20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες στις ανακαινίσεις για το 2017

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την ανακαίνιση των χώρων της πολυκατοικίας


Μηνάς Βασιλειάδης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Κηφισιά Αττική 145 62

Παρέχω λειτουργικές λύσεις για την ανακαίνιση του εσωτερικού της πολυκατοικίας σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαι για 30 χρόνια στον κλάδο των ανακαινίσεων και μαζί με τους εξίσου εξειδικευμένους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε να φέρουμε τα αποτελέσματα που περιμένατε. Εξυπηρετούμε άμεσα, με προτεραιότητα την Κηφισιά, τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα και επιτυγχάνοντας έτσι υψηλή ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας τα επιθυμητά για εκείνους αποτελέσματα. Εσείς εκφράζετε τις επιθυμίες σας κι εμείς αναλαμβάνουμε την υλοποίηση τους. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Μαυροκουκουλάκης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Η εταιρεία βρίσκεται στο χώρο των ανακαινίσεων και τεχνικών εργασιών 10 χρόνια και παρέχει εργασίες υψηλής ποιότητας. Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες που σχετίζονται με την γενική ανακαίνιση, για τον επαγγελματικό ή και προσωπικό σας χώρο και άρα μπορούμε να αναλάβουμε και την ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας, άμεσα. Προσφέρουμε συνέπεια, άμεση εξυπηρέτηση, σεβασμός στο χώρο και πολύ καλές τιμές με σκοπό ένα αποτέλεσμα εγγυημένο και ασφαλές σύμφωνο με τις επιθυμίες των πελατών μας. Φροντίζουμε πάντα για τη δημιουργία μιας σταθερής σχέσης εμπιστοσύνης και αυτό είναι το βασικό μας μέλημα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στέλιος Γαλάνης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία, EBENOS, αναλαμβάνει ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων πολυκατοικιών με μοναδικό στόχο να αναζωογονήσει τον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε από το 1974 στις ξύλινες κατασκευές και προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και αποτελέσματα. Η συνέπεια και ο σεβασμός που δείχνουμε στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε άνετους, λειτουργικούς και καλαίσθητους χώρους για εσάς, δίνοντας μορφή στον χώρο που είχατε φανταστεί. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φώτης Ρουμπάτης F-ERGON - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Αργυρούπολη Αττική 164 52

Η επιχείριση μας δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των ανακαινίσεων, με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, ενώ εξειδικεύεται και στην μελέτη χώρου και στην παροχή εξατομικευμένων προτάσεων, για την κάθε περίπτωση που αναλαμβάνει. Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας, παρέχει άμεση εξυπηρέτηση, με αξιοπιστία στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης του έργου. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών που χαρακτηρίζονται από ποιότητα, συνέπεια, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Εμπιστευθείτε μας και είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι εγγυημένο. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την υπηρεσία ανακαίνισης και του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γυψοδιακοσμητική Παρτάλης Ο.Ε. - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην γενική ανακαίνιση, σε όλα τα στάδια, του ιδιωτικού ή επαγγελματικού χώρου σας και μπορούμε να ολοκληρώσουμε και εργασίες που σχετίζονται με την ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη των πελατών για άμεση εξυπηρέτηση και άψογα αποτελέσματα. Στόχος μας είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών στον πελάτη που θα ανταποκρίνονται στα χρήματα τα οποία έχει διαθέσει. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και την αισθητική του χώρου και όλα αυτά σε πολύ καλές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Λιναρδάκης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Χολαργός Αττική 155 61

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας, με πρωτότυπες ιδέες και λύσεις. Έχοντας 25 χρόνια εμπειρίας καθώς και εξειδικευμένους συνεργάτες, έτοιμους να ανταποκριθούν στις ανάγκες του πελάτη και να τον εξυπηρετήσουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, οι πελάτες μας είναι πλήρως ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα τόσο από άποψη ποιότητας εργασίας όσο και από μοντέρνων και ανθεκτικών στο χρόνο υλικών. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Ηράκλειο Αττική 141 22

Ως τεχνικό γραφείο διαθέτουμε ένα εξαιρετικά εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών που ασχολείται με την γενική ανακαίνιση του χώρου σας και μπορούμε να αναλάβουμε και την επαγγελματική ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας. Η ομάδα μας έχει τη δυνατότητα να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας, είτε αφορά ιδιωτικό χώρο, είτε αφορά επαγγελματικό χώρο. Με γνώμονα την δημιουργία χώρων που χαρακτηρίζονται από κομψότητα και στυλ, ολοκληρώνουμε την κάθε εργασία με μοναδικό τρόπο. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις επιθυμίες του πελάτη και στοχεύουμε σε άψογα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Βελιτσιάνος - ΒΕΛΙΚΑΤ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Ίλιον Αττική 131 21

Η ΒΕΛΙΚΑΤ προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την ανακαίνιση των χώρων της πολυκατοικίας σας. Δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στον χώρο της μελέτης, της κατασκευής αλλά και της ανακαίνισης οποιουδήποτε οικοδομοτεχνικού έργου. Το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο, επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό μας και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε, διασφαλίζουν την ποιότητα του αποτελέσματος. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Κουνέλης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Πεντέλη Αττική 152 36

Η τεχνική εταιρία, Αρτεκτον, έχει πάνω από 40 χρόνια πείρας και μπορεί να διεκπεραιώσει κάθε τύπου γενική ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας. Αναλαμβάνει να σας δώσει ολοκληρωμένες λύσεις για την εργασία που θα της αναθέσετε με γνώμονα την ποιότητα. Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας, είναι πάντα στη διάθεση σας, για να σας δώσουν τις συμβουλές με βάση τις δικές σας προτιμήσεις. Στόχος μας είναι η επίτευξη ενός άρτιου αισθητικά αποτελέσματος με προσοχή πάντα στην λεπτομέρεια και τη συνέπεια. Δίνουμε οικονομικές λύσεις με υψηλές παροχές υπηρεσιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαρία Παπανίκου (ΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΟΜΗ) - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η κατασκευαστική εταιρεία μας, Οικία και Δομή, αναλαμβάνει την ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων της πολυκατοικίας σας. Η ομάδα μας πλαισιώνεται από καταξιωμένους επαγγελματίες που δουλεύουν μαζί προκειμένου να σας προσφέρουν τη βέλτιστη και πιο κερδοφόρα λύση. Χρησιμοποιούμε μόνο ποιοτικά υλικά και μας διέπει η συνέπεια και ο επαγγελματισμός για όποια δουλειά αναλαμβάνουμε. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και άρτια τεχνογνωσία και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μοναδικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας αναθέσετε και τη δική σας εργασία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Τσιλιγκρός - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Περιστέρι Αττική 121 34

Παρέχω υπηρεσίες ανακαίνισης των εσωτερικών χώρων της πολυκατοικίας σας με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διαθέτοντας 35 χρόνια εμπειρίας σε τεχνικές εργασίες και σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες, βρίσκομαι σε θέση να μπορώ να παραδώσω λειτουργικά και αισθητικά έργα. Τα κύρια χαρακτηριστικά μου σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη. Σκοπός μου είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Είμαι στη διάθεση σας και θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω. Περιμένω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Επιλέξτε μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Ζερβακης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Προσφέρω αισθητικά όμορφες λύσεις για την ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον κλάδο των ανακαινίσεων καθώς και άρτια τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να μπορώ να ικανοποιήσω τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Με χαρακτηρίζουν στοιχεία όπως η επιμονή και η συνέπεια για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος. Μοναδικός μου στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Σκοπός μου είναι η απόλυτη ευχαρίστησή τους. Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό θα βρίσκομαι στη διάθεση σας για ό,τι χρειαστείτε. Είμαι στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Σίνας - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Προσφέρω ποιοτικές λύσεις για τις ανακαινίσεις των εσωτερικών χώρων της πολυκατοικίας σας εδώ και χρόνια με επιτυχία. Η εμπειρία μου μετρά πάνω από 24 χρόνια και διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες με άριστες τεχνικές γνώσεις. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε μας εργασία, είναι η άριστη ποιότητα των υλικών και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας επαγγελματικά αποτελέσματα. Στοχεύουμε στην παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε εργασία χρειάζεστε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σταμάτης Κορτσιδάκης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η Κορτσιδάκης Κατασκευαστική προσφέρει αποτελεσματικές προτάσεις για την ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων της πολυκατοικίας σας. Έχουμε μακρόχρονη εμπειρία σε μελέτες και κατασκευές καθώς και καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Μελετάμε προσεκτικά τον χώρο και προγραμματίζουμε τους χρόνους και το κόστος των υλικών από πριν, ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας έτσι ώστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΧΑΣΙΩΤΗ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Νίκαια Αττική 184 51

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των ανακαινίσεων και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ανακαίνισης του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας. Έχοντας 30 χρόνια εμπειρίας είμαστε σε θέση να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που σας συμφέρουν, ακούγοντας παράλληλα πάντα τις επιθυμίες σας. Στόχος μας είναι ένα χώρος ιδιαίτερα άνετος και εξυπηρετικός με όμορφη αισθητική. Συνδυάζουμε πολύ καλές τιμές με χρήση μοντέρνων υλικών και σχεδίων υψηλής ποιότητας. Διαλέξτε μας διότι είμαστε η λύση σας στην ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας  - 20 επαγγελματίες