Αλλαγή Αντίστασης Ηλιακού Θερμοσίφωνα

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Αλλαγή Αντίστασης Ηλιακού Θερμοσίφωνα

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις προσφορά από έναν ή περισσότερους επαγγελματίες
Επιλέγεις την προσφορά που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση

Πότε χρειάζεσαι αλλαγή αντίστασης ηλιακού θερμοσίφωνα;

Νομίζεις ότι χρειάζεσαι αλλαγή αντίστασης ηλιακού θερμοσίφωνα; Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με τον ηλιακό σου; Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεσαι.

Η αλλαγή αντίστασης ηλιακού είναι μια σχετικά εύκολη διαδικασία αρκεί να αντιληφθείς έγκαιρα ότι υπάρχει βλάβη και να απευθυνθείς σε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία. Πώς όμως θα καταλάβεις ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον ηλιακό σου;

Τα κυριότερα σημάδια που πρέπει να σε υποψιάσουν ότι μάλλον χρειάζεσαι αλλαγή αντίστασης ηλιακού είναι:

 • Ο θερμοσίφωνας ρίχνει το ρελέ ή την ασφάλεια του πίνακα.
 • Ο θερμοσίφωνας δε λειτουργεί με το ηλεκτρικό ρεύμα.
 • Ο θερμοσίφωνας έχει χαμηλή απόδοση.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεις κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς σε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία για επισκευή ηλιακού. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες είναι περίπλοκα συστήματα και προσπαθώντας να διορθώσεις το πρόβλημα μόνος σου είναι πολύ πιθανό να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά.

Αντίθετα ένας έμπειρος τεχνικός θα διαπιστώσει εύκολα αν χρειάζεσαι όντως αλλαγή αντίστασης ηλιακού ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα και θα προχωρήσει άμεσα στην επισκευή του ηλιακού σου θερμοσίφωνα. Μερικές άλλες εργασίες επισκευής που μπορεί να χρειαστείς είναι:

 • Επισκευή ηλιακού συλλέκτη
 • Επισκευή μπόιλερ ηλιακού
 • Αλλαγή θερμοστάτη θερμοσίφωνα
 • Επισκευή διαρροής ηλιακού

Πέρα από τις παραπάνω έκτακτες περιπτώσεις, αλλαγή αντίστασης ηλιακού θερμοσίφωνα γίνεται συνήθως και κατά τη συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα.

Πρέπει να ξέρεις ότι ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων. Η εγκατάσταση του συνοδεύεται από πολλά πλεονεκτήματα, που δικαιολογούν την ολοένα αυξανόμενη χρήση του. Ωστόσο, αν θέλουμε να αξιοποιούμε στο μέγιστο τις δυνατότητές του, πρέπει να φροντίζουμε για την καλή διατήρηση και τακτική συντήρηση ηλιακού.

Έτσι εκτός από την αλλαγή αντίστασης, κατά τη συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα μπορούν να γίνουν οι παρακάτω εργασίες:

 • Καθαρισμός δεξαμενής- boiler
 • Αντικατάσταση της ράβδου μαγνησίου
 • Έλεγχος και αντικατάσταση της φλάντζας στεγανότητας
 • Συμπλήρωση αντιψυκτικού υγρού
 • Εξωτερικός καθαρισμός στους ηλιακούς συλλέκτες

Με τον προληπτικό έλεγχο και το επαγγελματικό service, μειώνεις στο ελάχιστο τις πιθανότητες παρουσίασης κάποια μεγάλης βλάβης στον ηλιακό. Ακόμα και έτσι όμως δεν είναι απίθανο να παρουσιάσει, κάποια στιγμή της ζωής του, ανάγκη για επισκευή.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες για να σε βοηθήσουν με ότι χρειάζεσαι σχετικά με τον ηλιακό σου θερμοσίφωνα. Είτε χρειάζεσαι απλά μια αλλαγή αντίστασης ηλιακού είτε κάποια άλλη επισκευή, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας έχουν τη λύση.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αναλαμβάνουν αξιόπιστα κάθε εργασία για την εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα. Παράλληλα μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα ανταλλακτικά που χρειάζεσαι στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Αν θες έναν απόλυτα λειτουργικό θερμοσίφωνα, εμπιστεύσου έναν από τους επαγγελματίες μας. Καταχώρισε την εργασία σου με λίγα μόνο κλικ και πάρε προσφορά για το κόστος αλλαγής αντίστασης ηλιακού.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Πολύ καλός εξυπηρετικός και γρήγορος.
Εξαιρετικός επαγγελματίας και ευγενέστατος.Τον συνιστώ.
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Ευγένεια, τεχνογνωσία και λογική χρέωση.
Σχετικά άρθρα
Η αγορά ηλιακού θερμοσίφωνα τριγυρίζει στο μυαλό σου όσο μεγαλώνει η ηλιοφάνεια;
Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα είναι να το προλάβεις πριν εμφανιστεί ή διογκωθεί!