20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Δωματίου

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές για το 2016

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην ανακαίνιση δωματίου


Σταμάτης Κορτσιδάκης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η Κορτσιδάκης Κατασκευαστική προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις για την ανακαίνιση του δωματίου σας. Έχουμε μακρόχρονη εμπειρία σε μελέτες και κατασκευές καθώς και καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Μελετάμε προσεκτικά τον χώρο και προγραμματίζουμε τους χρόνους και το κόστος των υλικών από πριν, ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα. Θα είναι χαρά μας να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Σίνας - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Αναλαμβάνω την ανακαίνιση δωματίου για τους οικιακούς και εργασιακούς χώρους σας. Η επαγγελματική μου εμπειρία μετρά πάνω από 24 χρόνια και διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες με άριστες τεχνικές γνώσεις. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε μας εργασία, είναι η άριστη ποιότητα των υλικών και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε εργασία χρειάζεστε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάνος Σαββίδης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η ERGOtechnica αναλαμβάνει γενικές ανακαινίσεις δωματίων οικιακών αλλά και επαγγελματικών χώρων. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών καθώς και αξιόπιστα συνεργεία, εξοπλισμένα με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα. Οι κύριοι παράγοντες που έχουν συντελέσει στην ραγδαία ανάπτυξη μας είναι η γνώση και η αγάπη για την δουλειά μας. Εξυπηρετούμε άμεσα και παρέχουμε 10 χρόνια εγγύηση κατασκευής. Θα χαρούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φίλιππος Στούκας - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Περιστέρι Αττική 121 34

Παρέχω υπηρεσίες ανακαίνισης δωματίων του οικιακού ή του επαγγελματικού χώρου σας. Με την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών μου, ανταποκρινόμαστε όλο το 24ωρο και προσφέρουμε αποτελεσματικές και λειτουργικές λύσεις υψηλών προδιαγραφών. Ακολουθούμε την εξέλιξη της τεχνολογίας και προσαρμόζουμε την εργασία για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών σας. Κάνουμε χρήση ποιοτικών υλικών με σκοπό να πετύχουμε τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κουρούκλης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την ανακαίνιση του δωματίου σας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας! Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Μανανεδάκης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Αναλαμβάνω εργασίες ανακαινίσεων δωματίων για τον οικιακό και τον επαγγελματικό χώρο σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον κλάδο των τεχνικών εργασιών και των κατασκευών. Στόχος μου είναι η απόλυτη ικανοποίηση του κάθε πελάτη, σε συνδυασμό με προσιτές τιμές και υψηλή ποιότητα εργασίας. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω, με διακατέχει μεγάλο αίσθημα υπευθυνότητας και συνέπειας. Θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Μπομπόνης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Ίλιον Αττική 131 21

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του δωματίου σας. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον χώρο και εξυπηρετώ τους πελάτες μου άμεσα. Εργάζομαι με γνώμονα την λειτουργικότητα και την συνέπεια απέναντι στον πελάτη, δίνοντας έμφαση στην υπεύθυνη δουλειά. Χρησιμοποιώ ποιοτικά υλικά ώστε σίγουρα το αποτέλεσμα να είναι αυτό που είχατε ονειρευτεί. Θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χριστόφορος Νικολάου - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η επιχείρηση μου παρέχει υπηρεσίες ανακαίνισης δωματίου για τους οικιακούς ή τους επαγγελματικού σας χώρους. Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των ξυλουργικών κατασκευών και των ανακατασκευών από το 2012. Προσφέρω σύγχρονες και εγγυημένες εφαρμογές, για ένα αποτέλεσμα λειτουργικό και κομψό για κάθε χώρο οικιακό και επαγγελματικό, με συνέπεια και επαγγελματισμό σε πολύ συμφέρουσες τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Κάσσης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Πειραιάς Αττική 185 32

Παρέχω υπηρεσίες ανακαίνισης δωματίου στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαι για πάνω από 25 χρόνια στον κλάδο των αλουμινοκατασκευών και των οικοδομικών εργασιών. Η μακρόχρονη πορεία της επιχείρησης μας, μαζί με το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας, εγγυάται την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών. Κτίζουμε μακροχρόνιες σταθερές επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Θα χαρούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θεόδωρος Παππάς - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η επιχείρηση μου, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ολική αλλά και την επί μέρους ανακαίνιση του δωματίου της επιλογής σας. Βρισκόμαστε 45 χρόνια στον κλάδο των ανακατασκευών εσωτερικών χώρων. Με συνείδηση και σεβασμό στον πελάτη μας, δίνουμε εγγυημένες λύσεις, σε τιμές πολύ προσιτές και με γνώμονα πάντα την ποιότητα και τη σταθερότητα στο τελικό αποτέλεσμα. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παντελής Κατσιάνος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία ΑΚΑΤ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση μεμονωμένου δωματίου του σπιτιού σας. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων και συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους επαγγελματίες για να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις σας. Στόχος μας είναι οι υψηλές ποιοτικά προδιαγραφές μελέτης και κατασκευής. Αρχή μας είναι η προσφορά λειτουργικών αποτελεσμάτων σε συνδυασμό με άμεση εξυπηρέτηση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαίρη Μπαλαφούτη - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία Κ. Μπαλαφούτης Μπάλκερ, αναλαμβάνει την ανακαίνιση ενός ή περισσότερων μεμονωμένων δωματίων. Διαθέτουμε ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς και μηχανικούς, έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν και να παρέχουν τα αποτελέσματα που θέλετε. Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά άριστης ποιότητας, ώστε τα έργα μας να κρατήσουν για καιρό και να μην χρειαστεί να σας απασχολήσει ξανά το ίδιο πρόβλημα. Ο ιδανικός χώρος είναι προσωπική υπόθεση, γι' αυτό και εμείς αφουγκραζόμαστε τις επιθυμίες σας και δημιουργούμε το χώρο όπως τον έχετε φανταστεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Τρούγκας - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Κηφισιά Αττική 145 62

Παρέχω αισθητικά όμορφες λύσεις για την ανακαίνιση των δωματίων του χώρου σας. Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο για πάνω από 40 χρόνια και μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εργασία μου είναι η αξιοπιστία αλλά και η συνέπεια στα συμφωνηθέντα με τους πελάτες μου. Χρησιμοποιώ ποιοτικά υλικά και τα έργα που προσφέρω είναι με γνώμονα την μακροβιότητα. Δεσμεύομαι για το άριστο αποτέλεσμα σε κάθε μου εργασία και θα χαρώ πολύ να σας εξυπηρετήσω.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Γεωργεδάκης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Αθήνα Αττική 105 52

Η Klimax, προσφέρει υπηρεσίες ανακαίνισης δωματίου. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο των ανακαινίσεων και των ανακατασκευών και διαθέτουμε άρτια εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών. Η εμπειρία μας στον χώρο, μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την οποιαδήποτε εργασία, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Επιβλέπουμε με προσοχή κάθε στάδιο του έργου, επιτυγχάνοντας εγγυημένη ποιότητα αποτελεσμάτων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Αλυσανδράτος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Αλυσανδράτος αναλαμβάνει εργασίες ανακαίνισης δωματίου για οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Βρισκόμαστε στον κλάδο για πάνω από 30 χρόνια και διαθέτουμε ομάδα τεχνικών με άρτια τεχνογνωσία και έτοιμη να εξυπηρετήσει τους πελάτες μας με σεβασμό και υπευθυνότητα. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι οι υπηρεσίες που παρέχονται για το κάθε έργο να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες του πελάτη και να εκφράζουν την ιδιοσυγκρασία του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Δωματίου  - 20 επαγγελματίες στις ανακαινίσεις
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…