Ανακαίνιση Δωματίου Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία ανακαίνισης και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

7 + 1 Ιδέες για την ανακαίνιση δωματίου

Η ανακαίνιση δωματίου, μπορεί σε πολλούς να φαντάζει Γολγοθάς, όμως θα ανανεώσει τόσο τον χώρο όσο και την διάθεσή σου. Πολλές φορές, η ρουτίνα σε κάνει να δυσανασχετείς ακόμη και με τα δωμάτια του σπιτιού σου και η αλλαγή στην διακόσμηση του δωματίου δεν σε ικανοποιεί.

Είτε αφορά την ανακαίνιση του μπάνιου, είτε την ανακαίνιση της κουζίνας, της κρεβατοκάμαρας ή του σαλονιού, η επαγγελματική καθοδήγησή θα σε βοηθήσει να προσαρμόσεις τον χώρο στις ανάγκες και το στυλ σου, άμεσα και αποτελεσματικά.

Ένα επαγγελματικό συνεργείο ανακαίνισης, από την πρώτη επαφή με τον χώρο και από μία πρώτη συζήτησή μαζί σου, θα αντιληφθεί τις ανάγκες σου και θα αρχίσει άμεσα να σχεδιάζει ένα αρχιτεκτονικό σχέδιο για την ανακαίνιση του δωματίου.

Η οργάνωση στην ανακαίνιση δωματίου, αποτελεί το ‘’Α’’ και το ‘’Ω’’, για να πραγματοποιηθούν άμεσα όλες οι εργασίες και να μην χρειαστούν περαιτέρω εργασίες ανακαίνισης που θα επιβαρύνουν τους ιδιοκτήτες με ένα μεγαλύτερο κόστος ανακαίνισης.

Από έναν απλό βάψιμο των τοίχων έως το σοβάτισμα ή την αλλαγή του πατώματος, το συνεργείο ανακαίνισης πραγματοποιεί έναν πλήρες έλεγχο του χώρου ώστε να εξασφαλίσει την ασφάλεια όσων των χρησιμοποιούν.

Σε περίπτωση, που βρίσκεσαι στην διαδικασία ανακαίνισης του δωματίου, αλλά έχεις στερέψει από ιδέες, δες μερικές από τις εργασίες που μπορείς να πραγματοποιήσεις για να αλλάξεις εντελώς το χώρο του δωματίου.

8 βασικές εργασίες στην ανακαίνιση δωματίου

Η ανακαίνιση ενός δωματίου, μπορεί να πραγματοποιηθεί με πολύ απλά βήματα και το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό. Υπάρχουν πολλές εργασίες που μπορεί να κάνει κάποιος για να ανανεώσει το δωμάτιο του σπιτιού του, όπως:

Αλλαγή ή Συντήρηση πατώματος

Η αλλαγή του πατώματος, θα δημιουργήσει πράγματι σκόνη και ταραχή αλλά θα αλλάξει εντελώς την όψη του δωματίου σου. Εάν δεν θέλεις να έρθεις αντιμέτωπος με ένα δωμάτιο που θα χρειάζεται άμεσα επαγγελαμτικό καθαρισμό, μία απλή συντήρηση του δαπέδου αρκεί για να ανανεωθεί ο χώρος.

Οι επιλογές που έχεις στα πατώματα, είναι πολλές, από ξύλινο πάτωμα έως πλακάκια με μωσαϊκό, απλά πλακάκια, μάρμαρο και δάπεδο από λάμινειτ.

Εργασίες μονώσεων τοίχου (ηχομόνωση, θερμομόνωση)

Σε περίπτωση που το μόνο που σε ενοχλεί στο δωμάτιο του σπιτιού σου είναι οι ενοχλητικοί ήχοι, η υγρασία ή το κρύο, η μόνωση των τοίχων είναι η λύση στο πρόβλημά σου. Η εσωτερική θερμομόνωση και ηχομόνωση δωματίου θα εξασφαλίσουν την ηρεμία και την όμορφη ατμόσφαιρα του δωματίου σου. Έτσι, θα μπορείς να απολαμβάνει το δωμάτιο του σπιτιού σου καθημερινά.

Αναδιαμόρφωση του χώρου με το γκρέμισμα των τοίχων

Μερικές φορές αυτό που ενοχλεί κάποιον σε ένα δωμάτιο είναι η διαρρύθμισή του. Γκρεμίζοντας έναν τοίχο στο δωμάτιό σου, μπορείς να απολαμβάνεις έναν πιο ευρύχωρο δωμάτιο. Εάν συνδυαστεί με μία μικρή αλλαγή στην θέση των επίπλων ο χώρος σου θα φαίνεται εντελώς διαφορετικός.

Το μειονέκτημα στην συγκεκριμένη αλλαγή, είναι ότι δημιουργείτε αρκετή σκόνη και έπειτα θα χρειαστείς έναν επαγγελματικό καθαρισμό για να χρησιμοποιείς με άνεση τον χώρο σου.

Αλλαγή ή Συντήρηση της ντουλάπας και άλλες ξυλουργικές κατασκευές

Η ανακαίνιση δωματίου, δεν είναι απαραίτητο να περιλαμβάνει γκρεμίσματα και χτισίματα. Μία απλή ανακαίνιση της ντουλάπας ή μία δημιουργική και λειτουργική ξυλουργική κατασκευή ντουλάπας, μπορεί να δώσει άλλον αέρα στον χώρο σου.

Οι εξειδικευμένοι ξυλουργοί της πλατφόρμας μας, μπορούν να αναλάβουν να ανανεώσουν λειτουργικά και αισθητικά τον χώρο σου, με την κατασκευή ενός πρωτότυπου γραφείο, μοντέρνων ραφιών κ.α.

Αυτός είναι ένας τρόπος για να αλλάξεις τόσο την διακόσμηση του δωματίου σου όσο και να διευκολύνεις τις καθημερινές σου συνήθειες.

Αλλαγή στον φωτισμό του δωματίου

Ο φωτισμός ενός δωματίου, επηρεάζει πολύ την ψυχολογία των ατόμων που το χρησιμοποιούν. Μία αλλαγή στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις του δωματίου σου θα σου δώσει την δυνατότητα να τοποθετήσεις φωτισμό που να εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σου.

Για παράδειγμα, μπορείς να αλλάξεις τους παλιούς σου διακόπτες με ντίμερ ή να τοποθετήσεις κρυφό φωτισμό που θα βοηθήσει στη δημιουργία μια χαλαρωτικής ατμόσφαιρας.

Είναι απίστευτο το πόσο μπορεί να αλλάξει ο χώρος με έναν διαφορετικό φωτισμό.

Βάψιμο τοίχων δωματίου

Το βάψιμο των τοίχων, είναι μία από τις δημοφιλέστερες εργασίες στον τομέα της ανακαίνισης δωματίου. Μία διαφορετική τεχνοτροπία, ένα έντονο και μοντέρνο χρώμα ή μία ταπετσαρία, θα αλλάξει κατευθείαν την διάθεσή σου.

Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για ένα ευφάνταστο και δημιουργικό βάψιμο τοίχων. Οι επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές της πλατφόρμας μας, μπορούν να σας δώσουν εξειδικευμένες λύσεις και προτάσεις για το βάψιμο του σαλονιού ή του υπνοδωματίου σου, που θα ταιριάζουν στο προσωπικό σου στυλ.

Βελτίωσε την ατμόσφαιρα του δωματίου σου με μονάδες θέρμανσης και ψύξης

Η τοποθέτηση κεντρικών μονάδων θέρμανσης και ψύξης θα βελτιώσει την ατμόσφαιρά του χώρου σου τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Σε περίπτωση που διαθέτεις ήδη κεντρικές μονάδες θέρμανσης και ψύξης, μία επαγγελματική συντήρηση θα βοηθήσει στο να αυξηθεί η απόδοσή τους και να απολαμβάνεις καλύτερα τον χώρο.

Αλλαγή των κουφωμάτων του δωματίου

Η αλλαγή των κουφωμάτων με νέα μοντέρνα κουφώματα, αποτελεί επένδυση για τον χώρο σου. Πέρα από την ασφάλεια που προσφέρουν τα καινούργια κουφώματα, θα επωφεληθείς και από την ηχομόνωση αλλά και την θερμομόνωση του δωματίου σου.

Ακόμη, η αντικατάσταση των κουφωμάτων θα συντελέσει στην μείωση των εξόδων της θέρμανσης και της ψύξης.

Η ανακαίνιση του δωματίου εάν πραγματοποιηθεί σε συνδυασμό με την ανανέωση στην διακόσμησή του, το αποτέλεσμα θα ξεπερνάει τις προσδοκίες σου.Οι παραπάνω αλλαγές, αποτελούν μόνο ένα μικρό δείγμα ιδεών για τις εργασίες ανακαίνισης που μπορείς να πραγματοποιήσεις στο δωμάτιό σου. 

Εάν επιθυμείς να δεις ακόμη περισσότερες ιδέες, στον Οδηγό Ανακαίνισης της πλατφόρμας μας, μπορείς να εμπνευστείς αλλά και να πάρεις μία πρώτη εκτίμηση του κόστους στην ανακαίνιση δωματίου.

Τα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία ανακαίνισης της πλατφόρμας μας, μπορούν να αναλάβουν και να σου προτείνουν μοντέρνες ιδέες, προσαρμοσμένες στο στυλ, την αισθητική και τον προϋπολογισμό σου.

Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και πάρε προσφορές για τιμές από τα πιο αξιόπιστα συνεργεία ανακαίνισης της περιοχή σου.

Εμπιστεύσου τα επαγγελματικά συνεργεία ανακαίνισης σπιτιού της πλατφόρμας μας στη Θεσσαλονίκη και θα έχεις το δωμάτιο των ονείρων σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Ανακαίνισης για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Λάζαρος Κ.
227 αξιολογήσεις
Πολυ σωστος ο Λάζαρος γρήγορος και ευχάριστος άνθρωπος! Συνιστάται ανεπιφύλακτα !
Γιάννης Στράνας G.
38 αξιολογήσεις
Είναι εξαιρετικός, ευγενικός και συνεπέστατος.
Μ. Group
31 αξιολογήσεις
Πολυ καλη δουλεια Εμεινα ευχαριστημενη
Μάριος Κ.
25 αξιολογήσεις
Ο κ Κορδονουρης και το συνεργειο του στο πλαισιο της ανακαινιςης του σπιτιου μας ανελαβαν την τοποθετηση γυψοσανιδας- κρυφου φωτισμου. Ολ...
Σωτήρης Τ.
21 αξιολογήσεις
Τελεια συνεργασία χωριs κανενα παραπονο. Από τις σπάνιες περιπτώσεις που ότι συμφωνείς παίρνεις χωρίς καθυστερήσεις και δικαιολογίες. Ολα...
Τεχνικό Γραφείο Π.
17 αξιολογήσεις
Πολύ καλή δουλειά και καθαρή. Επαγγελματική εξυπηρέτηση. Θα τους σύστηνα ανεπιφύλακτα!
Σχετικά άρθρα
Αν σκέφτεσαι να ανακαινίσεις το μαγειρικό σου βασίλειο και δεν έχεις αποφασίσει ακόμα τις λεπτομέρειες
Τι παρατηρεί πρώτα ο υποψήφιος ενοικιαστής όταν “μπαίνει” σε μια αγγελία;
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει