Ανακαίνιση Διαμερίσματος

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Διαμερίσματος

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ανακαίνιση διαμερίσματος: Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς εργασίες;

Η εποχή για ανακαίνιση διαμερίσματος είναι ιδανική, μιας και οι φοιτητικές μετακομίσεις έχουν ξεκινήσει!

Ποιες είναι όμως οι εργασίες που πρέπει οπωσδήποτε να εντάξεις ώστε το διαμέρισμά σου να γίνει ανάρπαστο;

Ρωτήσαμε τους επαγγελματίες της υπηρεσίας μας στη συγκεκριμένη κατηγορία και έχουμε συγκεντρώσει τις βασικές εργασίες που χρειάζεται να υλοποιήσεις:

Πόρτα ασφαλείας

Η αντικατάσταση της παλιάς πόρτας με νέα πόρτα ασφαλείας είναι άρρηκτης σημασίας με την ανακαίνιση διαμερίσματος.

Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεις την ασφάλεια του εσωτερικού χώρου και ενισχύεις την αντοχή της πόρτας.

Αποξήλωση μπανιέρας και τοποθέτηση ντουζιέρας

Είναι μία από τις πιο διάσημες εργασίες, καθώς εξασφαλίζει μεγαλύτερο χώρο στο μπάνιο που είναι πολύτιμος. Επίσης η χτιστή ντουζιέρα είναι πιο χρηστική και μπορείς “να παίξεις” με πολλούς συνδυασμούς σε πλακάκια και υλικά.

Αντικατάσταση πλακιδίων και είδη υγιεινής

Άλλαξες τη μπανιέρα! Ευκαιρία να προχωρήσεις και στα άλλα είδη υγιεινής αλλά και στα πλακάκια του μπάνιου! Το διαμέρισμα εκτός από αγνώριστο θα γίνει και ακαταμάχητο στους ενοικιαστές!

Το ανακαινισμένο μπάνιο εκτιμάται ιδιαίτερα και είναι απαραίτητη κίνηση στις ανακαινίσεις διαμερισμάτων.

Ελαιοχρωματισμός

Η συγκεκριμένη εργασία είναι απαραίτητη ακόμα και αν δεν επιθυμείς να γίνει τίποτα άλλο στο διαμέρισμα!

Η ανανέωση που προσφέρει στο οίκημα,  ένας επιτυχημένος ελαιοχρωματισμός εσωτερικού χώρου είναι μοναδικός και αλλάζει τελείως η ατμόσφαιρά του.

Αναδιαμόρφωση του χώρου

Η ανακαίνιση διαμερίσματος είναι ιδανική ευκαιρία που πρέπει να πάρεις, αν θέλεις να αλλάξεις τη χρηστικότητα ενός δωματίου.

Για παράδειγμα να μετατρέψεις το γραφείο σε παιδικό δωμάτιο ή να επεκτείνεις την κουζίνα στην τραπεζαρία.

Οι επιλογές είναι αμέτρητες, αρκεί να υπάρχει φαντασία!

Περιορισμοί εργασιών, σε μία ανακαίνιση διαμερίσματος

Υπάρχει μία πολύ συγκεκριμένη περίπτωση που η ανακαίνιση σπιτιού συναντά εμπόδια και δεν μπορούν να υλοποιηθούν όλες οι εργασίες. Ποια είναι αυτή;

Διαμονή σε σπίτι με ενοίκιο

Αν το διαμέρισμα που μένεις δεν είναι δικό σου, αλλά το ενοικιάζεις από τον ιδιοκτήτη, θα πρέπει να έχεις την συγκατάθεσή του, για να προχωρήσεις σε όλες τις εργασίες ανακαίνισης που ενδεχομένως θέλεις να κάνεις.

Ποιες εργασίες ανακαίνισης πραγματοποιούνται σε σπίτι με ενοίκιο;

Παρόλο, που μένεις σε σπίτι με ενοίκιο, θέλεις να μεταφέρεις το δικό σου προσωπικό στυλ και γούστο σε ένα τόσο σημαντικό για σένα χώρο. Για να το πετύχεις αυτό υπάρχουν πράγματα που μπορείς να αλλάξεις και να βελτιώσεις στο σπίτι σου, χωρίς να χρειάζεσαι τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη:

Βάψιμο τοίχων & Τοποθέτηση ταπετσαρίας

Αποτελούν must εργασίες που μπορείς να κάνεις στην ανακαίνιση σπιτιού, ελεύθερα και χωρίς την έγκριση του ιδιοκτήτη σου. Επέλεξε το στυλ, χρώμα και ταπετσαρία, υλικό που σε αντιπροσωπεύει και φέρε αέρα ανανέωσης στον χώρο σου.

Ένα εξειδικευμένο συνεργείο ανακαίνισης, διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να μετατρέψει τον χώρο στην στιγμή.

Αλλαγή πόρτας εισόδου με πόρτα ασφαλείας

Αποτελεί μία εργασία ανακαίνισης, που όχι μόνο θα σου χαρίσει ένα αίσθημα ασφάλειας, είτε μένεις μόνος σου είτε όχι, ταυτόχρονα θα κάνει το διαμέρισμά σου να φαίνεται σχεδόν καινούργιο. Οι φίλοι σου θα αναρωτιούνται τι αλλαγή έκανες στην ανακαίνιση οικίας κι εσύ δεν θα το αποκαλύπτεις!

Τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα ή boiler

Είναι μια αλλαγή που επιτρέπεται να την κάνεις και για εξοικονόμηση χρημάτων. Δεν είναι προτεραιότητα στην κλασική ανακαίνιση σπιτιού, όμως σε ένα σπίτι με ενοίκιο, θα προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων.

Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις το έξυπνο σπίτι που πάντα ονειρευόσουν, ενισχύοντας τα υδραυλικά και ηλεκτρολογικά συστήματα του σπιτιού σου με συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας.

Αλλαγή φωτιστικών

Η ανανέωση που φέρνει μια αλλαγή φωτισμού σε ένα χώρο είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Αντικαθιστώντας τα παλιά φωτιστικά σου, το σπίτι σου θα αποκτήσει ένα μοναδικό αέρα αλλαγής χωρίς να έχεις ξοδέψει πολλά χρήματα αλλά κυρίως χωρίς να χρειαστεί να πείσεις τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Ποιος θα τα κάνει όλα αυτά; 

Μια σωστή ανακαίνιση διαμερίσματος, χρειάζεται μελέτη και σχεδιασμό, ώστε να γίνουν οι κατάλληλες εργασίες με την σωστή σειρά και στον χρόνο που πρέπει. Ανεξάρτητα με το μέγεθος της ανακαίνισης οικίας, που θα επιλέξεις, χρειάζονται γνώσεις και ικανότητες που μόνο ένας επαγγελματίας διαθέτει.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία ανακαίνισης διαμερισμάτων, διαθέτουν την πείρα να σου προσφέρουν τις εργασίες ανακαίνισης που επιθυμείς, αλλά παράλληλα να σου δώσουν παραπάνω ιδέες για εργασίες που μπορείς να πραγματοποιήσεις και θα ικανοποιήσουν καλύτερα τις ανάγκες σου.

Έχεις οργανωθεί και έχεις βγάλει τον προϋπολογισμό αλλά έχεις μπερδευτεί με τις χαοτικές λίστες επαγγελματιών που βλέπεις μπροστά σου; Σταμάτα την αναζήτηση!

Καταχώρησε την εργασία σου στο Douleutaras.gr και αξιόπιστα επαγγελματικά συνεργεία για ανακαίνιση διαμερίσματος, θα επικοινωνήσουν μαζί σου με ολοκληρωμένα πακέτα ανακαίνισης για τη δική σου περίπτωση!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τον επαγγελματία που σου ταιριάζει για την ανακαίνιση διαμερίσματος που επιθυμείς! 

Τέλος, μην παραλείψεις να δεις και τις παρακάτω φωτογραφίες που έχουμε συλλέξει για εσένα, από επιτυχημένες ανακαινίσεις διαμερισμάτων!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Γιάννης Κίτσος
2 αξιολογήσεις
Εξαιρετικοί! Η προσφορά ήταν σοβαρή και μελετημένη και η ανταπόκριση ήταν άμεση. Ότι υποσχέθηκε το έκανε!
Ζήσης Κατσούλης
6 αξιολογήσεις
Άψογη συνεργασία!
Πάνος Σαββίδης
21 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός και με σεβασμό στο χώρο που ήρθε να δουλέψει. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!
Πέτρος Γκίγκιλας
43 αξιολογήσεις
Εξαιρετική εργασία, οικονομικοί, γρήγοροι και προσεκτικοί με το χώρο μας!
Καραβά Αγγελική
8 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας!
Σιώρης Δημήτριος
31 αξιολογήσεις
Έκανε πολύ καλή δουλειά, παρά τις δυσκολίες που συνάντησε. Καθαρός και οικονομικός!
Σχετικά άρθρα
Τι παρατηρεί πρώτα ο υποψήφιος ενοικιαστής όταν “μπαίνει” σε μια αγγελία; Πώς θα τραβήξει το σπίτι σου την προσοχή των ενδιαφερόμενων;
Η διακόσμηση φοιτητικής γκαρσονιέρας είναι, ίσως, μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές στη ζωή ενός νέου. Σηματοδοτεί τη μετάβαση από τη
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει