Ανακαίνιση Δωματίου

Ανακαίνιση Δωματίου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Δωματίου

Πάρε προσφορές από αξιόλογα συνεργεία ανακαίνισης στην περιοχή σου

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

8 εργασίες που περιλαμβάνει η ανακαίνιση δωματίου;

Η ανακαίνιση δωματίου, είτε αφορά παιδικό δωμάτιο είτε κάποιον χώρο του σπιτιού που πλέον δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες σου ή δεν ταιριάζει με το γούστο σου, είναι μία περίπλοκη διαδικασία.

Υπάρχει μία μεγάλη γκάμα εργασιών ανακαίνισης που μπορεί κάποιος να πραγματοποιήσει ώστε να διαμορφώσει τον χώρο των ονείρων του.

Από έναν απλό ελαιοχρωματισμό τοίχων έως το γκρέμισμα του τοίχου, κάθε εργασία πρέπει να εκτελείται έπειτα από εξειδικευμένη μελέτη και έλεγχο από επαγγελματικό συνεργείο ανακαίνισης.

Ήρθε ο καιρός για να ανακαινίσεις το δωμάτιό σου, όμως χρειάζεσαι να γνωρίζεις όλες τις επιλογές που υπάρχουν στην ανακαίνιση δωματίου;

Ρωτήσαμε τους εξειδικευμένους επαγγελματίες μας και μας ενημέρωσαν για τις 8 εργασίες που περιλαμβάνει μία ανακαίνιση δωματίου:

Αντικατάσταση κουφωμάτων ( εσωτερικών - εξωτερικών): Εάν ανακαινίζεις το δωμάτιό σου, η αντικατάσταση των κουφωμάτων του, θα ενισχύσει την καλύτερη θερμομόνωση και ηχομόνωση του δωματίου. Επίσης θα εξασφαλίσει την προστασία του χώρου σου από εξωτερικούς εισβολείς.

Πλεονεκτήματα στα Κουφώματα Αλουμινίου

Τα κουφώματα αλουμινίου αποτελούν την ιδανική επιλογή για το δωμάτιό σου, ανακάλυψε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις και θα έχεις την ασφάλεια και την θερμοκρασία που επιθυμείς για τον χώρο σου!


Αντικατάσταση - Συντήρηση δαπέδου: Μπορείς να αλλάξεις το δάπεδό σου και να τοποθετήσεις το ξύλινο πάτωμα που πάντα ονειρευόσουν.

Μόνωση τοίχου (ηχομόνωση, θερμομόνωση): Τα συνεργεία ανακαίνισης, συνήθως προτείνουν αυτή την εργασία ώστε να μία και καλή να εξασφαλιστεί η σωστή μόνωση του δωματίου.

Γκρέμισμα τοίχων: Είναι από τις εργασίες που δημιουργούν πολύ σκόνη στον χώρο. Όμως μπορούν να αλλάξουν εντελώς τα όρια των δωματίων, δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ξένο χώρο.

Αντικατάσταση - Συντήρηση ντουλάπας: Η ανακαίνιση της ντουλάπας του δωματίου σου, θα γίνει παράλληλα με τις υπόλοιπες εργασίες ανακαίνισης. Εάν προχωρήσεις στην ανακαίνιση δωματίου, το πιο σωστό είναι να προσέξεις όλα τα στοιχείο που περιλαμβάνονται στο δωμάτιο και χρειάζονται ανανέωση.

Βελτίωση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων: Θα βοηθήσει στο να εξυπηρετεί το δωμάτιο περισσότερο τις ανάγκες σου.

Τοποθέτηση, αντικατάσταση ή συντήρηση μονάδων θέρμανσης και ψύξης: Πέρα από το να αλλάξει η όψη του δωματίου, πρέπει να αλλάξει και η θερμοκρασία του. Στην ανακαίνιση δωματίου, μπορεί κανείς να συμπεριλάβει την εγκατάσταση μονάδων θέρμανσης.

Βάψιμο του δωματίου με μοντέρνα χρώματα (διχρωμίες, τεχνοτροπίες, ταπετσαρίες) ανάλογα με τα έπιπλα: Το χρώμα του δωματίου είναι το στοιχείο που θα δώσει την τελική πινελιά ανακαίνισης του δωματίου. Αλλάζοντας το χρώμα θα αλλάξει και η διάθεσή σου.


Εάν επιθυμείς μία παραπάνω αλλαγή στον χώρο σου, μην διστάσεις να επιχειρήσεις μία ανανέωση στην διακόσμησή του δωματίου. Ο συνδυασμός της ανακαίνισης και της διακόσμησης του δωματίου σου, θα χαρίσει ένα εντυπωσιακά αισθητικό αποτέλεσμα.

Τα επαγγελματικά συνεργεία ανακαίνισης της πλατφόρμας μας, μπορούν να αναλάβουν και να σου προτείνουν μοντέρνες ιδέες προσαρμοσμένες στο στυλ και την αισθητική σου.

Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Φοβερός επαγγελματίας, φοβερή εξυπηρέτηση!
Πάρα πολύ καλός επαγγελματίας, ευγενικός και οικονομικός και πάνω απ'όλα πολύ καλός άνθρωπος!
Πολύ εξυπηρετικός, προσεχτικός, ευγενικός και καλός στη δουλειά του.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Πώς λειτουργεί;

  • Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
  • Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις προσφορά από έναν ή περισσότερους επαγγελματίες
  • Επιλέγεις την προσφορά που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Είναι δωρεάν, χωρίς καμία δέσμευση από εσένα

  • Όλοι οι επαγγελματίες μας είναι πλήρως πιστοποιημένοι και αξιολογημένοι

  • Εξοικονομείς πολύτιμο χρόνο, επιλέγοντας τον συνεργάτη και την προσφορά που σε ικανοποιούν, γρήγορα και εύκολα

  • Στο τέλος της εργασίας αξιολογείς προσωπικά τον επαγγελματία

Σχετικά Άρθρα

Αν σκέφτεσαι να ανακαινίσεις το μαγειρικό σου βασίλειο και δεν έχεις αποφασίσει ακόμα τις λεπτομέρειες
Τι παρατηρεί πρώτα ο υποψήφιος ενοικιαστής όταν “μπαίνει” σε μια αγγελία;