Ανακαίνιση Διαμερίσματος

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Διαμερίσματος

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την ανακαίνιση διαμερίσματος

Η ανακαίνιση διαμερίσματος είναι μία μεγάλη απόφαση που απαιτεί χρόνο, σκέψη και πολύ οργάνωση. Οι εργασίες που μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει για την ανανέωση του σπιτιού του είναι πολλές, ενώ το κόστος εξαρτάται από το μέγεθος της ανακαίνισης που θέλει να κάνει.

Πολλοί κάνουν σταδιακά την ανακαίνιση του σπιτιού τους και επιλέγουν την μερική ανακαίνιση διαμερίσματος, ενώ άλλοι προτιμούν την ολική ανακαίνιση και ολοκληρώνουν σε μία φορά όλες τις εργασίες, ώστε να μην ταλαιπωρούνται με καθαρισμούς και αναστάτωση.

Έτσι μπορείς είτε να ανανεώσεις όλο σου το σπίτι, είτε να προχωρήσεις στην ανακαίνιση ενός μόνο δωματίου και να επιλέξεις κάτι από τα παρακάτω:

 • Ανακαίνιση Κουζίνας
 • Ανακαίνιση Μπάνιου
 • Ανακαίνιση Σαλονιού
 • Ανακαίνιση κρεβατοκάμαρας - υπνοδωματίου
 • Όποιο είδος και αν διαλέξεις, το σίγουρο είναι ότι δύσκολα μπορείς να το κάνεις μόνος. Μια επιτυχημένη ανακαίνιση διαμερίσματος απαιτεί το συντονισμό πολλών και διαφορετικών ειδικοτήτων, αλλά και τεχνικές γνώσεις που μόνο ένας επαγγελματίας διαθέτει.

  Η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα βήματα στην ανακαίνιση διαμερίσματος, καθώς θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα. Αφού έχεις διαλέξει προσεχτικά, λοιπόν, τον υπεύθυνο για την ανακαίνιση του διαμερίσματός σου, σειρά έχουν τα παρακάτω στάδια:

  Σχεδιασμός των αλλαγών: Είναι απαραίτητο πριν ξεκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισης να συζητήσεις διεξοδικά με τον επαγγελματία τί ακριβώς θες να κάνεις και ποιος είναι ο προϋπολογισμός σου. Έπειτα, με βάση τις δικές σου επιθυμίες, θα δημιουργηθεί ένα αρχιτεκτονικό σχέδιο και θα γίνει το χρονοδιάγραμμα των τεχνικών εργασιών.

  Κατεδαφίσεις & Αποξηλώσεις: Πραγματοποιούνται στο πρώτο στάδιο των εργασιών και αφορούν συνήθως μη στατικά δομικά στοιχεία. Ένας έμπειρος επαγγελματίες μπορεί να σου δώσει πολύτιμες ιδέες για καλύτερη διαρρύθμιση του χώρου και να βελτιώσει εντυπωσιακά το σπίτι σου.

  Αναδόμηση των χώρων: Σε αυτό το στάδιο ξεκινούν οι εργασίες αναδόμησης. Ο χώρος ανακατασκευάζεται με συμβατικά υλικά και με συστήματα ξηράς δόμησης, ενώ γίνονται και όλες οι τεχνικές εργασίες που επιθυμείς. Επίσης, είναι η στιγμή που γίνεται ο έλεγχος και η εγκατάσταση νέων υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων.

  Για να πάρεις μια ιδέα και να ξεκινήσεις να σχεδιάζεις την ανακαίνιση του διαμερίσματός σου, φτιάξαμε μια λίστα με όλες τις εργασίες που μπορείς να επιλέξεις:

 • Αλλαγή υδραυλικής εγκατάστασης και αποχέτευσης
 • Αλλαγή ειδών υγιεινής
 • Κατασκευή νέων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και αλλαγή φωτισμού
 • Αλλαγή κουφωμάτων και τζαμιών ( εσωτερικών, εξωτερικών)
 • Τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας
 • Τοποθέτηση πλακιδίων, ξύλινων ή άλλων δαπέδων
 • Εσωτερικό και εξωτερικό βάψιμο σπιτιού
 • Τοποθέτηση εσωτερικής ή εξωτερικής μόνωσης( θερμομόνωση, στεγανοποίηση, ηχομόνωση)
 • Αλλαγή και εγκατάσταση νέου συστήματος θέρμανσης
 • Ξυλουργικές εργασίες (κατασκευή ντουλάπας, ντουλαπιών, ραφιών, πάγκων, κλπ)
 • Εργασίες κατεδάφισης και αποξήλωσης για νέα διαρρύθμιση του χώρου (γκρέμισμα τοίχου, τοποθέτηση διαχωριστικών δωματίου, αποξήλωση παλιών ντουλαπιών, κλπ)
 • Εγκατάσταση συστημάτων αυτοματισμού και ασφαλείας (τοποθέτηση συναγερμού, καμερών παρακολούθησης, πυρανίχνευσης,κλπ)
 • Αλλαγή διακόσμησης σπιτιού
 • Η ανακαίνιση του διαμερίσματος, μπορεί να προϋποθέτει πολλές εργασίες και αρκετή αναστάτωση, όμως το τελικό αποτέλεσμα, αφήνει μία μοναδική αίσθηση ικανοποίησης. Με τη βοήθεια του κατάλληλου επαγγελματία, η ανακαίνιση σπιτιού μπορεί να γίνει παιχνιδάκι.

  Στο Douleutaras.gr θα βρεις αξιολογημένα συνεργεία ανακαίνισης για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό μπορούν να κάνουν πραγματικότητα το σπίτι των ονείρων σου.

  Αν θες ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για το σπίτι σου χωρίς άγχος και ταλαιπωρία, η λύση είναι απλή. Με λίγα μόνο κλικ μπορείς να συνδυάσεις μοναδική ποιότητα και υψηλή αισθητική. Για ακόμη περισσότερες ιδέες στην ανακαίνιση σπιτιού, δες το παρακάτω βίντεο και ανακάλυψε 10 εντυπωσιακές ταπετσαρίες που θα κάνουν τον χώρο σου μοναδικό!

  Καταχώρησε εύκολα την εργασία σου και πάρε προσφορές για το κόστος ανακαίνισης διαμερίσματος από τα εξειδικευμένα συνεργεία ανακαίνισης της πλατφόρμας μας.

  4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
  Εξαιρετικοί! Η προσφορά ήταν σοβαρή και μελετημένη και η ανταπόκριση ήταν άμεση. Ότι υποσχέθηκε το έκανε!
  Πολύ καλός επαγγελματίας!
  Καλός, συνεπής, ηθικός. Ό,τι συμφωνήσαμε, το έκανε!
  Συνεπής στο χρονοδιάγραμμα. Αυτά που συμφωνούνται πραγματοποιούνται στο έπακρο. Τιμές, λογικές!
  Όλες οι εργασίες ήταν άψογες. Η συνεργασία εξαιρετική. Θα τον συνέστηνα ανεπιφύλακτα!
  Φοβερός επαγγελματίας, φοβερή εξυπηρέτηση!
  Σχετικά άρθρα
  Μόλις μετακόμισες σε νέο σπίτι; Πολύ καλά νέα! Σου ευχόμαστε κάθε ευτυχία σε αυτό!
  Πήρες την απόφαση να προχωρήσεις σε αυτή την ανακαίνιση σπιτιού που σκεφτόσουν και ονειρευόσουν τόσο καιρό;