Αντικατάσταση & Αλλαγή Κουφωμάτων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Αντικατάσταση & Αλλαγή Κουφωμάτων

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Γιατί πρέπει να προχωρήσεις άμεσα σε αλλαγή κουφωμάτων;

Αναρωτιέσαι αν χρειάζεσαι αλλαγή κουφωμάτων; Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με τη λειτουργία τους; Μήπως απλά ο χρόνος έχει επιβαρύνει τις πόρτες και τα παράθυρά σου; Παρακάτω θα βρεις όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματα που σε απασχολούν.

Η επιλογή κουφωμάτων είναι μια δύσκολη απόφαση, καθώς θα σε συνοδεύει για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν όμως τα χρόνια έχουν περάσει και το είδος που είχες επιλέξει θεωρείται πια παλαιωμένο, ήρθε η στιγμή να σκεφτείς την αντικατάσταση κουφωμάτων. Διάβασε τι θα κερδίσεις αν αλλάξεις τα παλιά με τα πιο εξελιγμένα ενεργειακά μοντέλα.

Οικονομία

Τα νέα μοντέλα κουφωμάτων συμβάλλουν ριζικά στην θερμομόνωση του χώρου. Αυτό πρακτικά σημαίνει εξοικονόμηση τόσο ενέργειας όσο και χρημάτων. Εμποδίζουν τη μεταφορά θερμότητας και προς τα μέσα αλλά και προς τα έξω, οδηγώντας στη μείωση του κόστους θέρμανσης το χειμώνα και το κόστους ψύξης το καλοκαίρι.

Ηχομόνωση

Το σπίτι μας είναι ο χώρος στον οποίο όλοι αναζητούμε ηρεμία και γαλήνη. Με την κατάλληλη επιλογή κουφωμάτων οι ενοχλητικοί θόρυβοι μπορούν να αποτελέσουν παρελθόν και ο προσωπικός σας χώρος να μένει απόρθητος στην φασαρία από οποιαδήποτε πηγή.

Ασφάλεια

Η αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με πιο καινούργια μοντέλα, εγγυάται αυτόματα την αναβάθμιση της ασφάλειας του σπιτιού σας. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει αλματωδώς και η κατασκευή τους είναι πια τέτοια που εξασφαλίζει τη μέγιστη προστασία. Είτε επιλέγοντας κουφώματα αλουμινίου, είτε κουφώματα pvc ή ξύλινα, η ασφάλεια σας θα βρίσκεται στο ψηλότερο επίπεδο.

Πέρα από τα παραπάνω οφέλη που αποτελούν μερικούς πολύ καλούς λόγους για να προχωρήσεις σε αλλαγή κουφωμάτων, υπάρχουν και μερικές έκτακτες περιπτώσεις που θα σε οδηγήσουν στην αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων. Τέτοιες είναι κάποια βλάβη που δε διορθώνεται με επισκευή κουφωμάτων και εμποδίζει την ομαλή λειτουργία τους ή η ταλαιπωρημένη όψη και φθορά που παρουσιάζουν οι πόρτες και τα παράθυρά σου.

Όποιος και αν είναι ο λόγος που θα σε οδηγήσει σε αυτή την απόφαση, μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις. Για αυτό, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις αν θες να αλλάξεις τα κουφώματά σου.

Η αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων, ανάλογα και με την κατάσταση την οποία βρίσκονται, μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

Με μερική αντικατάσταση κουφωμάτων

Σε αυτή την περίπτωση τα καινούργια κουφώματα τοποθετούνται πάνω στις ήδη υπάρχουσες κάσες και έτσι απαιτείται πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα, αλλά και λιγότερες τεχνικές εργασίες.

Με ολική αντικατάσταση κουφωμάτων

Στην ολική αντικατάσταση υπάρχει πλήρης αποξήλωση των παλιών κουφωμάτων και ακολουθεί η εκ νέου τοποθέτηση των καινούργιων. Αν και απαιτεί αρκετά μερεμέτια και είναι πιο χρονοβόρα διαδικασία, μερικές φορές είναι απαραίτητη καθώς οι παλιές κάσες δεν μπορούν να στηρίξουν αποτελεσματικά τα καινούργια κουφώματα. 

Οι επιλογές που έχεις για τα καινούργια σου κουφώματα είναι πραγματικά πολλές, σε όλες τις τιμές και για κάθε ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα, αν προχωρήσεις σε αλλαγή κουφωμάτων οι εναλλακτικές που έχεις είναι :  

Ανάλογα με το υλικό

Ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας

  • Συρόμενα κουφώματα (επάλληλα ή χωνευτά)
  • Ανακλινόμενα ή ανοιγόμενα κουφώματα 
  • Σταθερά

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες για να σε βοηθήσουν με ότι χρειάζεσαι για τα κουφώματα σου. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο, μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλέξεις το καταλληλότερο είδος κουφωμάτων για το χώρο σου και να αναλάβουν κάθε εργασία για την εγκατάσταση, αλλαγή, επισκευή ή συντήρηση κουφωμάτων.

Καταχώρησε εύκολα την εργασία σου, πάρε προσφορές για το κόστος αλλαγής κουφωμάτων, διάλεξε έναν από τους αξιολογημένους επαγγελματίες μας και εξασφάλισε ένα ποιοτικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα με λίγα μόνο κλικ!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Σωστή εργασία, άμεση εξυπηρέτηση και καλές τιμές!
Γρήγορη εξυπηρέτηση!
Καθαρός, συνεπής και πολύ σωστός σε αυτά που υποσχέθηκε!
Ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας!
Πολύ εξυπηρετικός και προσεκτικός στην εργασία του. Σίγουρα θα συνεργαστώ μαζί του στο μέλλον!
Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση και την εργασία του κυρίου Άγγελου!
Σχετικά άρθρα
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής στον οποίο μπορούν
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;