Αμπαλάζ Επίπλων & Συσκευασία

Βρες τις Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες στην κατηγορία Αμπαλάζ Επίπλων & Συσκευασία

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για το αμπαλάζ επίπλων και οικοσκευών;

Το αμπαλάζ σε μία μετακόμιση, είναι μία μεταφορική υπηρεσία που δεν την προσφέρουν όλες οι εταιρείες μετακόμισης, πάρα μόνο οι εξειδικευμένες. Η διαδικασία του αμπαλάζ περιλαμβάνει την συσκευασία των επίπλων και των ηλεκτρικών συσκευών του σπιτιού ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια από τον χώρο παραλαβής στον χώρο παράδοσης.

Πώς γίνεται το αμπαλάζ σε μία μετακόμιση;

Το αμπαλάζ ή αλλιώς συσκευασία, πραγματοποιείται με ειδικά υλικά περιτυλίγματος επίπλων και οικοσκευών, τα οποία εγγυώνται την ασφάλεια των αντικειμένων από φθορές που μπορεί να προκύψουν στην μεταφορά τους. Τα πιο συνηθισμένα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούνται στις μετακομίσεις είναι φούσκα, χαρτόνι, σελοφάν, ταινία, γωνίες αφρολέξ.

Οι επαγγελματίες μας στις μετακομίσεις, αναλαμβάνουν το εξειδικευμένο αμπαλάζ μίας ευρείας γκάμας αντικειμένων που είναι ευαίσθητα ως προς την μετακίνησή τους, τα βασικότερα από αυτά είναι:

  • Έπιπλα
  • Υαλικά
  • Οικοσκευές
  • Ρούχα
  • Ηλεκτρονικά Είδη
  • Πιάνο
  • Έργα Τέχνης

Πολλοί θεωρούν ότι η συσκευασία των αντικειμένων σε μία μετακόμιση, δεν απαιτεί επαγγελματική βοήθεια. Πράγματι, ο οποιοσδήποτε μπορεί να πακετάρει τα υπάρχοντά τους, όμως αυτό που σου εξασφαλίζει ένας επαγγελματίας είναι η εγγύηση ότι ακόμη κι αν τα έπιπλα ή οι οικοσκευές σου υποστούν φθορά, θα πάρεις χρηματική αποζημίωση. Οι εξειδικευμένες μεταφορικές μας, προσφέρουν πέρα από το αμπαλάζ και ασφάλιση των μεταφερόμενων φορτίων.

Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις αξιόπιστες εταιρείες μεταφορών, που αναλαμβάνουν να σου οργανώσουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο μετακόμισης ή μεταφοράς. Οι μεταφορικές μας, διαθέτουν μία ευρεία γκάμα μεταφορικών υπηρεσιών, που περιλαμβάνει:

Από τα παραπάνω, μπορείς να αντιληφθείς ότι εάν επιθυμείς να απαλλαχθείς γενικότερα από το άγχος μίας μετακόμισης, ο Douleutaras.gr είναι η λύση στην αναζήτησή σου. Με πολύ απλά βήματα μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου είτε για αμπαλάζ επίπλων και οικοσκευών είτε για ολόκληρο το πακέτο μίας μετακόμισης.

Εμπιστεύσου τους έμπειρους και αξιόλογους επαγγελματίες μας στις μετακομίσεις καθώς και τα πρακτορεία μεταφορώνμας για να αμπαλάρουν τα υπάρχοντά σου και όχι μόνο και θα ανταποκριθούν πλήρως στις προσδοκίες σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Άριστοι σε όλα τους. Μεταφορά ακριβώς την ημέρα και ώρα που ήθελα. Συνεπείς και ευγενέστατοι. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!
Εξυπηρετικότατοι!
Σοβαρός άνθρωπος και σοβαρός επαγγελματίας!
Ο κ. Τσιριβάκος ήταν συνεπής κι ευγενικός. Τον ευχαριστώ για τη συνεργασία!
Άμεσοι, οικονομικοί, προσεκτικοί, συνεπείς και οργανωμένοι!
Η τιμή ήταν από τις πιο χαμηλές στην αγορά. Πολύ ευγενικός κύριος, μας βοήθησε μέχρι να τοποθετηθούν όλα τα πράγματα στην τελική τους θέση. Πρόθυμος και άριστος επαγγελματίας, μέχρι που πήρε την παλιά μας συσκευή για ανακύκλωση, χωρίς επιπλέον χρέωση. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα και θα τον επέλεγα σίγουρα για μια μελλοντική μετακόμιση!
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία,
Σχετικές υπηρεσίες