Αλλαγή Αντίστασης Ηλιακού Θερμοσίφωνα

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Αλλαγή Αντίστασης Ηλιακού Θερμοσίφωνα

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις προσφορά από έναν ή περισσότερους επαγγελματίες
Επιλέγεις την προσφορά που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση

Πότε χρειάζεσαι αλλαγή αντίστασης ηλιακού θερμοσίφωνα;

Νομίζεις ότι χρειάζεσαι αλλαγή αντίστασης ηλιακού θερμοσίφωνα; Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με τον ηλιακό σου; Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεσαι.

Η αλλαγή αντίστασης ηλιακού είναι μια σχετικά εύκολη διαδικασία αρκεί να αντιληφθείς έγκαιρα ότι υπάρχει βλάβη και να απευθυνθείς σε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία. Ο ηλιακός σου θερμοσίφωνας, όπως και κάθε άλλη συσκευή, θα σε προειδοποιήσει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει κάποια βλάβη.

Πώς θα αντιληφθείς ότι χρειάζεσαι αλλαγή αντίστασης ηλιακού θερμοσίφωνα;

Οι επαγγελματίες τεχνικοί της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για το ποια είναι τα σημάδια που φανερώνουν ότι ο θερμοσίφωνας χρειάζεται αλλαγή αντίστασης:

 • Ο θερμοσίφωνας ρίχνει το ρελέ ή την ασφάλεια του πίνακα.
 • Ο θερμοσίφωνας δε λειτουργεί με το ηλεκτρικό ρεύμα.
 • Ο θερμοσίφωνας έχει χαμηλή απόδοση.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεις κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς σε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία για επισκευή ηλιακού.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες είναι περίπλοκα συστήματα και προσπαθώντας να διορθώσεις το πρόβλημα μόνος σου είναι πολύ πιθανό να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά.

Όπως και να έχει για να είσαι σίγουρος ότι ο ηλιακός σου θερμοσίφωνας δεν θα χρειαστεί αντικατάσταση άμεσα, είναι καλό να προγραμματίζεις τακτική συντήρηση του ηλιακού σου.

Πότε θα χρειαστείς επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα;

Η αλλαγή αντίστασης ηλιακού θερμοσίφωνα, μπορεί να είναι η λύση στο πρόβλημά σου όμως η αιτία της βλάβης μπορεί να κρύβεται και αλλού.

Ένας έμπειρος τεχνικός, θα ελέγξει αμέσως την βλάβη του ηλιακού σου και θα διαπιστώσει εύκολα αν χρειάζεσαι όντως αλλαγή αντίστασης ηλιακού ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα και θα προχωρήσει άμεσα στην επισκευή του ηλιακού σου θερμοσίφωνα.

Σε περίπτωση που η αλλαγή της αντίστασης του ηλιακού δεν είναι η λύση στην βλάβη σου, υπάρχουν κι άλλα στοιχεία που μπορεί να ευθύνονται και να χρειάζεσαι εργασίες, όπως:

 • Επισκευή ηλιακού συλλέκτη
 • Επισκευή μπόιλερ ηλιακού
 • Αλλαγή θερμοστάτη θερμοσίφωνα
 • Επισκευή διαρροής ηλιακού

Οι παραπάνω εργασίες, μπορούν να ολοκληρωθούν από τους αξιόπιστους τεχνικούς μας και να έχεις απόλυτα λειτουργικό ηλιακό θερμοσίφωνα.

Πέρα από τις παραπάνω έκτακτες περιπτώσεις, αλλαγή αντίστασης ηλιακού θερμοσίφωνα γίνεται συνήθως και κατά τη συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα.

Πρέπει να ξέρεις ότι ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων. Η εγκατάσταση του συνοδεύεται από πολλά πλεονεκτήματα, που δικαιολογούν την ολοένα αυξανόμενη χρήση του. Ωστόσο, αν θέλουμε να αξιοποιούμε στο μέγιστο τις δυνατότητές του, πρέπει να φροντίζουμε για την καλή διατήρηση και τακτική συντήρηση ηλιακού.

Ποιες εργασίες περιλαμβάνονται στην συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα;

Εκτός από την αλλαγή αντίστασης, κατά τη συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα μπορούν να γίνουν οι παρακάτω εργασίες:

 • Καθαρισμός δεξαμενής- boiler
 • Αντικατάσταση της ράβδου μαγνησίου
 • Έλεγχος και αντικατάσταση της φλάντζας στεγανότητας
 • Συμπλήρωση αντιψυκτικού υγρού
 • Εξωτερικός καθαρισμός στους ηλιακούς συλλέκτες

Με τον προληπτικό έλεγχο και το επαγγελματικό service, μειώνεις στο ελάχιστο τις πιθανότητες παρουσίασης κάποια μεγάλης βλάβης στον ηλιακό. Ακόμα και έτσι όμως δεν είναι απίθανο να παρουσιάσει, κάποια στιγμή της ζωής του, ανάγκη για επισκευή.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες για να σε βοηθήσουν με ότι χρειάζεσαι σχετικά με τον ηλιακό σου θερμοσίφωνα. Είτε χρειάζεσαι απλά μια αλλαγή αντίστασης ηλιακού είτε κάποια άλλη επισκευή, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας έχουν τη λύση.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αναλαμβάνουν αξιόπιστα κάθε εργασία για την εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα. Παράλληλα, μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα ανταλλακτικά που χρειάζεσαι στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Αν θες έναν απόλυτα λειτουργικό θερμοσίφωνα, εμπιστεύσου έναν από τους επαγγελματίες μας. Καταχώρησε την εργασία σου με λίγα μόνο κλικ και πάρε προσφορά για το κόστος αλλαγής αντίστασης ηλιακού.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Άμεση εξυπηρέτηση με τον συνεργάτη κ. Μάριο. Άψογη επικοινωνία και πολύ καλή δουλειά!
Μια χαρά υδραυλικός ο μαστροδημήτρης, τον συστήνω!
Πολύ καλός στη δουλειά του και έμπειρος!
Άψογος!
Πολύ καλός επαγγελματίας, με άριστες γνώσεις, πολύ ευγενικός και προσεκτικός στην εργασία του!
Πολύ επαγγελματική δουλειά. Άριστη εξυπηρέτηση και φιλική συμπεριφορά!
Σχετικά άρθρα
Η αγορά ηλιακού θερμοσίφωνα τριγυρίζει στο μυαλό σου όσο μεγαλώνει η ηλιοφάνεια;
Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα είναι να το προλάβεις πριν εμφανιστεί ή διογκωθεί!