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείς κάθε τετραγωνικό χωρίς όμως να γεμίσει η κουζίνας με έπιπλα και ράφια.

Ένα εξειδικευμένο συνεργείο ανακαίνισης, μπορεί να σου προτείνει σχέδια κουζίνας που να παραδίδουν ένα μοντέρνο αποτέλεσμα ή ένα κλασσικό εάν το προτιμάς περισσότερο.

Κι αν επιθυμείς να απογειώσεις τον χώρο της κουζίνας, ζήτα την εξειδικευμένη συμβουλή ενός επαγγελματία διακοσμητή.

Οι εξειδικευμένοι διακοσμητές της πλατφόρμας μας στην Αθήνα, διαθέτουν την γνώση και την εμπειρία να σου προτείνουν δημιουργικές ιδέες στην ανακαίνιση κουζίνας που θα σε εντυπωσιάσουν.

Τοποθέτηση της κατάλληλης πόρτας

Είναι σημαντικό η πόρτα που τοποθετείται στις κουζίνες να προσφέρει μόνωση από τις μυρωδιές από το μαγείρεμα και ηχομόνωση από τις οικιακές συσκευές. Ο ήχος από τον απορροφητήρα αλλά και το πλυντήριο πιάτων, είναι κάτι που θέλεις να αποφύγεις.

Εάν βρίσκεσαι σε διαδικασία ανακαίνισης της κουζίνας σου, δώσε βάση στην πόρτα που θα τοποθετήσεις.

Η θέση του πλυντηρίου πιάτων

Είναι ίσως από τις σημαντικότερες οικιακές συσκευές στην κουζίνα. Η κατάλληλη τοποθέτηση και η εγκατάστασή του είναι ιδιαίτερα σημαντική ώστε να μην προκύψουν λειτουργικά προβλήματα στο μέλλον.

Συμβουλή: Είναι καλύτερο να το εγκαταστήσεις στα δεξιά του νεροχύτη αν είσαι δεξιόχειρας και στα αριστερά αν είσαι αριστερόχειρας.

Βάλε τον νεροχύτη κάτω από το παράθυρο

Η θέση του νεροχύτη, είναι πολύ σημαντική για να διευκολύνει το πλύσιμο των πιάτων. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, συμβουλεύουν να τοποθετείται ο νεροχύτης κάτω από το παράθυρο. Προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης που θα κάνει τη δουλειά σου πολύ πιο εύκολη.

Βρες τους κατάλληλους επαγγελματίες για την ανακαίνιση της κουζίνας σου στην Αθήνα!

Τα συνεργεία ανακαίνισης της πλατφόρμας μας στην Αθήνα, μπορούν να αναλάβουν από μία μικρή ανακαίνιση κουζίνας έως μία ολοκληρωμένη ανακαίνιση σπιτιού.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία ανακαινίσεων της πλατφόρμας μας στην Αθήνα, έχοντας αναλάβει εκατοντάδες ανακαινίσεις κουζινών, μπορούν από την πρώτη επαφή με τον χώρο να εξετάσουν τις ανάγκες του και να προτείνουν λειτουργικές λύσεις.

Στο Douleuteras.gr, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου μέσα σε λίγα κλικ και να πάρεις προσφορές για κόστος στην ανακαίνιση κουζίνας στην Αθήνα.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες που θα αναλάβουν την ανακαίνιση της κουζίνας σου και θα σου παραδώσουν επαγγελματικά αποτελέσματα.

Εάν είσαι στο ψάξιμο για τις τελευταίες τάσεις που επικρατούν στην ανακαίνιση κουζίνας, δες:

Οι 5 πιο δημοφιλείς τάσεις στην ανακαίνιση κουζίνας

Εάν σου δημιουργήθηκαν ιδέες για την ανακαίνιση της κουζίνας σου, αλλά δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις, τα συνεργεία ανακαίνισης της πλατφόρμας μας στην Αθήνα, θα αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία ανακαίνισης επιθυμείς.

Τα επαγγελματικά συνεργεία ανακαίνισης της κουζίνας μας, μας ενημέρωσαν για τα 5 πράγματα που δεν σκέφτηκες για την ανακαίνιση της κουζίνας σου:

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Ανακαίνισης για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
1 Αξιολόγηση
Πολύ ικανοποιημένη!
Hydroenergy - Κώστας Παπάζογλου
3 Αξιολογήσεις
Αν και ήρθε λίγο νωρίτερα απ' ότι είχαμε συμφωνήσει, η εργασία έγινε αμέσως και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι!
Παναγιώτης Στανίτσας
3 Αξιολογήσεις
Μια συνεργασία απροβλημάτιστη, με εξαιρετικό αποτέλεσμα!
Σταμάτης Κορτσιδάκης
24 Αξιολογήσεις
Αμεσότητα, γρηγοράδα, με το καλύτερο αποτέλεσμα και οικονομικά φυσικά!
Δ.ΚΩΣΤΗΣ Ε.Π.Ε
19 Αξιολογήσεις
Φοβερός επαγγελματίας, φοβερή εξυπηρέτηση!
Μάριος Παναγόπουλος
8 Αξιολογήσεις
Εξαιρετική δουλειά, πολύ καλή συνεργασία!
Σχετικά άρθρα
Αν σκέφτεσαι να ανακαινίσεις το μαγειρικό σου βασίλειο και δεν έχεις αποφασίσει ακόμα τις λεπτομέρειες
Νιώθεις ότι η μικρή κουζίνα σου σε περιορίζει; Η αλήθεια είναι ότι οι μικροί χώροι πολλές φορές δημιουργούν την εντύπωση ότι όλα είναι